Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Θεράπευσε τη σκλήρυνση κατά πλάκας με δηλητήριο μελισσών!

Μια γυναίκα που έπασχε από ανίατη ασθένεια και ανεπιτυχώς πολέμησε για χρόνια να την νικήσει, ανακάλυψε επιτέλους μια καταπληκτική θεραπεία, και τώρα θέλει να βοηθήσει και άλλους.
Η Maryse Pioche, γυμνάστρια και πρώην μέλος της γαλλικής εθνικής γυμναστικής  ομάδας, κατόρθωσε να επιλύσει τη δύσκολη αυτοάνοση ασθένεια.
Θεράπευε τη σκλήρυνση κατά πλάκας με τη βοήθεια των μελισσών δηλητήριοΜετά την πλήρη ανάρρωση της αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της με τον υπόλοιπο κόσμο. Έγραψε το βιβλίο «Πώς ένα τσίμπημα μέλισσας έσωσε τη ζωή μου», το οποίο προκάλεσε αμέσως μεγάλο δημόσιο ενδιαφέρον.
Πριν από 24 χρόνια, όταν η Maryse έκλεισε τα 50, οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Μετά από αρκετές εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι η νόσος δεν μπορεί να θεραπευτεί με τα διαθέσιμα φάρμακα και ότι αυτά μπορούν μόνο να επιβραδύνουν την εξέλιξη της νόσου.
Ο γιατρός είπε: '' Καημένη κυρία, φοβάμαι ότι δεν μπορώ να σας βοηθήσω, "έγραψε η Maryse στην αρχή του βιβλίου της, προσθέτοντας" ..εάν η επίσημη ιατρική δεν μπορεί να θεραπεύσει την ασθένειά μου με τα φάρμακα, θα στραφώ σε μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της Μελισσοθεραπείας! ".

Ωστόσο, η Maryse δοκίμασε άλλες φυσικές μεθόδους, προτού αποφασίσει να περάσει από μια επώδυνη θεραπεία...το τσίμπημα μέλισσας. Είχε την αίσθηση ότι όλες αυτές οι θεραπείες την βοήθησαν εν μέρει και την είχαν ανακουφίσει από τις μυϊκές κράμπες και τους πονοκεφάλους της, αλλά, δυστυχώς, η εξέλιξη της νόσου δεν σταμάτησε.
"Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εναλλακτική ιατρική, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι μια απλή αγυρτεία, ζήτησα πληροφορίες σχετικά με το πώς να αποκτήσω πρόσβαση σε επαγγελματική μελισσοθεραπεία από επιστήμονες πολύ γνωστούς παγκοσμίως, οι οποίοι προσπαθούσαν να θεραπεύσουν τη σκλήρυνση κατά πλάκας εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας το δηλητήριο της μέλισσας. 
Αρκετά αργότερα έμαθα ότι υπάρχει ένας πολύ γνωστός χειρουργός ογκολόγος, ο καθηγητής Henri Joyeux που ζει και εργάζεται στο Μονπελιέ, και ο οποίος συνιστούσε τη χρήση των προϊόντων της μέλισσας και αργότερα με βοήθησε με το βιβλίο μου, "δήλωσε η Maryse Pioche.
Πήρε πρόπολη με μέλι τακτικά για τέσσερις εβδομάδες. Άρχισε τη χρήση τσιμπημάτων μέλισσας συστηματικά τον Ιούνιο του 2005 δύο φορές την εβδομάδα.
"Χρησιμοποίησα το δηλητήριο της μέλισσας για αρκετό διάστημα πριν έτσι ώστε να μπορέσω να το συνηθίσω και να μάθω τι είδους επιπτώσεις θα είχε στο σώμα μου. Ξεκίνησα με ένα μόνο τσίμπημα και στη συνέχεια άρχισα να αυξάνω σταδιακά τον αριθμό των τσιμπημάτων, ενώ τον 9ο μήνα του ιδίου έτους δεν έκανα παραπάνω από δεκαοκτώ τσιμπήματα. Αργότερα, αύξησα τον αριθμό των τσιμπημάτων και έφτασα τα τριάντα πέντε.
"Έχοντας υπομείνει αυτήν την οδυνηρή θεραπεία, αυτό που έλαβα ως ανταμοιβή άξιζε τον κόπο.
"Η τελευταία εξέταση έγινε το 2011, έδειξε με τη βοήθεια της μαγνητικής τομογραφίας ότι όλη η βλάβη (κάκωση) στα νεύρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού είχε εξαφανιστεί», δήλωσε η γενναία γυναίκα.
Το δηλητήριο της μέλισσας παράγεται από νέες μέλισσες, στις δύο πρώτες εβδομάδες της ζωής τους. Από τη στιγμή που παράγουν το δηλητήριο της μέλισσας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κοιλιάς τους, αυτό παραμένει μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής τους, ή το χρησιμοποιούν όταν υπάρξει απειλή και πρέπει να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια σε έναν εχθρό. Ο δηλητηριώδης αδένας στην κοιλιά είναι περίπου 0.3 έως 0,5 mg του δηλητηρίου μέλισσας και έχει μια πολύ πολύπλοκη χημική σύνθεση.
Το δηλητήριο της μέλισσας παράγεται από δύο αδένες που σχετίζονται με το κεντρί των εργατριών μελισσών και πρωταρχικός σκοπός του είναι να προστατεύσει τη μέλισσα και άλλες μέλισσες από κάθε είδους '' εχθρούς ''. Είναι ένα πολύ παχύ υγρό με χαρακτηριστική οσμή και γεύση ιδιαίτερα ξινή. Υπάρχει ένα κείμενο σχετικά με το δηλητήριο της μέλισσας στο "Κοράνι", το οποίο λέει: «Ένα υγρό που παράγεται από την κοιλιά τους είναι στην πραγματικότητα ένα φάρμακο για τον άνθρωπο.
Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για ρευματικές νόσους, και μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η χρήση του δηλητηρίου έχει αποδειχθεί ευεργετική για την ανακούφιση του πόνου, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, την αύξηση της ικανότητας εργασίας και άλλα.
Το δηλητήριο της μέλισσας προστατεύει επίσης το σώμα έναντι λοιμωδών νοσημάτων και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της φλεγμονής των αρθρώσεων, διαφόρων νευραλγιών και της οξείας φλεγμονής των αιμοφόρων αγγείων.
Τα τσιμπήματα μέλισσας έχει αποδειχθεί ότι συμβάλουν στην θεραπεία πολλών ασθενειών. Το δηλητήριο της μέλισσας και η εφαρμογή ενός τσιμπήματος μέλισσας είναι ένα αποδεκτό μέρος της βασικής ιατρικής.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα