Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


Eπειδή τώρα τελευταία γίνεται μεγάλος ντόρος στα ΜΜΕ του κυβερνοχώρου, θα ήθελα να σας πω την άποψη μου, ότι πρόκειται για μια μεγάλη πλάνη, όπως ΠΛΑΝΗ είναι ΟΛΕΣ οι ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ με σκοπό να κατευθύνουν την ανθρωπότητα να πιστεύουν ότι είναι το απολύτως τίποτα και ΔΟΥΛΟΙ του "θεού" η "θεών".

Όταν οι άνθρωποι πιστεύουν στο τίποτα, τότε θα δώσουν εξουσία να ελέγχεται η ψυχή τους από οτιδήποτε θεωρούν ανώτερο λόγω της άγνοιας τους, και αυτή τους η εξουσία μέσω του ΦΟΒΟΥ που προκαλούν οι σκοτεινοί, θα ελέγχει την συνείδηση των ανθρώπων που τυπώθηκε στο υποσυνείδητο τους ότι είναι υπηρέτες του "θεού" και απλά πάντα θα τον "υπηρετούν" ως δούλοι και αμαρτωλοί άνθρωποι που είναι, όπως επίσης θα σκοτώνουν όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που αντιτίθενται στα δικά τους πιστεύω στον δικό τους αληθινό "θεό".

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Και οι άνθρωποι έγιναν πρόβατα και δούλοι αλληλομισούμενα το ένα το άλλο! δίχως αγάπη επειδή δεν πιστεύει τον δικό τους "θεό" με μίσος και απειλές ότι θα πάει στην κόλαση όποιος δεν είναι με τον δικό τους "θεό".

Αν δεν ξυπνήσουμε από τον ΛΗΘΑΡΓΟ η ανθρωπότητα θα αλληλοσκοτωθεί από μόνη της!! από το μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό! διότι η ΑΓΑΠΗ που είναι το Φωτεινό μας πνεύμα έγινε υποχείριο του ανθρωποκεντρισμού, και κατάντησαν οι άνθρωποι χωρισμένοι σε κράτη, σε ομάδες ανθρώπων, χωρισμένοι σε χιλιάδες κομμάτια με μόνο μέλλον την άθλια ζωή μέσα από έναν ζωώδη πολιτισμό των υπανθρώπων, που τους λυμαίνονται οι σκοτεινές οντότητες και τους απορροφούν την ενέργεια της ψυχής τους!! τα οποία σκοτεινά όντα είναι ότι υποδυέστερο στην όλη δημιουργία! και κατάντησαν οι άνθρωποι να πιστεύουν το αντίθετο! και γι'αυτό φτάσαμε ως εδώ! διότι αυτό που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ αυτό ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!! κατανοήστε λοιπόν γιατί ΟΛΟΙ όσοι κατέχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ θέλουν να ΕΛΕΓΧΟΥΝ την σκέψη σας και τα πιστεύω σας!! και..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα