Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ποτέ μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαλογισμό



Ποτέ μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαλογισμό, επειδή η επιθυμία του διαλογισμού είναι ένας δίσκος μέσα σας που έχει ήδη προγραμματιστεί. Είναι εκεί. Εσείς απλά πρόκειται να τον λειτουργήσετε. Είναι ένα πρόγραμμα. Ο προγραμματισμένος δίσκος υπάρχει και αν μπορείτε να μάθετε πώς να τον δουλέψετε, το πρόγραμμα θα αποκαλύψει πράγματα που δεν είχατε ποτέ φανταστεί, επειδή ο προγραμματισμένος δίσκος έχει προγραμματιστεί από τον Δημιουργό και έχει τοποθετηθεί στο νου σας, έτσι ώστε να φτάσετε την τελειότητα.
 
Είναι εκεί. Ποτέ δεν θα πρέπει ο άνθρωπος να λέει, "Δεν μπορώ. Είναι αδύνατο." Αυτά είναι λόγια σατανικά. Τα έχει δώσει ο Σατανάς για να μας παραπλανήσει. Εσείς θα πείτε, "Μπορώ και αυτό είναι δυνατό." Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν λέτε, "Μπορώ και αυτό είναι δυνατό», ο δίσκος σας θα αρχίσει να σας κάνει να νιώθετε ότι υπάρχει - και κατόπιν αυτό που μένει είναι το πώς να σκέφτεστε, πώς να μάθετε να χειρίζεστε τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, ο προγραμματισμός θα κάνει τα πάντα για εσάς. Ακόμα ούτε κι εσείς δεν πρόκειται να το κάνετε. Εκείνος θα το κάνει. Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.
 
Ο προγραμματισμός το κάνει επειδή ο Θεός μέσα σας είναι ο προγραμματισμός. Αυτή η Παρουσία οδηγεί τη ζωή σας προς την Ομορφιά, την Καλοσύνη, την Δικαιοσύνη, την Χαρά, την Ελευθερία εάν η προσωπικότητά σας παραδοθεί σε εκείνη.
 


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα