Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ

ΣΤΙΣ 24-11-2014 ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ - Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ """"ΔΕΜΕΝΕΣ"""" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ .





ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΤΣΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ. 


""ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΘΕΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΕΙΑ"". 



ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ,  Tui Bei Tu,  ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΟΝΓΚ ΣΤΑ 765 μΧ. 


Ο """ΤΟΥΙ ΜΠΕΙ ΤΟΥ"" ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 56 ΣΤΟΙΧΟΥΣ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 57 ΣΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.........

In an extreme situation, things turn around. A three-feet tall kid, made all foreigners bow down.
When Blue West and Red East struggle, a son of God appears, a gentleman who brings peace and stops the killing.
This unbelievable genius is from the middle of the two, westernized and thus ended all wars for good.


Σε μια ακραία κατάσταση , τα πράγματα γίνονται γύρω (κυκλος). Ένα πολύ ψηλό παιδί , έκανε όλους τους αλλοδαπούς να υποκλιθούν .
Όταν Μπλε Δύση και Ανατολή Κόκκινο αγώνας (πολεμος) , ο γιος του Θεού εμφανίζεται , ένας κύριος που φέρνει την ειρήνη και σταματά η δολοφονία .


Αυτός ο απίστευτα ιδιοφυΐης,  είναι από τη μέση των δύο , δυτικοτροπείες και έτσι τελείωσε όλους τους πολέμους για τα καλά.
Julie Plimmyridou's photo.


ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΩΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΙΝΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΩΣΙΑ


ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, 57 ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΙΠΕ, ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.

 ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 700μΧ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ??? 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ.

 ΛΟΙΠΟΝ Tui Bei Tu ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. http://www.euro-tongil.org/swedish/english/LeeChung-FengChineseFutureProphecies.htm



ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΙΧΟ 57, ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ. 

ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ """"ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ""" ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ""ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ"" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ, ""ΦΑΡΑΩ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥΣ""", ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ......... .....



ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Γι' αυτό, λέγω…, όταν περάσει το 7400 από Δημιουργίας του Κόσμου, τότε, μεταξύ του 7ου και 8ου αιώνα, δηλ. περί τον 20ο αιώνα, θα γίνουν μεγάλες σκληρότητες, φιλονικίες, πορνείες, μοιχείες, αιμομιξίες, διαφθορές. Πολύ χαμηλά θα έχουν πέσει οι άνθρωποι με την πορνεία. Θα γίνουν φασαρίες και μάχες, οι οποίες ασταμάτητα θα συνεχίζουν, δίχως τελειωμό.


Κατόπιν θα γίνει η 8η Σύνοδος, για να καθησυχάσει τη διαμάχη και να φέρει το καλό με καλά, το κακό με κακά. Ο γεωργός θα ξεχωρίζει το σιτάρι από το κοτσάνι. Το σιτάρι για τους ανθρώπους και το κοτσάνι για τα ζώα. Για λίγο καιρό θα μείνουν μακριά οι καλοί από τούς κακούς, δηλ. οι πιστοί από τούς αιρετικούς, έτσι οι άνθρωποι θα ζήσουν για λίγο ειρηνικά. 

Αλλά κατόπιν, οι άνθρωποι θα αλλάξουν διάθεση, θα στραφούν από το καλό στο κακό, έτσι ώστε να μη διαφέρει αδελφός, ούτε αδελφή, ούτε πατέρας, ούτε μητέρα, ούτε υιός, ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα. Θα είναι γενική η Πτώση και κοινή η καταστροφή, όπως στα Σόδομα και Γόμορρα, δηλ. δεν θα μπορούν να βρεθούν ούτε πέντε Δίκαιοι. Ο αδελφός θα έχει την αδελφή για γυναίκα, η μητέρα θα έχει τον υιό για άνδρα, ο υιός θα θανατώνει τον πατέρα και εν Μοιχεία θα ζεί με την μητέρα. 

Και πολλά άλλα κακά, θα γίνουν συνήθεια. Όσο το κακό θα γίνεται ισχυρότερο, τόσο περισσότερο η ατυχία και η συμφορά θα τους συναντά. Ο χρυσός θα γίνει ζευγάρι. Όσο περισσότερες συμφορές θα έρχονται στους ανθρώπους, αυτοί περισσότερα κακά θα κάνουν, δηλ. Αντί να Μετανοήσουν, όλο και περισσότερο θα σκέφτονται κακά για τον Θεό

Τα κακά που θα κάνουν οι άνθρωποι, θα ξεπεράσουν όλα τα κακά των ανθρώπων πριν τον Κατακλυσμό του Νώε. Όλοι θα μιλούν μόνο για το πονηρό, η σκέψη τους μόνο γι' αυτό, η επιθυμία τους πονηρή, οι συναναστροφές μόνο για κακό, τα έργα όλων μόνο πονηρά. 

Θα κυριαρχήσει η αρπαγή και η κλεψιά, η Γενική Βιαιότητα και Βιοπραγία, η κοινή απομόνωση και αποξένωση, το Γενικό Κακό, με πολλές Εκφράσεις. Έτσι, αυτός που θα κάνει το κακό θα θεωρείται και Δεδικαιωμένος.

 Τότε, οι άνθρωποι θα έχουν θησαυρούς αγαθών, δηλ. οικονομικά κεφάλαια, αλλά θα δυσανασχετούν, σαν να μην έχουν τίποτα. Θα ξοδεύουν χρήματα και θα ζητούν ελεημοσύνη, για τα απαραίτητα. Θα θρηνούν σαν να μην έχουν τίποτα να φάγουν, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν όλο και περισσότερα, για να γίνουν Κεφαλαιοκράτες. 

Όσο περισσότερο θα γίνεται μεγαλύτερη η Κενοδοξία τους, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι ατυχίες στην ζωή τους. Τότε οι Απατεώνες θα εμφανιστούν γυμνοί, για να αποκτήσουν τα χρήματα και να τα δώσουν για το ίδιον συμφέρον.

 Όταν ο Κόσμος ερημωθεί πνευματικά και κυριαρχήσει η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ, τότε θα γεννηθεί ο Αντίχριστος και θα κυριεύσει στον Κόσμο. Ο Αντίχριστος θα γεννηθεί από μία Ακάθαρτη Κόρη, Πόρνη. 

Αυτή θα έχει ενσαρκώσει κάθε ακαθαρσία, πορνείας και πονηρίας, κάθε κακό του Κόσμου. Όταν ο Κόσμος θα στερηθεί την Ευλογία του Αγίου Πνεύματος, τότε απ' αυτή την Ακάθαρτη Κόρη θα συλληφθεί Καρπός, από Κρυφή Πορνεία, ο οποίος θα γίνει Μεστός κάθε Κακού, σε Αντίθεση με το Χριστό, ο οποίος ήταν πλήρης κάθε Αρετής και η Παναγία μητέρα Του ήταν η Τελειότερη μεταξύ των Παρθένων Γυναικών. 

Αυτός λοιπόν ο πονηρός καρπός, θα γεννηθεί, όταν ο Κόσμος θα στερηθεί τις άγιες αρετές. Η ΕΝΔΕΙΑ του Κόσμου θα εμφανιστεί σε όλα τα Πεδία. Πρώτα, ο Κόσμος θα ψυχρανθεί στην Αγάπη, την Τιμή και τη Σωφροσύνη. Δεύτερον, θα στερηθεί κάθε Χωριό και Πόλη, τα υγειά Όργανα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ. 

Τα πρόσωπα, τα οποία θα βρίσκονται στην κορυφή της Ιεραρχίας του Χωριού, της Πόλης και των Προαστείων, θα εγκαταλείψουν τις Υπηρεσίες τους, ώστε οι Πόλεις και τα Χωριά και τα Προάστεια, να μείνουν ΔΙΧΩΣ τούς σοβαρούς ΑΡΧΗΓΟΥΣ. Το ίδιο, ακριβώς και στο χώρο της Εκκλησίας, η οποία θα στερηθεί τους γνήσιους Πνευματικούς Αρχηγούς. 

Μετά απ' αυτή την Ένδεια, "ψυγήσεται η αγάπη των πολλών" (Ματθ. 24, 12) και "μόνον ο κατέχον άρτι έως εκ μέσου γένηται" (Β' Θεσσ. 2, 7). Τότε, θα γεννηθεί ο Ακάθαρτος, από την κοιλιά της Ακαθάρτου. Αυτός ο γεννηθείς Ακάθαρτος θα κάνει σημεία και θαύματα με την συνεργία των Δαιμόνων. Ο Κόσμος θα νομίσει ότι ο Αντίχριστος αυτός, θα είναι Αγαθός και Ταπεινός στην Καρδιά, αλλά στην Πραγματικότητα, αυτός θα έχει Καρδιά και Ομοιότητα Αλεπούς, ενώ στην Ψυχή θάνε ΛΥΚΟΣ
    Η Τροφή του θα είναι η Ανταρσία και η Καταστροφή των Ανθρώπων. Μεταξύ των Ανθρώπων θα γίνονται Κατακρίσεις, Φθόνοι, Πονηρίες, Μίση, Έχθρες, Κλεψιές, Βίες, Αποστροφή από την Πίστη, μοιχείες και Πορνίες.
      Όλα αυτά θα είναι η τροφή του Αντιχρίστου. Ενώ η Τροφή του Χριστού ήταν η Εκπλήρωση του Θελήματος του Πατρός Αυτού, του Ουράνιου "εν δε τω μεταξύ ηρώτων αυτόν οι μαθηταί λέγοντες Ραββί, Φάγε, ο δε είπεν αυτοίς, εγώ βρώσιν έχω φαγείν, ήν υμείς ούκ οίδατε. Έλεγον ούν οι μαθηταί προς αλλήλους, μη τις ήνεγκεν αυτώ φαγείν; λέγει αυτοίς ο Ιησούς εμόν βρώμα εστίν ίνα ποιώ το θέλημα του πέμψαντός με και τελειώσω αυτού το έργον" (Ιωάν. 4, 31).

       Όμως η Τροφή του Αντιχρίστου θα είναι η εκπλήρωση του θελήματος του Πατρός Αυτού δηλ. του Διαβόλου. Με αυτήν την Τροφή θα τρέφεται ο Αντίχριστος. Ο Αντίχριστος θα εμφανίσει τον εαυτό του, ως Κυρίαρχο και Αρχηγό των Πόλεων, των Χωριών και των Προαστείων. Τότε, θα αποκτήσει την Εξουσία του Κόσμου, εκτός από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, θα κυριέψει και τις Αισθήσεις των Ανθρώπων, οι οποίοι τότε θα έχουν γίνει Όργανα και Υπηρέτες του Διαβόλου. 

      Αυτοί, θα πιστεύουν τυφλά στα λόγια του Αντιχρίστου και θα τον δεχθούν για την Καταστροφή τους, ως Κοσμικό Βασιλέα και Κοσμοκράτορα. Στην πραγματικότητα αυτός θα είναι Όργανο του Διαβόλου, στην Τελευταία προσπάθειά του για να Εξαφανίσει τον Χριστιανισμό, από το πρόσωπο της Γης. Βρισκόμενοι στην Πλάνη οι Άνθρωποι, θα νομίζουν ότι αυτός είναι ο Σωτήρας Χριστός, ο οποίος ξαναήλθε για να τους Σώσει.

       Τότε, το Ευαγγέλιο του Χριστού θα το θεωρούν Ξεπερασμένο. Μετά απ' αυτά, θα έρθουν μεγάλες Συμφορές στον Κόσμο και Φοβερά Σημεία. Θα πέσει Φοβερή Πείνα και θα Επικρατήσει η ΑΠΛΗΣΤΙΑ. Οι Άνθρωποι θα τρώγουν επτά φορές περισσότερο και δεν θα Χορταίνουν. 

      Θα Επικρατήσει Γενική Ακαταστασία. Τότε οι πλούσιοι θα ανοίξουν τις Αποθήκες τους, τα Πλούτη θα μοιρασθούν με τις Αρχές του Σοσιαλισμού. Τότε, ο Χρυσός δεν θα Λογίζεται ότι έχει Περισσότερη Αξία, από τα Σκουπίδια του δρόμου.
      ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
        Όταν θα γίνει η σύλληψη και θα γεννηθεί το Κακό του Κόσμου, μέσα στην Ακάθαρτη Κοιλία της Διεφθαρμένης Γυναικός, η οποία θα δώσει Σάρκα στον Αντίχριστο. Τότε, εξ αιτίας των Έργων της Ανομίας του Κόσμου θα Εκλείψει η Χάρη του Αγίου Πνεύματος, η οποία μέχρι τότε Συντηρούσε τον Κόσμο και θα Εκπληρωθεί το Μέτρο της Ανομίας του Κόσμου. 

        Τότε θα Σαρκωθεί το Πνεύμα του Αντιχρίστου, το οποίο τώρα Κυβερνά στον Κόσμο, δηλ. θα Γεννηθεί ως Άνθρωπος, ο οποίος, απ' την Κοιλιά της Μητέρας του, θα γίνει το Ειδεχθέστερο Αντικείμενο του Διαβόλου, θα Γεννηθεί από Πόρνη, Παρθένα κατ' επίφαση. Σ' αυτόν θα συγκεντρωθεί όλη η Πονηρία που υπάρχει στη Γη.
        ΑΡΕΤΕΣ(ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ) 


        Η πιο βασική μέριμνα του Ανθρώπου ενυπάρχει στην προσπάθεια της προσωπικής του Σωτηρίας. Και Σωτηρία υπάρχει με την αγάπη, αγαθότητα, σωφροσύνη, πτωχεία, δικαιοσύνη, ελεημοσύνη και φιλευσπλαχνία, τα οποία όλα αυτά αποτελούν το έλαιον της ανθρώπινης σωτηρίας, σύμφωνα με την ευαγγελική περικοπή περί των φρονίμων και μωρών παρθένων (Ματθ. 25, 1). 


        Η ελεημοσύνη μπορεί να είναι δύο ειδών: Υλική και Πνευματική. 

        Όποιος δεν έχει δυνατότητα να κάνει υλική ελεημοσύνη (να θρέψει τον πεινασμένο, να ενδύσει τον γυμνό), ας κάνει την πνευματική, δηλ. να παραμυθίσει τους λυπημένους και τους ταλαιπωρημένους. 

        Και για κάθε λόγο παρακλήσεως, θα αξιωθεί της παραμυθίας από τον Δίκαιο Κριτή, κατά την ημέρα της Κρίσης Του: "δεύτε οι ευλογημένοι του πατρός μου, κληρονομήσατε την ητοιμασμένην υμίν βασιλείαν από καταβολής κόσμου" (Ματθ. 25, 34). 

        Αυτοί που δεν θα παραμυθήσουν τους ταλαιπωρημένους θα ακούσουν από τον Δίκαιο Κριτή τα φοβερά λόγια: "πορεύεσθε απ' εμού οι κατηραμένοι εις το πύρ το αιώνιον τώ ητοιμασμένον τω διαβόλω και τοις αγγέλοις αυτού" (Ματθ. 25, 41). Γιατί, η από αγάπη ελεημοσύνη ελευθερώνει τον άνθρωπο από το θυμό του Θεού. 

        Η αγάπη κάνει τον άνθρωπο να είναι αγαθός και Ταπεινός. Το μίσος κάνει τον άνθρωπο ανήσυχο. Η αγάπη πάντα υπομένει και ποτέ δεν κάνει αυτό που δεν αρμόζει, ενώ η κακία πάντοτε δημιουργεί ακαταστασία και ποτέ δεν δίνει ηρεμία στήν καρδιά του ανθρώπου

        Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

          Η Μνησικακία είναι η Σφραγίδα του Αντιχρίστου και η Καρδιά του Μνησίκακου είναι Σφραγισμένη με αυτή τη Σφραγίδα του Αντιχρίστου. Όταν ο Αντίχριστος και το πνεύμα του Αντιχρίστου το οποίο Κυβερνά στον Κόσμο, βάλει στον Άνθρωπο αυτή τη Σφραγίδα, τότε απ' αυτή τη Σφραγίδα της Μνησικακίας Αποθνήσκει η Καρδιά του Ανθρώπου, δηλ. γίνεται Νεκρή και Ανίκανη να Θλίβεται για τις Αμαρτίες, χάνει την Πνευματική Αίσθηση και τον Φόβο του Θεού. Έτσι, ο Άνθρωπος αποθνήσκει, όταν η καρδιά του είναι σφραγισμένη με το μίσος.

           Αυτή, η κατάρα της μνησικακίας κάνει τον άνθρωπο τόσο αναίσθητο, ώστε οι άνθρωποι από μόνοι τους να θανατώνονται κατά διάφορους τρόπους. Αυτό κάνει τον έναν να γίνεται αρνητής της πίστεως, τον άλλον να αυτοκτονεί, άλλον στα μαχαίρια, άλλον να γίνεται προδότης, άλλον βλάσφημον, άλλον μελαγχολικόν, χωρίς να νοιώθει ειρήνη στην καρδιά του. 

          Οι δύστυχοι Άνθρωποι δεν θα καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά θα προέρχονται από την μνησικακία, από υψηλοφροσύνη, καταδίκη και ΕΛΛΕΙΨΗ των συγγενών μας, από ασέβεια προς τους γονείς, τους ηλικιωμένους και τους άρχοντες της Πολιτείας και Εκκλησίας. 

          Έτσι, όταν ο Αντίχριστος θα βάλει την σφραγίδα του στους ανθρώπους, η καρδιά τους θα γίνει σαν νεκρή. Τότε, όταν θα αρχίσουν οι συμφορές για τις οποίες έγινε λόγος πιο πριν, ο Αντίχριστος θα αρχίσει να σφραγίζει τους Ανθρώπους με την σφραγίδα του, δήθεν για να τούς σώσει απ' τις συμφορές και μόνο αυτοί που θα έχουν την σφραγίδα του (Αποκ. 13,17), θα μπορούν να αγοράζουν Ψωμί. Οι πολλοί θα πεθαίνουν στους δρόμους και στα σοκάκια. 

          Οι Άνθρωποι θα γίνουν όμοιοι σαν τα αρπακτικά πτηνά, που περιτριγυρίζουν το ψοφίμι, αλλά θα φάγουν σάρκες νεκρών. Αυτά, δεν θα τα κάνουν οι Χριστιανοί αν και ως Ασφράγιστοι, δεν θα μπορούν να αγοράζουν ψωμί, αλλά αυτά θα κάνουν αυτοί που σφραγίστηκαν, και δεν θα τούς είναι αρκετό το ψωμί. 

          Γιατί, η καρδιά των ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ θα είναι αναίσθητη, και επειδή δεν θα είναι σε θέση να υπομείνουν την πείνα, αυτοί θα ορμούν στις νεκρές σάρκες και θα τις κατατρώγουν, και θα πεθαίνουν τελικά και οι ίδιοι.

           Στην σφραγίδα θα είναι γραμμένο: "εγώ σου ανήκω", "ναι, είσαι δικός μου". "Θεληματικά έρχομαι, και όχι με εξαναγκασμό", "και εγώ θεληματικά σε δέχομαι, και όχι με εξαναγκασμό". Αυτές οι τέσσερις φράσεις θα υποδηλώνονται στο κέντρο αυτής της σφραγίδας της συμφοράς.
          ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ. 

          ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?????? ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

          ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΙΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ""ΟΠΛΟ"" ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΟΔΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΑΠΕΡΤΧΑΙΝΤ, ΤΡΙΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ""ΕΛΛΑΔΑ"" ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ""ΠΕΙΝΑ"" ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΡΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ""ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ"".
          ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

          ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΚΑΘΑΡΤΗ ΠΟΡΝΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.


          Ο Αντίχριστος θα γεννηθεί από μία Ακάθαρτη Κόρη, Πόρνη. Αυτή θα έχει ενσαρκώσει κάθε ακαθαρσία, πορνείας και πονηρίας, κάθε κακό του Κόσμου......Όταν θα γίνει η σύλληψη και θα γεννηθεί το Κακό του Κόσμου, μέσα στην Ακάθαρτη Κοιλία της Διεφθαρμένης Γυναικός, η οποία θα δώσει Σάρκα στον Αντίχριστο.
          Julie Plimmyridou's photo.

          ΕΙΔΑΜΕ ΒΕΡΝΑΡΔΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ..... 

          ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ........... ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ....... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ....... ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.......... Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ..... ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ... 

          Η Τροφή του θα είναι η Ανταρσία και η Καταστροφή των Ανθρώπων. Μεταξύ των Ανθρώπων θα γίνονται Κατακρίσεις, Φθόνοι, Πονηρίες, Μίση, Έχθρες, Κλεψιές, Βίες, Αποστροφή από την Πίστη, μοιχείες και Πορνίες. Όλα αυτά θα είναι η τροφή του Αντιχρίστου...... 

          ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΠΕΡΤΧΑΙΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ....... ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..... ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ... ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ Ο ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ?????? ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...... ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΡΦΩΝ............ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ???????......

          Θα είναι γενική η Πτώση και κοινή η καταστροφή, όπως στα Σόδομα και Γόμορρα, δηλ. δεν θα μπορούν να βρεθούν ούτε πέντε Δίκαιοι. Ο αδελφός θα έχει την αδελφή για γυναίκα, η μητέρα θα έχει τον υιό για άνδρα, ο υιός θα θανατώνει τον πατέρα και εν Μοιχεία θα ζεί με την μητέρα. Και πολλά άλλα κακά, θα γίνουν συνήθεια. Όσο το κακό θα γίνεται ισχυρότερο, τόσο περισσότερο η ατυχία και η συμφορά θα τους συναντά. Ο χρυσός θα γίνει ζευγάρι. Όσο περισσότερες συμφορές θα έρχονται στους ανθρώπους, αυτοί περισσότερα κακά θα κάνουν, δηλ. Αντί να Μετανοήσουν, όλο και περισσότερο θα σκέφτονται κακά για τον Θεό. Τα κακά που θα κάνουν οι άνθρωποι, θα ξεπεράσουν όλα τα κακά των ανθρώπων πριν τον Κατακλυσμό του Νώε...........

           ΚΑΙ Η ΓΗ ΟΝΤΟΣ.... ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΛΙΟΥ..... ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ....... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ........ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ...... ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....... ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΕΙΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ.......... ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ......


            ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΙ ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ....... ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΥΜΝΟΥΝ..... ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ..... ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ........ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ...... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ YELLOWSTONE........ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΙΣΣΟΝΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ..... ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΨΙΛΑ....... ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ....... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΟΥΝ............ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 9 ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..... ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ........... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ .....ΠΑΧΑΝΑ....... ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥ ..... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ...... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ...... ΠΑΧΑΝΑΣ Ή ΠΑΝΤΑΝΑΣ..... ΠΑΝΒΑΣΙΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.... ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ......

             “My people await Pahana, the lost White Brother, [ from the stars] as do all our brothers in the land. He will not be like the white men we know now, who are cruel and greedy. We were told of their coming long ago. But still we await Pahana.“He will bring with him the symbols, and the missing piece of that sacred tablet now kept by the elders, given to him when he left, that shall identify him as our True White Brother. (Pahana is a White Brother who will come and lead the people into the Fifth World) https://www.youtube.com/watch?v=ZEzpP7L25tI






              The nine signs of the Native American Hopi Indians end times prophecies. Eight of these signs have come to pass. Has the ninth and final sign passed? The blu...
              youtube.com

              ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΙΝΟ...... ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΚΑΝΤΟΥΡΙ............ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 108 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...... ΕΝΩ 200.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ....... ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ..... ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ......ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ..... ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ................. 

              «πολλοί από εμάς που εξετάσαμε την προφητεία του Kaduri καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί στον κόσμο σύντομα μετά το θάνατο του Sharon. Το αίσθημα αυτό του σύντομου χρόνου ενισχύεται από αυτά που έλεγε ο Kaduri αρκετά χρόνια πριν το θάνατό του για την σύντομη έλευση του Χριστού». ΚΑΙ Ο ΣΑΡΟΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ................. Ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...... ΕΤΣΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ..... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/ATuecTsn3fg






                In 2005,108-yr-old Rabbi Yitzhak Kaduri Proclaimed he knew the name of the Messiah!Kaduri wrote in a note that he met the Messiah in a Vision!His instruction...
                youtube.com

                ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?????????? ............ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?????? ΧΜΜΜΜΜ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ....... MAITRAYA......ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΕΣΣΑΓΙΑ Ή ΜΕΣΣΙΑ..... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ..............ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ........ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ............. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ........ 

                Buddhist Prophecies and the Coming of Maitraya
                  'In the evil age to come, living beings will decrease in good qualities and increase in utter ignorance, coveting gain and honors, developing their evil qualities, and being far removed from deliverance.' - Lotus Sutra 13

                  'Before the coming of the Maitreya, the holy religion will decline. How will it occur? After my decease, first will occur the five disapperances. And what are the five disappearances? The disappearance of attainments, the disappearance of the method, the disappearance of learning, the disappearance of symbols, the disappearance of the relics. These are the five disappearances that are to occur.' - Buddhism. Anagatavamsa

                  'I am not the first Buddha [ awakened one ] who has come upon the Earth, nor will I be the last. In due time another Buddha will rise in the world, a holy one, a supreme enlightened one, endowed with auspicious wisdom embracing the universe, an incomparable leader of men, a ruler of gods and mortals. He will reveal to you the same eternal truths, which I have taught you. He will establish his law [ Religion ], glorious in its origins, glorious at the climax and glorious at the goal in the spirit and the letter. He will proclaim a righteous life wholly perfect and pure, such as I now proclaim. His disciples will number many thousands, while mine number many hundreds. He will be known as Maitreya.' - Buddha Gautama

                  'The banner of Shambala shall encircle the central lands of the Blessed One. Those who accept him shall rejoice, and those who deny him shall tremble. The decriers shall be given over to justice and shall be forgotten. The warriors shall march under the banner of Maitreya.' - The prophecy of Shambala ( Buddhist, BEF 700 CE )

                  'Drought, famine, disease and war will sweep the world.. Nation will fight nations, and the larger will devour the smaller. ' - The prophecy of Shambala ( Buddhist, BEF 700 CE )

                  'People will no longer have any religion to which they can turn for solace or liberation: the doctrines of materialism will overwhelm their minds and drive them to struggle for their own selfish ends. The lust for power and wealth will prevail over teachings of compassion and truth' - The prophecy of Shambala ( Buddhist, BEF 700 CE )

                  'Thus have I heard: At one time the Buddha was staying near Kapilavatthu in the Banyan monastery on the bank of the river Rohani. Then the venerable Sariputta questioned the Lord about the future conquerer, "The Hero that shall follow you, The Buddha - of what sort will he be? I want to hear of him in full. Let the Visioned one describe him." When he heard the elder's speech the Lord spoke thus, "I will tell you, Sariputta; listen to my speech. In this auspicious eon Three leaders there have been: Kakusandha, Konagamana, and the leader Kassapa too. I am now the perfect Buddha; and there will be Maitreya too before this same auspicious eon runs to the end of its years." '- Anagatavamsa

                  'In those days, brethren, there will arise in the World and Exalted One named Metteya. He will be an Arahant, Fully Awakened, abounding in wisdom and goodness, happy, with knowledge of the worlds, unsurpassed as a guide to mortals willing to be led, a teacher of gods and men, an Exalted One, a Buddha, even as I am now. He, by himself , will thoroughly know and see, as it were face to face, this Universe, with its worlds of the spirits, its Brahmas and its Maras, and its world of recluses and brahmins, of princes and peoples, even as I now, by myself thoroughly know and see them. The Law, lovely in its origin, lovely in its progress, lovely in its consummation, will he proclaim, both in the spirit and in the letter; the higher life will he make known, in all its fulness and in all its purity, even as I do now. He will be accompanied by a congregation of some thousands of brethren, even as I am now accompanied by a congregation of some hundreds of brethren.' - Digha Nikaya iii.76, Cakkavatti-Sihanada Sutanta
                  http://www.iawwai.com/BuddhistProphecies.html.... 

                  ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...... ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ............... ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟ ΜΕ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ........... ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ........ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΤΡΑΓΙΑ..... Ή ΜΕΣΣΑΓΙΑ..... ΜΕΣΣΙΑ..... ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΔΑ....... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ..........

                  The signs of these times are new and fantastical modes of dressing - traditional styles forgotten.' - Padmasambhava

                    'The arrogant elevate profanity. The proletariat rules the kingdom; kings become paupers; the butchers and murderers become leaders of men; unscrupulous self seekers rise to high position.' - Padmasambhava

                    'Drunkards preach the path to Salvation.. Guileful imposters claim psychic powers.. False doctrines are devised from the Buddha's Word and the teachers' interpretations become self-vindications.. Ideas are established contrary to traditions.' - Padmasamhbhava

                    'Famine, frost and hail govern many unproductive years.. release[ing] diseases, horrible epidemics and plagues which spread like wildfire, striking men and cattle.' - Padmasambhava

                    'No rain falls in season, but out of season; the valleys are flooded.' - Padmasabhava

                    'Earthquakes bring sudden floods, while fire storms and tornadoes destroy temples, stupas and cities in an instant.' - Padmasambhava ....................ΑΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...... ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ........ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ.........H ουσία των χρόνων αυτών είναι νέα και φανταστικοί τρόποι ντυσίματος - . Οι παραδοσιακό τροποι ξεχάστηκαν » - Παντμασαμπάβα

                    « Η αλαζονική βωμολοχίες ανέρχεται. Το προλεταριάτο κυβερνά το βασίλειο ? βασιλιάδες έγιναν άποροι ? οι κρεοπώλες και οι δολοφόνοι θα γίνουν ηγέτες των ανθρωπων…. αδίστακτοι καιροσκοποι θα αυτο ανέλθουν σε υψηλή θέση . » - Παντμασαμπάβα

                    « Μέθυσοι κηρύτουν το δρόμο της σωτηρίας .. δόλιοι απατεώνες ισχυρίζονται ψυχικές δυνάμεις .. 

                    « Πείνα , παγετό και χαλάζι διέπουν πολλά χρόνια .. αντιπαραγωγική απελευθερώσει ασθένειες , επιδημίες φρικτές πληγές που εξαπλώθηκαν σαν φωτιά , χτυπώντας τους άνδρες και τα ζωα . » - Παντμασαμπάβα

                    « Δεν πέφτει η βροχή στη σεζόν , αλλά εκτός εποχής ? οι κοιλάδες πλημμυρίζουν » . - Padmasabhava

                    « Σεισμοί φέρει ξαφνικές πλημμύρες , ενώ οι καταιγίδες και ανεμοστρόβιλοι πυρκαγιά καταστρέφει ναούς , stupas και πόλεις μέσα σε μια στιγμή . » - Παντμασαμπάβα



                    'In the evil age to come, living beings will decrease in good qualities and increase in utter ignorance, coveting gain and honors, developing their evil qualities, and being far removed from deliverance.' - Lotus Sutra 13
                    iawwai.com

                    ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΒΟΡΙΓΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ....... ΜΑΥΡΗ ΒΡΟΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......... ΚΑΙ...... ΝΑΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ............ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ..... ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΕΞΕ ..... ΜΑΥΡΗ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.......... ............................................Australian aboriginal prophesies...

                      ...speak of a time, before the ending of this dimensional reality, when

                      black rain will fall from the sky. In Australia, that is. This will be

                      seen by traditional aboriginal as a precursor or indicator that these

                      final times have arrived.....................................................................................................................................LOCAL NEWS : South Australia
                      Black rain reported on West Coast
                      There have been reports of black rain falling across South Australia's
                      west coast at the weekend.
                      Residents from Smoky Bay to Laura Bay have confirmed the black rain, which deposited ash on vehicles and boats.
                      The Bureau of Meteorology's weather observer in Ceduna, Mark Bedson, says the black rain came down during thunderstorms across Eyre Peninsula early Saturday.
                      He says it was a very strange experience.
                      "I went and had a cup of coffee and poured the water in the cup and
                      thought hang on and poured it out, I am not going to drink it."
                      "So I have emptied the water tank and washed my roof, we are not quite sure what it is."


                       ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ?????? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?????????????? ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ............ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.......... ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ... ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ................... ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ........... ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ...... ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...... ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..... ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...... ΣΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ...... ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.... ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.... ΤΟ ΕΛΕΟΣ.......... ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ..... ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ .... ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..... ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ..... ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.......... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ...... ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ
                      https://www.youtube.com/watch?v=n6XNO6Jv3q0 

                      ΕΔΩ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟ........ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ






                        If Jesus and Buddha were to meet, they would recognize one another as fellow prophets...
                        youtube.com

                        ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ........ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΕΔΕΣ....... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ...... In the Bhavisiya Purana which means "Future Happenings", the existance of of Jesus is prophesied 3000 years before his birth. https://www.youtube.com/watch?v=6-qmCzqziAA 

                        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ .....ΣΥΓΝΩΜΗ...... ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΒΕΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ...... ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ......ΠΑΧΑΝΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ?????? ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥΡΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ PURANA...... Ή ΠΥΡ-ΑΝΑΣ...... ΠΥΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ...... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΛΑΜΠΡΟΣ
                          ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΥΣ..........

                          Like both Christianity and Judaism, Islam has a point when history is brought to a conclusion -- the final hour or the end times. In Islam, Christianity and Judaism, this end time is a conflict between nations and God’s Messiah. Both Christianity and Islam, see Jesus as the Messiah, while Judaism rejects Jesus as Messiah. Judaism however, looks to the coming of their Messiah at the end of days..................

                          Όπως στο Χριστιανισμού και τον Ιουδαϊσμό , το Ισλάμ έχει ένα σημείο όταν η ιστορία είναι σε πέρας - την τελευταία ώρα ή τους έσχατους καιρούς . Στο Ισλάμ , ο Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός , το τέλος του χρόνου είναι μια σύγκρουση μεταξύ εθνών και Μεσσία του Θεού . Τόσο ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ , βλέπει τον Ιησού ως τον Μεσσία , ενώ ο Ιουδαϊσμός απορρίπτει τον Ιησού ως Μεσσία . Ο Ιουδαϊσμός , ωστόσο , περιμένει τον ερχομό του Μεσσία τους στο τέλος των ημερών .http://www.truthnet.org/islam/Islam-Bible/4Islambeliefs/...... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΡΙΟ


                            An examination of Islam's teaching about what happens at the end of time. How Jesus, the Mahdi and the Jews are involved in a struggle, including the armies of Gog and Magog.
                            truthnet.org
                            https://www.youtube.com/watch?v=rCMgwwDkFxE 

                            ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ





                              Unbelievable miracles of Prophet Muhammad ﷺ foretelling the signs of the last day. From musical instruments to television screens and satellite communication...
                              youtube.com

                              ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ...... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..... ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΕΛΕΙΩΣ....... ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ......... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...... ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ...... ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ....... ΤΑ ΘΗΡΙΑ........ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ..

                              ΤΟ 666 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΛΓΟΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ""ΧΑΡΑΓΜΑ"""" ΣΤΟ BAR CODE ΤΩΝ ΑΝΙΕΡΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ... Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...... ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΗΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΕΣ........ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΕΣ..... Η ΑΚΑΘΑΡΤΗ ΠΟΡΝΗ..... Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ....... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ........... 

                              ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΡΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ """"ΚΑΒΛΙ"""" ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ""ΚΑΒΛΙ"" ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ........ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ """"Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ""""" ΟΠΟΥ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ. ΑΝΝΙΒΑΣ ΛΕΚΤΟΡ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ...... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ........ (ΑΝΙΒΑΣ ΒΑΡΚΑΣ Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ) ...... 

                              ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΤΡΩΝΕ" ΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ .....""ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ"""" ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...... ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ """""ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ"""" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ....... ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ...... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ """"ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ"""" ΚΑΘΩΣ ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΩΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..... ΝΑΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΛΟΓΙΑΤΡΟΙ .... ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΔΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ......ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ


                                Julie Plimmyridou's photo.


                                Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ......... ΔΑΝΙΗΛ 12......... Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ "ΚΩΔΙΚΑ" ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ....... ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ...... 

                                ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ 1. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ 2. ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ 3. ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ 4. ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ .........ΔΑΝΙΗΛ 12.........

                                 Κατά τον καιρόν εκείνον θα εγερθή ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος στέκεται προστάτης των υιών του ιουδαϊκού λαού σου. Θα είναι τότε περίοδος θλίψεως, μεγάλης θλίψεως, ομοία της οποίας δεν έγινεν από της εποχής που υπήρξαν άνθρωποι και έθνη επί της γης, έως την εποχήν εκείνην. 

                                Κατά την περίοδον όμως της μεγάλης αυτής θλίψεως θα σωθούν από τον λαόν σου αυτοί, που είναι γραμμένοι στο βιβλίον της ζωής. Πολλοί από εκείνους, που έχουν κοιμηθή και ευρίσκονται στον τάφον, θα αναστηθούν, άλλοι μεν εις ζωήν αιώνιον, άλλοι δε εις καταισχύνην αιώνιον. 

                                Οσοι εμελέτησαν, ενόησαν και ετήρησαν τον νόμον του Κυρίου, θα λάμψουν με τέτοιαν λαμπρότητα, ωσάν την λαμπρότητα του ουρανού. Και πολλοί από τους δικαίους θα λάμψουν, όπως οι αστέρες στους αιώνας των αιώνων. Και συ, Δανιήλ, κλείσε αυτούς τους λόγους, σφράγισε το βιβλίον μέχρι του τέλους του καθωρισμένου καιρού. Τοτε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων θα διδαχθή και θα αυξηθή έτσι η γνώσις του θείου θελήματος”. Εγώ ο Δανιήλ είδον και ιδού δύο άλλοι άνδρες είχαν σταθή όρθιοι, ο ένας εις την μίαν όχθην του ποταμού ο δε άλλος εις την άλλην όχθην. Ενας από αυτούς είπεν στον άνδρα, ο οποίος εφορούσε ένδυμα λίνον και ήτο επάνω από το νερό του ποταμού· “πότε θα έλθη το τέρμα των θαυμασίων αυτών πραγμάτων, τα οποία είπες;”

                                 Ηκουσα τον άνδρα τον ενδεδυμένον το πολύτιμον λινούν ένδυμα, ο οποίος ήτο επάνω από το ύδωρ του ποταμού. Αυτός αφού ύψωσε την δεξιάν του και την αριστεράν του χείρα στον ουρανόν και ωρκίσθη στον αιωνίως ζώντα Κυριον, είπε· “κατά το έτος των ετών και κατά το ήμισυ ακόμη του έτους, εις 3.5 έτη, όταν θα ολακληρωθή και θα λάβη τέρμα ο διασκορπισμός του λαού του Θεού, τότε θα μάθουν και θα εννοήσουν την αλήθειαν όλων αυτών των προφητειών”. 

                                Εγώ ήκουσα αυτά αλλά δεν τα ενόησα και ηρώτησα· “Κυριε, πότε θα έλθη το τέλος αυτών των πραγμάτων;” Και μου απήντησεν· “ελά, Δανιήλ, πάψε να ερωτάς. Οι λόγοι αυτοί είναι κλεισμένοι και σφραγισμένοι, έως ότου έλθη το τέλος του καθωρισμένου καιρού. Οι δίκαιοι θα αναδειχθούν, θα λευκανθούν δια των θλίψεων, θα καθαρισθούν ως δια πυρός, θα αγνισθούν πολλοί. Οι παράνομοι όμως θα εκτραπούν εις περισσοτέρας και μεγαλυτέρας ανομίας. Ολοι οι ασεβείς δεν θα εννοήσουν τίποτε, από όσα έχουν προφητευθή. Οι ευσεβείς όμως θα εννοήσουν καλώς τα πάντα. 

                                Από της ημέρας, κατά την οποίαν θα καταργηθή η καθημερινή θυσία του ναού και θα στηθή το ειδωλολατρικόν βδέλυγμα εις την ερημωμένην πόλιν, θα περάσουν χίλιαι διακόσιαι ενενήκοντα ημέραι δοκιμασίας του λαού. Ευτυχής θα είναι εκείνος, ο οποίος θα υπαμείνη και θα φθάση στο τέλος των χιλίων τριακοσίων τριάκοντα πέντε ημερών. Συ δέ, Δανιήλ, πήγαινε και αναπαύσου. Υπολείπονται ακόμη ημέραι και έτη εις σαμπλήρωσινν του χρόνου της συντελείας. Τοτε θα αναστηθής και συ εις την ένδοξον κληρονομίαν σου κατά την συντέλειαν των καιρών.


                                  Julie Plimmyridou's photo.

                                  Β ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ .................. ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΟΣΜΟΥ...... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ........... ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ .... ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ..... ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ........... ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ 

                                    Κεφάλαιο 3 

                                    1 Τούτο δε γίνωσκε, ότι εν εσχάταις ημέραις ενστήσονται καιροί χαλεποί 2 έσονται γαρ οι άνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεύσιν απειθείς, αχάριστοι, ανόσιοι, 3 άστοργοι, άσπονδοι, διάβολοι, ακρατείς, ανήμεροι, αφιλάγαθοι, 4 προδόται, προπετείς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μάλλον η φιλόθεοι, 5 έχοντες μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένοι. και τούτους αποτρέπου. 6 εκ τούτων γαρ εισιν οι ενδύνοντες εις τας οικίας και αιχμαλωτίζοντες γυναικάρια σεσωρευμένα αμαρτίαις, αγόμενα επιθυμίαις ποικίλαις,

                                    7 πάντοτε μανθάνοντα και μηδέποτε εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν δυνάμενα. 8 ον τρόπον δε Ιαννής και Ιαμβρής αντέστησαν Μωϋσεί, ούτω και ούτοι ανθίστανται τη αληθεία, άνθρωποι κατεφθαρμένοι τον νουν, αδόκιμοι περί την πίστιν. 9 αλλ' ου προκόψουσιν επί πλείον η γαρ άνοια αυτών έκδηλος έσται πάσιν, ως και εκείνων εγένετο. 10 Συ δε παρηκολούθηκάς μου τη διδασκαλία, τη αγωγή, τη προθέσει, τη πίστει, τη μακροθυμία, τη αγάπη, τη υπομονή, 11 τοις διωγμοίς, τοις παθήμασιν, οια μοι εγένοντο εν Αντιοχεία, εν Ικονίω, εν Λυστροις, οίους διωγμούς υπήνεγκα! και εκ πάντων με ερρύσατο ο Κυριος. 12 και πάντες δε οι θέλοντες ευσεβώς ζην εν Χριστώ Ιησού διωχθήσονται 13 πονηροί δε άνθρωποι και γόητες προκόψουσιν επί το χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι. 14 συ δε μένε εν οις έμαθες και επιστώθης, ειδώς παρά τίνος έμαθες, 15 και ότι από βρέφους τα ιερά γράμματα οίδας, τα δυνάμενά σε σοφίσαι εις σωτηρίαν δια πίστεως της εν Χριστώ Ιησού. 16 πάσα γραφή θεόπνευστος και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς έλεγχον, προς επανόρθωσιν, προς παιδείαν την εν δικαιοσύνη, 17 ίνα άρτιος η ο του Θεού άνθρωπος, προς παν έργον αγαθόν εξηρτισμένος.



                                    Julie Plimmyridou's photo.






                                      An updated list of mass animal deaths for 2015. Mysterious worldwide die-off of Fish, Birds and other animals in fulfillment of end times Bible prophecy.
                                      end-times-prophecy.org

                                      ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η """""""""""'ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ""""ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α΄ Β΄ """""""' ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ?????????""""""ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ """"""'ΑΣΤΑΝΑ""""""" Ή ΣΑΤΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ........... ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ...... ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ............ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΟΙ........ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ...... 

                                      ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ...... ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ......... ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΟΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΙΕΡΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ """ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"""" ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...... ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΜΑΣΟΝΑΡΟΙ 33 ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΤΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ......ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΙΕΡΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ""" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ """""ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ.......Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός "Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτος είναι η αιτία του κακού". “Φεύγετε τους παπικούς ως φεύγει τις από όφεως" Άγιος Μάρκος Ευγενικος.................................... 

                                      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β΄΄ Παρακαλούμε λοιπόν εσάς, αδελφοί, όσον αφορά την παρουσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και τη συναγωγή μας στο ίδιο μέρος κοντά του, να μη σαλευτείτε γρήγορα από την ψυχραιμία του νου σας ούτε να θορυβείστε, μήτε με πνεύμα μήτε με λόγο μήτε με επιστολή σαν να ήταν από εμάς, πως δήθεν έχει έρθει η ημέρα του Κυρίου. 
                                        Κανείς ας μη σας εξαπατήσει κατά κανέναν τρόπο. Γιατί δε θα έρθει η ημέρα εκείνη αν δεν έρθει η αποστασία πρώτα, και δεν αποκαλυφτεί ο άνθρωπος της ανομίας, ο γιος της απώλειας, 
                                        αυτός που αντιτάσσεται και υπερυψώνεται ενάντια σε καθέναν που λέγεται Θεός ή σέβασμα, ώστε αυτός να καθίσει στο ναό του Θεού, για να αποδεικνύει τον εαυτό του ότι είναι Θεός. 
                                        Δε θυμάστε ότι, ενώ ήμουν ακόμη κοντά σας, αυτά σας τα έλεγα; 
                                        Και τώρα ξέρετε εκείνο που τον εμποδίζει, στο να αποκαλυφτεί αυτός κατά το δικό του καιρό. 
                                        Γιατί το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται. μόνο υπάρχει εκείνος που το εμποδίζει τώρα, ωσότου φύγει από τη μέση.
                                        Και τότε θα αποκαλυφτεί ο άνομος, τον οποίο ο Κύριος Ιησούς θα εξολοθρέψει με την πνοή του στόματός του και θα τον καταργήσει με την επιφάνεια της παρουσίας του. 
                                        Αυτού του άνομου η παρουσία θα είναι σύμφωνα με την ενέργεια του Σατανά με κάθε δύναμη και με σημεία και τέρατα ψεύδους, 
                                        και με κάθε απάτη αδικίας σ’ αυτούς που χάνονται, επειδή δε δέχτηκαν να αγαπήσουν την αλήθεια για να σωθούν. 
                                        Και γι’ αυτό ο Θεός στέλνει σ’ αυτούς ενέργεια πλάνης, για να πιστέψουν στο ψέμα, ώστε να κατακριθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά ευαρεστήθηκαν στην αδικία.



                                        Julie Plimmyridou's photo.
                                        ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΝΩΕ..... ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ??????? 

                                        ΚΑΙ ἐγένετο ἡνίκα ἤρξαντο οἱ ἄνθρωποι πολλοὶ γίνεσθαι ἐπὶ τῆς γῆς, καὶ θυγατέρες ἐγεννήθησαν αὐτοῖς. 2 ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο. 3 καὶ εἶπε Κύριος ὁ Θεός· οὐ μὴ καταμείνῃ τὸ πνεῦμά μου ἐν τοῖς ἀνθρώποις τούτοις εἰς τὸν αἰῶνα διὰ τὸ εἶναι αὐτοὺς σάρκας, ἔσονται δὲ αἱ ἡμέραι αὐτῶν ἑκατὸν εἴκοσιν ἔτη. 4 οἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις· καὶ μετ᾿ ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ᾿ αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί. 5 ᾿Ιδὼν δὲ Κύριος ὁ Θεός, ὅτι ἐπληθύνθησαν αἱ κακίαι τῶν ἀνθρώπων ἐπὶ τῆς γῆς καὶ πᾶς τις διανοεῖται ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ ἐπιμελῶς ἐπὶ τὰ πονηρὰ πάσας τὰς ἡμέρας, 6 καὶ ἐνεθυμήθη ὁ Θεὸς ὅτι ἐποίησε τὸν ἄνθρωπον ἐπὶ τῆς γῆς, καὶ διενοήθη. 7 καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἀπαλείψω τὸν ἄνθρωπον, ὃν ἐποίησα ἀπὸ προσώπου τῆς γῆς, ἀπὸ ἀνθρώπου ἕως κτήνους καὶ ἀπό ἑρπετῶν ἕως πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ, ὅτι μετεμελήθην ὅτι ἐποίησα αὐτούς. 8 Νῶε δὲ εὗρε χάριν ἐναντίον Κυρίου τοῦ Θεοῦ...... 

                                        ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....... ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.........ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?????? ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...... ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ????? ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???? ΑΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ.......... Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...... ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΜΩΣ


                                          Julie Plimmyridou's photo.

                                          "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ ΕΝ ΝΥΚΤΙ" .......................................................................... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ """ΠΑΠΑ"""" ΤΟ 2013 """ΩΣ ΘΡΟΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ..... ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ.......ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ????....... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ """ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ""" ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ???? ..... ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ή ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ......ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΜΩΣ....... Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ............. ΣΕ ΘΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥ.............. ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ........ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ............. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ """ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΚΑΝ????? ΩΩΩΩΩ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΟΥΛΙΕΛΙΜΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ 2013....... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 2014 ..... ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ..... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ...... ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....... 
                                            ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...... ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ................................ 1. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΝΑ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ................Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ????? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ..... ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ???? ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ..... ΟΥΤΕ 5 ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ """ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ"""" ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΔΩ?????????????? ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΤΑ????????? ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ????????????? Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ............ ΝΑΙ ΥΠΟΠΕΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ..... ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ...... ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ........... ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΓΗ.............. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...................ΤΟΤΕ ........."Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ ΕΝ ΝΥΚΤΙ" ......... ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΠΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ


                                            Julie Plimmyridou's photo.
                                            ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΔΩ ΑΡΧΑΙΑ........ ΣΥΒΙΛΛΑ Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ..........Η πρώτη Σίβυλλα ονομάζεται Σίβυλλα η Δελφίς και είναι η Άρτεμις, η αδερφή του Απόλλωνος, όπως γνωστοποιείται στα Σχόλια εις τας «Όρνιθας» του Αριστοφάνους και επιβεβαιώνεται από τον Κλήμη τον Αλεξανδρέα, ο οποίος μας διασώζει ένα μικρό τμήμα μιας ποιητικής της ψαλμωδίας. Η Σίβυλλα Άρτεμις, ούσα Ολύμπια, δεν είναι απλά πανάρχαιη αλλά και άχρονη αφού η αγγελική υπόσταση της προϋπάρχει της δημιουργίας του ανθρωπίνου γένους. Ήταν δε αρχιέρεια του ιερατικού αξιώματος των Σιβύλλων. Όλες οι Σίβυλλες, ανεξαρτήτως του τόπου δράσης τους, ήταν ιέρειες του Απόλλωνος.

                                              Την πιο σημαντική θέση μεταξύ των Σιβυλλών κατέχει η Σίβυλλα η Ερυθραία, η οποία σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή ήταν κόρη του Απόλλωνος και της Λάμιας. Ο Παυσανίας στα «Φωκικά» του μας πληροφορεί ότι έζησε προ του Τρωϊκού Πολέμου, γεγονός που εναρμονίζεται και με τη μαρτυρία του Μεγάλου Αθανασίου, ο οποίος για να φανερώσει στον Άρειο το Λόγο της Αλήθειας, μεταξύ των επιχειρημάτων που χρησιμοποίησε ήταν και οι χρησμοί της Σίβυλλας της Ερυθραίας, την παρουσία της οποίας, την τοποθετεί χρονικά τρεις χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή του, δηλαδή γύρω στο 2700 π.Χ.


                                              Ο χρησμός της Σίβυλλας της Ερυθραίας με ακροστιχίδα ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ διασώζεται στο έργο του Ευσεβίου «Εις τον βίον Κωνσταντίνου» όπως επίσης και σε πολλές συλλογές Συβιλλικών Χρησμών και σε πολλά χειρόγραφα που βρίσκονται διάσπαρτα τόσο στο Άγιο Όρος όσο και στις μεγάλες βιβλιοθήκες της Δύσης. 


                                              Ο ένατος στίχος της προφητείας «Εκκαύσει δε το πυρ γην ουρανόν ηδέ θάλασσαν» μετατρέπει στην ακροστιχίδα το όνομα ΧΡΙΣΤΟΣ σε ΧΡΕΙΣΤΟΣ. Το πρόσθετο Ε συμβολίζει τον Ερχόμενον του οποίου η έλευση προετοιμάστηκε από τη δράση των Εγρήγορων Ε, δηλαδή των Ολυμπίων..

                                               Στον προτελευταίο στίχο η Σίβυλλα αποκαλύπτει ότι το όνομα Ιησούς Χρειστός είναι το όνομα του Θεού: «Ούτος ο νυν προγραφείς εν ακροστιχίοις θεός ημών». 

                                              Ο συγκεκριμένος χρησμός της Σίβυλλας είναι η πρώτη εσχατολογική Αποκάλυψη της ανθρώπινης ιστορίας, η οποία ολοκληρώνεται και επισφραγίζεται μετά Χριστόν, με την «Αποκάλυψη του Ιωάννου». 

                                              Οι χρησμοί της Σίβυλλας της Ερυθραίας προφητεύουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τη Γέννηση του Χριστού και τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του, την τριήμερο Ταφή και την Ανάστασή του αλλά και τα γεγονότα της συντέλειας του κόσμου, όπου οι ομοιότητες με την Αποκάλυψη του Ιωάννου είναι Η Σίβυλλα φανερώνει την πραγματική διάσταση των Ηλυσίων Πεδίων των αρχαίων Ελλήνων. Αυτοί οι οποίοι θα ομολογήσουν Ιησού Χριστόν, θα εισέλθουν στα Ηλύσια Πεδία για να ανταμώσουν τους αθάνατους ήρωες και να κερδίσουν την Ουράνια Βασιλεία. Αντίθετα, όσοι λάβουν το χάραγμα, θα τοποθετηθούν στην Αχερουσία λίμνη (κατά τη Σίβυλλα) και στη λίμνη του πυρός (κατά τον Ιωάννη). Ο Άγιος Αυγουστίνος σε δημόσια ομοιλία του, στο «Λόγος Παραινετικός πρός Έλληνας», παροτρύνει τους ανθρώπους να δώσουν προσοχή στα λεχθέντα υπό των Σιβυλλών, για να είναι αιτία πολλών αγαθών.

                                              Ομοίως, το βιβλίο «Τα αρχεία της Χαμένης Γνώσης, Λόγοι Πυρός» δίνει στην δημοσιότητα όλα τα σπάνια χειρόγραφα των Σιβυλλικών χρησμών και παρουσιάζει όλες εκείνες τις ιστορικές πηγές, που σαν προβολείς κάνουν την αλήθεια να λάμπει. Ο Απόστολος Παύλος μιλώντας σε κήρυγμα του Αποστόλου Πέτρου φανερώνει στο πλήθος: «Λάβετε και τας Ελληνικάς βίβλους. Επίγνωτε Σίβυλλαν, ως δηλοί ένα θεόν και τα μέλλοντα έσεσθαι.»


                                               Όχι μόνο δηλαδή προτρέπει τους Έλληνες να γνωρίσουν τις Σίβυλλες αλλά ταυτόχρονα τους ωθεί να μελετούν και τις Ελληνικές βίβλους. Αυτές οι βίβλοι, στις οποίες αναφέρεται ο Απόστολος Παύλος δεν είναι άλλες από το σύνολο της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, η οποία δυστυχώς έχει διασωθεί μόλις σε ποσοστό 5%. Δυστυχώς οι ρήσεις αυτές του Αποστόλου Παύλου δεν περιλαμβάνονται στις «Πράξεις των Αποστόλων». Ομοίως και οι Σιβυλλικοί χρησμοί αρκετές φορές παρεδώθησαν στην πυρά από τους αρνητές του Ελληνικού Πνεύματος https://www.youtube.com/watch?v=2gjdKHX6_vo






                                              χαραγμα αντιχριστοσ 666 microchip τουλατοσ toulatos τα αρχεια της χαμενης γνωσης σιβυλλα η ερυθραια
                                              youtube.com

                                              https://karavaki.wordpress.com/2014/01/12/sibylle/ 

                                              ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΒΙΛΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ......


                                                Julie Plimmyridou's photo.

                                                  2 Εβραίοι κηρύττουν το Ευαγγέλιο για τον Χριστό και λένε στους Εβραίους να πιστέψουν στον Χριστό ως Τον Αληθινό Μεσσία και να μην ακούνε του Ραβίνους. Επίσης ξεμπροστιάζουν τους Ραβίνους σε ομιλίες τους.







                                                  Eitan and Moti Answering Rabbi's Objections Against the Messiahship of Jesus
                                                  oneforisrael.org

                                                  «Και αμέσως μετά τη θλίψη των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της, και οι αστέρες θα πέσουν από τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν. 30 Και τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό, και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης του Ισραήλ και θα δουν τον Υιό του ανθρώπου ερχόμενο πάνω στις νεφέλες του ουρανού με δύναμη και δόξα πολλή. 31 Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με σάλπιγγα μεγάλη, και θα συνάξουν στο ίδιο μέρος τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τα άκρα των ουρανών ως τα άλλα άκρα αυτών».
                                                    Αμήν!!! Ναί,έρχου Κύριε Ιησού..


                                                    Julie Plimmyridou's photo.
                                                    http://www.pigizois.net/.../profiteies_kosma_aitoloy.htm 

                                                    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΣΜΑΣ....... ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ........ ΔΙΑΛΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ....................................... "Θάρθη καιρός να σας πάρουν οι εχθροί σας και τη στάχτη από τη φωτιά, αλλά σεις να μην αλλάξετε την πίστη σας, όπως θα κάμνουν οι άλλοι. ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ..................................................... Εσείς θα πάτε να κατοικήσετε αλλού και άλλοι θάρθουν να κατοικήσουν σε σας". ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ................................................. "Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασσιδιάρη"...Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ................................................................."Αν το ζήτημα λυθεί με τον πόλεμο, θα πάθετε πολλές καταστροφές· σε τρεις χώρες μια θα μείνει... "..... ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Ή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ................................"Το κακό θα σας έρθει από τούς διαβασμένους". ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΟΤΣΙΠΑ ΤΟΥΣ ............................................"Θάρθη καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου". ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ 33 ΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...................................................... "Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων". ..............................................................."Καλότυχος όποιος ζήσει μετά το γενικό πόλεμο. Θα τρώγει με ασημένιο κουτάλι... "........ "Μετά το γενικό πόλεμο θα ζήση ο λύκος με τ’ αρνί"........ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. .................................................. Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν"........ Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα". ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ...................................................... "Θα έρθει καιρός, που θα φέρει γύρες ο διάβολος με το κολοκύθι του" ΤΟ ΓΑΜΟΤΣΙΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ """ΥΠΟΘΕΤΟ ΟΜΩΣ""""" ..........Θαρθεί καιρός που θα βγει ο καταραμένος δαίμονας από το καυκί του». ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ MIND CONTROLERS ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ................................................ "Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία". ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΟΜΩΣ .............................


                                                      Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Ο Σταυρός"
                                                      pigizois.net

                                                      ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ.............................. «Και πες τους: Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός. Δέστε, εγώ θα πάρω τούς γιους Ισραήλ από το μέσον των εθνών όπου πήγαν, και θα τους συγκεντρώσω από παντού, και θα τους φέρω στη γη τους. Και θα τους κάνω έθνος μέσα στη γη, επάνω στα βουνά τού Ισραήλ» (Ιεζεκιήλ 37:21) .............. 

                                                      ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....... ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ """ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ"""" ..............."""ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥΣ"""............... ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ..... ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.................. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ """""ΕΒΡΑΙΟΣ"""" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ""ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ""" ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..... ΑΛΛΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ........ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ........ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ """ΚΥΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ"" ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΟΥΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ """"ΙΣΡΑΗΛ""""' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ....... ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ""ΕΚΛΕΨΑΝ""" ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ....... ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ....... ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΛΕΟΝ """ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ""" ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ...... ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΡΑ...... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ............ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..... ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ""ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ"""" ΑΜΗΝ ΟΜΩΣ


                                                      Julie Plimmyridou's photo.

                                                      «Μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατά μηδένα τρόπον· ὅτι ἐάν μή ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καί ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱός τῆς ἀπωλείας, ὁ ἀντικείμενος καί ὑπεραιρόμενος ἐπί πάντα λεγόμενον Θεόν ἤ σέβασμα, ὥστε αὐτόν εἰς τόν ναόν τοῦ Θεοῦ ὡς Θεόν καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτόν ὅτι ἐστί Θεός». (Β’ Θεσ. β’, 3-4)


                                                        Julie Plimmyridou's photo.


                                                          ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.............. ...................................ΚΟΡΑΝΙ ΣΟΥΡΑ ΕΛ-ΚΙΓΙΑΜΕ

                                                                Η ΟΡΑΣΗ ΘΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΦΩΣ ΘΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ


                                                                Julie Plimmyridou's photo.
                                                                ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
                                                                  ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΔΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΩΣ ΑΙΜΑ


                                                                  Julie Plimmyridou's photo.
                                                                  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ
                                                                    - Οι μάγοι θα καλύψουν όλο τον κόσμο με το σκοτάδι, ενώ χωρίς ήλιο τίποτα δεν θα μεγαλώνει. (18 Φεβρουαρίου 1988)
                                                                    - Ο ήλιος θα εμφανιστεί τέσσερις φορές και μετά θα είναι πάλι σκοτάδι. Θα ζούμε στα σκοτεινά. (27 Αυγούστου 1987)



                                                                    Julie Plimmyridou's photo.
                                                                    Το «ματωμένο φεγγάρι» θεωρείται από κάποιους Χριστιανούς ως σημάδι της Δευτέρας Παρουσίας. Στην Παλαιά Διαθήκη, ο προφήτης Ιωήλ γράφει:«Ο ήλιος θα μεταστραφεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η μέρα του Κυρίου, η μεγάλη και περιφανής»................................................................................................................................................................................................................................. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ............... ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ............... ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ """"ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ"""""" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ........... ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ """"""ΚΑΘΑΡΣΗ""""" ΣΥΒΙΛΛΑ Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ...............................ΘΑ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.................... """""""ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ"""""""""" ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΒΔΕΛΥΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ........... ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ............ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ...... ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.......... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ............. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ........... ΣΤΕΚΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ............ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.......... ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝ ΠΑΙΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ........................................................................................................................ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΙΚΗ...........


                                                                      Julie Plimmyridou's photo.

                                                                      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

                                                                      Δεν υπάρχουν σχόλια:

                                                                      Δημοσίευση σχολίου

                                                                      Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

                                                                      Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

                                                                      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

                                                                      1

                                                                      Το Ενατο Κυμα