Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσουλμάνοι πρόσφυγες στην Ευρώπη ασπάζονται το Χριστιανισμό





‘Υπάρχουν ωστόσο και οι καχύποπτοι σε αυτήν την πολιτισμική αλλαγή’


Σεπτέμβριος 6, 2015.


Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε σήμερα,  όλες τις ευρωπαϊκές θρησκευτικές κοινότητες να αποτείνουν χείρα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες από τη Συρία.



Στην τακτική εβδομαδιαία  ομιλία του στο Βατικανό, ο Πάπας κάλεσε τους Ευρωπαίους Χριστιανούς να δώσουν χείρα φιλίας και αλληλεγγύης στους  πρόσφυγες, ενώ ακολούθησαν επευφημίες και χειροκροτήματα από το λαό στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Οι χριστιανικές κοινότητες στην Ευρώπη, που οδηγούνται από το καθολικισμό, προσπαθούν να εισαγάγουν στο Χριστιανισμό χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών που έχει καταφύγει στη Γερμανία έχει εγγραφθεί για απάρνηση του Ισλάμ και βάπτιση στο Χριστιανισμό.

Ένας από τους εκατοντάδες πρόσφυγες που μετά την υποδοχή του στη Γερμανία, ασπάστηκε τον χριστιανισμό, ο Αλί Μοχάμεντ από το Ιράν, που τώρα λέγεται Μαρτίν, βαπτίστηκε στην εκκλησία της ‘Αγίας Τριάδας’ στο Βερολίνο.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έχουν εγγραφεί για ασπασμό του Χριστιανισμού πάνω από εκατό πρόσφυγες από τη Συρία.

Όλοι ισχυρίζονται ότι η πραγματική Θρησκεία είναι αυτή που βοηθά τους ανθρώπους σε ζητήματα ζωής και θανάτου και η χριστιανική θρησκεία είναι αυτή που δίνει αληθινή αγάπη στους ανθρώπους.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι πρόσφυγες που δυσανασχετούν με αυτήν τη διαδικασία, υποψιασμένοι ότι κάποιοι άλλοι λόγοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα