Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Λεβέντη διοργανώνει το Μουσείο των Δελφών!

vasilis-leventis-1
Το Μουσείο των Δελφών τιμάει τον Βασίλη Λεβέντη!
Εκδήλωση προς τιμήν του «σοφού γέροντα της πολιτικής» και «άξιου συνεχιστή των Αρχαίων Ελλήνων χρησμοφόρων» (όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση) αναμένεται να διοργανωθεί από το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
H εκδήλωση πρόκειται να διεξαχθεί στο αποκορύφωμα της προεκλογικής περίοδου εντός του ιερού χώρου του Μαντείου, σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί κατόπιν ώριμης επεξεργασίας του προγράμματος του Βασίλη Λεβέντη.
Η επιλογή των υπευθύνων του μουσείου να διεξάγουν την εκδήλωση λίγες μόλις μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης έχει ήδη προκαλέσει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των υπολοίπων κομμάτων που κάνουν λόγο για «στυγνή εκμετάλλευση σκοτεινών θεϊκών χαρισμάτων η οποία και φτάνει στα όρια του αθέμιτου ανταγωνισμού».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Ένωσης Κεντρώων, το πρόγραμμα του σοφού προέδρου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτές τις μέρες λόγω καθημερινής έκδοσης προφητειών σχετικά με το μετεκλογικό μέλλον της χώρας.

Οι προφητείες μάλιστα εκδίδονται κάθε φορά στην ώρα τους παρά την -εν πλήρη εξελίξη-προεκλογική καμπάνια του κόμματος.
Οι πύλες του Μουσείου δεν θα είναι ανοιχτές μόνο για τους φίλους και οπαδούς της Ένωσης Κεντρώων αλλά για κάθε Έλληνα πολίτη που επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά τη μαντική δράση του προέδρου.
Οι ιθύνοντες του μουσείου εκτιμούν πως το μαντείο πρόκειται να γεμίσει ασφυκτικά, αφού ο σοφός γέροντας προτίθεται να εκδώσει νέους χρησμούς για οποιοδήποτε θέμα του ζητηθεί από το κοινό.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ιδιαίτερα παραστατική αφού ο Βασίλης Λεβέντης αφού πρώτα αναγνώσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων, εν συνεχεία θα επιστρέψει στον ιερό χώρο του μαντείου ντυμένος σαν Αρχαίος Έλληνας (με χιτώνα και σανδάλι) και θα παραδίδει χρησμούς σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.
Στο τέλος της τελετής, ο διευθυντής του ιστορικού Μουσείου θα χαρίσει στον πρόεδρο συλλεκτική τιμητική πλακέτα πάνω στην οποία θα είναι χαραγμένο κέρινο ομοίωμα αρχαιοελληνικού ποτηριού φραπέ.
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία  με τον SKAI ο 50χρονος διευθυντής του αρχαιολογικού χώρου  Γ.Π. δεν δίστασε να αποκαλύψει ενδιαφέροντα στοιχεία για το παρασκήνιο της τελετής: 
«Πριν ανέβει στην εξέδρα ο πρόεδρος θα τον έχουμε ποτίσει με δεκάδες φραπόγαλα προκειμένου η θεϊκή του έμπνευση κατά τη διάρκεια της εκφώνησης των χρησμών να βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση.
Έχουμε επικοινωνήσει εγκαίρως με την NESCAFE προκειμένου οι ποσότητες καφέδων που θα έχουμε στη διάθεσή μας εκείνη τη μέρα να είναι επαρκείς.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνουμε την συγκεκριμένη εταιρεία επίσημο χορηγό της εκδήλωσης».
Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης που έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής και επιστημονικής γνώμης πρόκειται να είναι εντελώς δωρεάν.
Κάθε επισκέπτης θα δικαιούται μάλιστα έναν φραπέ για τον οποίο και δεν θα καταβάλει κανένα απολύτως αντίτιμο.
Πρόκειται για μία συμβολική ενέργεια αφού το συγκεκριμένο είδος καφέ θεωρείται από πολλούς στο κόμμα ως την ουσία που φέρει ακέραιη την ευθύνη για όλα τα προφητικά χαρίσματα του προέδρου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα