Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αγγελία αναζήτησης νέων που θα στελεχώσουν τη νεολαία του έβαλε στη Χρυσή Ευκαιρία ο Τσίπρας!



Πρωτόγνωρες κατάστασεις για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας δημιουργεί η σημερινή απόφαση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει πλήρως το κόμμα της Κουμουνδούρου εξαιτίας της μνημονιακής του μετάλλαξης.
Σε μία κίνηση πρωτοφανούς απελπισίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της αιχμηρής ανακοίνωσης των νεολαίων, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου προκειμένου να αποφασιστούν έκτακτα ισοδύναμα μέτρα που θα αντιστρέψουν τις εντυπώσεις.
Στο τραπέζι τέθηκαν 2 συνολικά προτάσεις αντιμετώπισης οι οποίες και τέθηκαν σε ψηφοφορία.
Η πρώτη που μειοψήφισε προέβλεπε την πλήρη κατάργηση της νεανικής πτέρυγας του κόμματος και την άμεση δημιουργία δράσεων που θα στοχεύαυν στην ίδρυση πτέρυγας τρίτης ηλικίας με την επωνυμία Γριές και Γέροι ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συγκεκριμένες δράσεις θα γίνονταν σε συντονισμό με ΚΑΠΗ και τα Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων που παρά την μεγάλη ηλικία του δυναμικού τους εξακολουθούν να διατηρούν κινηματική δράση.

Η δεύτερη πρόταση,που συγκέντρωσε και τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, έκανε λόγο για ταχεία επάνδρωση της άδειας αυτή τη στιγμή -κομματικής νεολαίας- με νέες και νέους που βιώνουν τη μάστιγα της ανεργίας έχοντας όμως ταυτόχρονα διάθεση για πολιτική δράση και συμπόρευση με τις βασικές αρχές του κόμματος.
Αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας, το διαδικτυακό επιτελείο του κόμματος ανήρτησε λεπτομερής αγγελία προσφοράς εργασίας στην ηλεκτρονική έκδοση της Χρυσής Ευκαιρίας.
Σύμφωνα με ρητή διαβεβαίωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, η αγγελία πρόκειται να είναι διάθεσιμη και στην έντυπη έκδοση της διάσημης εφημερίδας την προσεχή Κυριακή.
«Καλούμε κάθε νέα και νέο της χώρας που έχει διάθεση για εργασία σε ένα πραγματικά αριστερό κόμμα να αποδεχθεί την πρόκληση του αρχηγού μας και να εργαστεί με αυταπάρνηση και αγωνιστικότητα για τα ιδανικά του τρίτου μνημονίου.
Η σημερινή παραίτηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν αποτελεί αιτία πένθους για εμάς αλλά αντίθετα συνιστά την απαρχή μίας καινοφανούς επιχειρηματικής δράσης που στόχο έχει να φέρει την ελπίδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».
δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος.
Ακολουθεί η αγγελία της Κουμουνδούρου όπως δημοσιεύθηκε στο site της εφημερίδας:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα