Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ είναι Ο προϋπάρχων Δημιουργός ορατών και αοράτων; πρόσωπο; η Θείον;(Όλον). ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ






Αν είναι πρόσωπο τότε κάθε παρουσία του, είναι απλά μια απειροελάχιστη προβολή του εαυτού του...μια προβολή του Όλον Νου.

Νους είναι ο Δημιουργός, και νους είναι όλοι οι άνθρωποι, ως απειροελάχιστα τμήματα μιας προβολής του Όλον μέσα στον χώρο που γεννά το παγκόσμιο συνειδητό του πνεύματος των ανθρώπων.. για παράδειγμα στον πλανήτη Γη, όπου επικρατεί η πλάνη της αλήθειας, διότι πλάνη ονομάζουμε την μη συνειδητοποίηση της αλήθειας, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε έναν Νου, αλλά δύο!

Ο πρώτος Νους είναι η ψυχή μας, που έχει μέσα της τον Νου προερχόμενο από το Φως..
..ο δεύτερος Νους που έχουμε, είναι το αποτέλεσμα της ένωσης μέσα από τον Άγιο Λόγο του Φωτός με το αντίθετο του το σκότος, που επέφερε ως αποτέλεσμα, έναν Νου δυαδικό της δράσης και αντίδρασης, του καλού και του κακού, όπου δεν έχει σημασία αν είμαστε καλοί, η κακοί, διότι θα ανήκουμε και πάλι στον θνητό κόσμο, όπου ναι μεν το καλό θα επιφέρει κάτι από το Φως, αλλά πάντα μέσα από την επικράτηση και των δύο, ως αποτέλεσμα της δράσης και αντίδρασης αυτού του κόσμου του καλού και του κακού.
Με αυτή την ένωση με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε το δυαδικό σύμπαν καλό-κακό, δράση-αντίδραση..κτλ .



Η ένωση αυτή προήλθε από τον Άγιο Λόγο του Φωτός που ενώθηκε με το Σκότος, όπου επέφερε την αρμονία των αντιθέτων.
Η δημιουργία αυτή μέσω της αρμονίας των αντιθέτων, είναι μία έκφραση του φωτός μαζί με το σκότος, μέσα από ένα σύμπαν.

Σε αυτό το σύμπαν, όπου επικρατεί η δράση και αντίδραση, άρα υπάρχει το καλό και το κακό, δεν υπερισχύει τίποτα και κανένα από τα δύο..διότι πάντα υπάρχουν οι κορυφές του καλού αλλά και του κακού αντίστοιχα, διότι και το καλό και το κακό, ανήκουν αποκλειστικά μόνον σε αυτό το σύμπαν!

Άρα ως αποτέλεσμα ο αριθμός 666 συμβολίζει το καλό και το κακό, τα δύο άκρα, με την συνεχή αντίθεση της σύγκρουσης μεταξύ τους, διότι είναι ο αριθμός που αποκωδικοποιεί τα πάντα μέσα στο δυαδικό σύμπαν της δράσης και αντίδρασης, είτε αφορά όλα τα σώματα είτε αφορά όλα τα έμβια όντα.

Αυτή και η μεγάλη πλάνη των ανθρώπων, όπου δεν μπορούν να κατανοήσουν την αλήθεια, νομίζοντας ότι πράττοντας το καλό γίνονται ένα με το Φως...μέγα λάθος!..διότι είτε πράττουμε το καλό, είτε το κακό, πάλι είμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο..του 666.

Μόνον μέσω της Αδράνειας (αρμονία) επιφέρεται η άνοδος των ανθρώπων σε ανώτερους ουρανούς, ώστε η αυτογνωσία που είναι η μόνη διέξοδος προς την αλήθεια, θα μας επιφέρει την φώτιση.

Και φώτιση είναι ο Νους της ψυχής, ο οποίος δεν έχει σχέση με τα δύο αντίθετα διότι το Φως ζει μόνο του!! γι'αυτό είναι μόνον η Ζωή...ενώ σήμερα ζούμε μέσα από την ζωή και τον θάνατο, είτε αφορά το σώμα, είτε τα συναισθήματα μας, είτε τις αισθήσεις μας, είτε την συνείδηση μας..διότι το Φως ζει μόνο του!! γι'αυτό είναι μόνον η Ζωή...

morfeas sky


oneirosky

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα