Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το τέλος της Νέας Τάξης

CUZ020
Το τέλος της ΝΤΠ, των ILLUMINATI, των Μασόνων και όλων των «εργαλείων» του αντίχριστου έρχεται, αφού δεν του χρειάζονται πλέον! Όλες αυτές οι μυστικές καστες εργάζονταν για να προετοιμάσουν την έλευση του θηρίου. Το εργο τους σχεδόν ολοκληρώθηκε και ο αντίχριστος θα τους πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα, σαν την τρίχα απο το ζυμάρι…. και το τέλος τους θα είναι πολυ άσχημο!
Βγήκαμε απο την εποχή του Ιχθύος (όπου τα πάντα γίνονταν μυστικά απο τις παραπανω καστες) και μπήκαμε στην εποχή του Υδροχόου (όπου όλα πλέον θα γίνονται φανερά!)
Σύντομα θα πάψουμε να μιλάμε για ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! Αυτός ο όρος θα αντικατασταθεί από τον όρο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
Μιά εντελώς νέα εποχή ξεκινά, καθώς οι δυνάμεις του Διαβόλου, χωρίς να κρύβονται πλέον, θα προχωρήσουν στην εδραίωση μιάς παγκόσμιας χούντας.
Τα τελευταια χρόνια συνέβησαν πολλά και όπως είπα, πολλά θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018-20.
Αυτά που ήδη έγιναν είναι:

1. Μετατράπηκαν οι δομές της παγκόσμιας διοίκησης.
2. Ο Πάπας πήρε εντολή να παραιτηθεί και παραιτήθηκε για να τον αντικαταστήσει ο «κατάλληλος» άνθρωπος.
3. Η Βόρεια Κορέα ξαφνικά, άρχισε να απειλεί τις ΗΠΑ.
4. Το Ιράν χτυπήθηκε (προειδοποιητικά;) από μεγάλο σεισμό.
5. Η Κίνα χτυπήθηκε (καμπανάκι) απο Τσουναμι
6. Η Κύπρος καταστράφηκε προειδοποιητικά και ανακοινώθηκε προς τους λαούς, ότι οι τράπεζες αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 100.000 ευρώ την ασφάλεια των καταθέσεων.
7. Τα κόμματα των παιδεραστών, βαφτίστηκαν κόμματα των παιδοφίλων και δεν είναι πλέον παράνομα στην Ολανδία και σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ.
8. Το Ισραήλ, ζήτησε συγγνώμη από τους Τούρκους και νέες ισορροπίες προωθήθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να είναι συμπαγής η νατοϊκή άμυνα απέναντι στους Ρώσους.
9. Οι πιέσεις στον Πούτιν αυξήθηκαν και αυτός παραχώρησε την ανατολική Μεσόγειο στην ΝΤΠ αμαχητί, με σκοπό να εξασφαλίσει κι άλλο χρόνο για να συνεχίσει τις προετοιμασίες της συμβατικής πολεμικής μηχανής της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όσο μπορεί πιο αποτελεσματικά όλο το ΝΑΤΟ, που ελέγχεται από την ΝΤΠ του Σατανά.
10. Ο Τσίπρας εφερε το υπερ-μνημόνιο (όποιος το διαβάσει θα φρίξει)
11. Οι λαθρομεταναστες (μεσα τους και τζιχαντιστές) πλημμύρισαν την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι καραβιές συνεχίζουν να έρχονται!
12. Η άσκηση JADE HELM 15 (προβα τζενεραλε επιβολής στρατιωτικού νόμου επι της ουσίας) στις ΗΠΑ σε 9 Πολιτείες των ΗΠΑ και διάρκειας 2 μηνών, τελείωσε χθες.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα…. και προσεξτε …..
Μιά Παρασκευή, που όλοι οι θα φύγουμε από τις δουλειές μας (όσοι εχουμε) για την αργία του Σαββατοκύριακου, θα γίνει το μεγάλο μπαμ και όλες οι τράπεζες θα κλείσουν και όλοι οι στρατοί θα μπούνε σε κατάσταση επιφυλακής και θα βγουν στους δρόμους και όλα τα κοινοβούλια θα κλείσουν και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα καταργηθούν και όλα τα σούπερ μαρκετ θα αδειάσουν και όλα τα χρήματα δεν θα ισχύουν και θα αποτελούν παλιόχαρτα.
Μόλις ξημερώσει Δευτέρα, ο στρατός με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα είναι στους δρόμους για να μας βάλει σε τάξη.
Σκεφθείτε, όπως σε όλες τις χώρες, έτσι και στην Ελλάδα, ο στρατός μειώθηκε ενώ τα σώματα ασφαλείας έφθασαν τις 80.000.
Τυχαίο;
Όπως είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε.
Ωστόσο, μην ξεχνάτε,
Ιησούς Χριστός νικά
ΥΓ
Για να καταλάβετε για το τι έρχεται, δείτε το ντοκυμανταιρ GREY STATE και θ καταλάβετε! (σημ. ο σκηνοθέτης αυτου του ντοκυμανταιρ καθώς και η γυναίκα του και η κόρη του, βρεθήκαν δολοφονημένοι)

Πολίτης Χ
Η ΠΛΑΝΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα