Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Σκόρδο, μηλόξιδο και μέλι - Συνδυασμός που θεραπεύει πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου

Το σκόρδο, το μηλόξιδο  και το μέλι είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία πολλών καταστάσεων υγείας, αλλά όταν συνδυάζονται, είναι ακόμη πιο ισχυρά. Αυτός ο συνδυασμός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, των κρυολογημάτων, των λοιμώξεων, ακόμη και σοβαρών καταστάσεων υγείας, όπως ο καρκίνος, το άσθμα, η αρθρίτιδα, η στειρότητα, και η ανικανότητα.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει  τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης (LDL - χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη).
Σκόρδο-Μήλο-Μηλίτης Ξύδι-Κι-Μέλι-
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οι επιστήμονες έχουν διεξάγει ένα μεγάλο αριθμό μελετών, οι οποίες έδειξαν ότι ο συνδυασμός των τριών πιο ισχυρών φυσικών θεραπειών μπορεί να θεραπεύσει πολλές μορφές καρκίνου. Ασθενείς που διαγνώστηκαν με καρκίνο ήταν σε θέση να ελέγχουν τις επιδράσεις του καρκίνου, και πολλοί από αυτούς ακόμη και να θεραπευτούν από αυτόν.
Οι ασθενείς ελάμβαναν αυτή τη φυσική θεραπεία το πρωί πριν από το φαγητό ή πίνοντας κάτι. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση είχαν σημαντική μείωση στην πίεση του αίματος και στο επίπεδο χοληστερόλης.
Τα πρώτα αποτελέσματα του φαρμάκου είναι ορατά σε 2 εβδομάδες.
Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη συνταγή είναι ότι έχετε εύκολα διαθέσιμα και φθηνά υλικά.
Κάθε ένα από τα τρία συστατικά έχει θετική επίδραση στην υγεία σας. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να δηλώνει ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει παρενέργειες, και είναι ασφαλής για χρήση, ακόμη και για τους υγιείς ανθρώπους.

Η προετοιμασία της παρούσας φυσικής συνταγής δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Συστατικά:
  • 1 φλιτζάνι μηλόξιδο 
  • 1 φλιτζάνι μέλι, βιολογικό και μη παστεριωμένο
  • 10 σκελίδες σκόρδο

Προετοιμασία:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί για 60-90 δευτερόλεπτα ή μέχρι να αναμειχθούν καλά. Βάλτε το φάρμακο σε ένα βάζο και διατηρήστε το στο ψυγείο.
Για βέλτιστα αποτελέσματα καταναλώνετε το φάρμακο μέσα σε 5 ημέρες. Εξακολουθεί να είναι καλό μετά από πέντε ημέρες, αλλά η θεραπευτική δύναμη μειώνεται.
Δοσολογία:
Μπορείτε να καταναλώνετε αυτό το φάρμακο με διάφορους τρόπους. 
Πάρτε 2 κουταλιές το πρωί, αμέσως αφού ξυπνήσετε. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του, να το συνδυάσετε με ένα φλιτζάνι νερό ή φρέσκο ​​χυμό. Ακόμα κι αν το αναμίξετε με υγρά, είναι ακόμα σημαντικό να το πίνετε πριν από το φαγητό ή πίνοντας κάτι.
Αυτή η θεραπεία είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και σήμερα πολλοί άνθρωποι την χρησιμοποιούν για τη θεραπεία πολλών ασθενειών.
Πηγές: www.yourfoodcorner.com
            www.healthyfoodhouse.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα