Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για DNA

Για χιλιάδες χρόνια, η αγνότητα μιας γυναίκας είχε τιμηθεί πάνω απ' όλα και ήταν βασικό στοιχείο στην δημιουργία της οικογένειας. 

Τώρα η επιστημονική κοινότητα επιβεβαιώνει το κύρος της εν λόγω πρακτικής.

 Οι άνδρες που επιμένουν στην τεκνοποίηση με μια γυναίκα που είχε πολλούς ερωτικούς συντρόφους, θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουν να γνωρίζουν γι' αυτούς, ώστε να μπορούν να εξοικειωθούν με το γεγονός ότι τα γονίδια τους μπορεί να μεταφερθούν στον γενετικό κώδικα των παιδιών τους και να επηρεάσουν το μέλλον τους.

Η μελέτη απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να απορροφήσει αρκετό DNA κατά τη διάρκεια της ζωής της και να αλλάξει το φαινότυπο της (δηλαδή η εμφάνισή της και η συνολική κατάσταση της υγείας της) όταν έχει πολλούς εραστές. 

Κάποια αλήθεια υπάρχει στη φράση "πρόσωπο πόρνης", όπου πολύ επιπόλαιες γυναίκες υφίστανται αλλαγή στην εμφάνισή τους, διότι όλα μεταβάλλονται από το σπέρμα των διαφορετικών αρσενικών που έχει εισαχθεί στο εσωτερικό τους. 

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες τέτοιων γυναικών που προβάλλονται στα διεθνή media..
Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα