Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΕΗ!


Μόνον οι άσχετοι άνδρες θα κομπλεξαριστούν αν δούνε τον πορνορστάρ με το τεράστιο πέος, το πλαστικό, το ψεύτικο. Ο σινεμάς είναι η επιστήμη του τρυκ. Να βλέπεις σαν αληθινό το κατασκευασμένο, το σερβιρισμένο σαν τέτοιο, σαν αληθινό.
Η σκηνή προβλέπει η πρωταγωνίστρια να χύσει δάκρυα. Επειδή είναι μεγάλο ταλέντο η κυρία, εύκολα θα υποκριθεί την συγκινημένη, την φοβισμένη, την τρομοκρατημένη. Κανένα πρόβλημα αν δεν της έρχονται τα δάκρυα. Ο θεατής θα την δει να βγαίνουν από τα μάτια της ψεύτικα δάκρυα.
Έτσι και στην τσόντα. Ο αρσενικός εμφανίζεται με γαϊδουρόπουτσα, ένα πράμα αταίριαστο, αβόλευτο για το αιδοίο. Και επειδή δεν έχει σταματήσει, ούτε και πρόκειται να σταματήσει η κουβέντα για το... ιδανικό μήκος του ανδρικού οργάνου, να ποια είναι η αλήθεια! Κι άσε κάποιες επώνυμες και ανώνυμες να λένε τα δικά τους, για να εντυπωσιάσουν.

Αν, δηλαδή, στις γυναίκες αρέσει το βοϊδόπραμα ή, ότι δεν δίνουν σημασία κι αν είναι σα σκουλήκι μικρό και αδύνατο. Λοιπόν...
Η αληθινή γυναίκα, εκείνη που ξέρει τι περιμένει στο γαμήσι, αδιαφορεί αν η ψωλή είναι μικρή, μέτρια, μεγάλη. Η γυναίκα των υψηλών σεξουαλικών απαιτήσεων κρίνει σαν αλησμόνητη την ερωτική επαφή της με άνδρα αν αυτός την τρελλάνει στα... προκαταρκτικά. Τότε, γι' αυτήν το σεξ έχει ποιότητα, και της είναι αδιάφορο το πάχος και το μήκος του πέους.
Το μουνί, κύριοι, φτιάχτηκε για μικρά τσουτσούνια. Η ηδονή στην γυναίκα παράγεται από την κλειτορίδα, που βρίσκεται πριν περάσει η μπάλλα τη γραμμή του τέρματος. Και, βέβαια, η γυναίκα θα φθάσει στον οργασμό όταν ερεθιστούν εκείνες οι νευρώσεις στον κόλπο που βρίσκονται μέχρι 3-4 εκατοστά βάθους.
Άρα! Και με οκτάποντο, όχι απαραίτητα 15 ποντο και 20ποντο, μπαίνεις στα δίχτυα και σκοράρεις και την κάνεις τρισευτυχισμένη αν προηγουμένως την έπαιξες την γυναίκα στα προκαταρκτικά, στο ζέσταμα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα