Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΕΟΣ!


Θα χρειαστεί να σηκωθεί. Δεν γίνεται διαφορετικά. Να σκληρύνει, να χοντρύνει, να μεγαλώσει, μόνον έτσι θα κάνει τη δουλειά του. Και μετά να εκχύσει το γεννητικό υλικό, εκείνο το υγρό πυρ μέσα στον κόλπο της γυναίκας.
Ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο, δηλαδή ό, τι κοσμεί τη φύση. Ποτάμια, λίμνες, θάλασσες, δάση, βουνά, νησιά, πεδιάδες, τα πάντα όλα. Κι όλα αυτά τα κοσμήματα να τα χαίρεται ο άνθρωπος, οι άνθρωποι. Πώς, όμως, να γεννιώνται δίποδα αν αυτά δεν πηδιώνται. Αν ο άνδρας δεν καβαλάει την γυναίκα. Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς το πέος να βρεθεί σε κατάσταση στύσης, μάλιστα χωρίς τη θέληση του αρσενικού.
Δεν είναι χέρι το πέος να το σηκώσει ψηλά. Ούτε πόδι και μάτι, να του δώσει εντολή, κύττα δεξιά, αριστερά, κλείστο, άνοιξτο. Ούτε το πέος είναι μασέλα να κινείται κατόπιν παραγγελμάτων. Να το προχωρήσουμε.
Γιατί ο Θεός έφτιαξε το πέος. Εδώ σε θέλω.
Γιατί με την προσθήκη στο σώμα της τσουτσούνας ο πλάστης, ο μεγαλοδύναμος μπέρδεψε το παπαδαριό όλων των θρησκειών, που κατεδίκαζαν το γαμήσι και αιώνες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τη θεία έμπνευση, ο άνδρας να διαθέτει πέος. Που το βλέπει, που το φαντασιώνεται η γυναίκα και λιγώνεται, επιτόπου υγραίνεται, καυλώνει.
Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Ύψιστος να βρει έναν άλλον τρόπο για να κάνει παιδιά ο άνθρωπος. Χωρίς να γαμιέται το θηλυκό με το αρσενικό. Για παράδειγμα, το σπέρμα να βγαίνει από ένα αθώο δάκτυλο. Από τη μύτη, ίσως. Η σύλληψη να γίνεται με τον αγκώνα. Θεός είναι, να έβρισκε κάτι άλλο, όχι αυτό που γίνεται από την εποχή του Αδάμ και της Εύας.
Βλέπει την γυναίκα, την ακουμπά ο άνδρας κι αυτό είναι αρκετό να φουλάρει το πέος με αίμα που προέρχεται από τις αρτηρίες, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζεται η εκροή του προς τις φλέβες. Να αιματωθεί χρειάζεται και το αιδοίο κι αυτό γίνεται όταν η γυναίκα ερεθιστεί, μάλιστα αντίθετα απ΄ό, τι συμβαίνει στον άνδρα, το αίμα στα μουνόχειλα δεν τα σκληραίνει, όμως αυτά συγκρατούν το σπέρμα όταν «τελειώσει» ο άλλος.
Λοιπόν. Γιατί ο Θεός «πρόστεσε» το πέος; Η μεγάλη απόδειξη ότι πρώτα έπλασε την Εύα με μουνότρυπα και μετά τον άνδρα ο οποίος χρειαζόταν ένα «σωλήνα», που τον τοποθέτησε ακριβώς στο αντίστοιχο σημείο του σώματος που είχε «σκάψει» τον γυναικείο κόλπο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα