Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Περι πνευματικοτητας


Σεβασμος....στο δρομο του καθενος το σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα ειναι συγχρονισμοι που ο καθενας ελκεται αναλογα με την φαση του ... οι αναγκες της ψυχης ειναι προσωπικη υποθεση ...μην ξεχναμε τον στοχο μας ομως...μηπως ειναι η ωρα να περασουμε απο την ασυνειδητη κατακριση στην συνειδητη Διακριση?
Ο καθενας εχει τις ευθυνες του..και ο καθενας μπορει να ξυπναει ενα πρωι και να βλεπει ολα να αλλαζουν και ολα μεσα του και εξω του και να μην ξερει πως να το διαχειριστει...
Αλλος παει σε ψυχολογους αλλος σε ψυχιατρο αλλο σε ιερεα αλλος σε αστρολογο αλλος σε μεντιουμ αλλος στο σιβα αλλος στον αλλαχ αλλος στο Χριστο αλλος στην Παναγια αλλος στον Βουδα αλλος στην Ισιδα αλλος στην Αθηνα αλλος στη πεμπτη διασταση αλλος στη 6η αλλος στην Ανδρομεδα αλλος στις Πλειαδες αλλος στον Ολυμπο αλλος αλλο και αλλος αμετρητα τα θεματα...το σιγουρο ειναι εδω οτι αν πραγματικα θελουμε να δουμε το τελος της διπολικοτητας σε εφαρμογη..και οχι διαχωρισμο ειναι με το να μην επενδυουμε αλλο κρινοντας το τι ο καθενας εχει επιλεξει ως μαθητεια!!
Ο πλανητης αυτος ηδη εχει μπολικη Δια-βολη...και εχει ηδη πολλα να λυσει ο καθενας που βρισκεται πανω του ..
Αλλα ο Χριστος διδαξε οτι ολοι ειμαστε ενα..αρα ας το κρατησουμε αυτο μεσα μας ειτε διαφωνουμε ειτε οχι!!

Ο καθενας θα αντιμετωπισει την ευθυνη των επιλογων του και ειναι δικη του προσωπικη υποθεση!Γνωμη μου ειναι οτι η θεραπεια ειναι στην επιγνωση και οχι στην κατακριση...το τι ο καθενας κανει και αν τελικα παρασυρει ο ενας τον αλλον σε αυτο ειναι προβλημα του!!
Τιποτα δεν γινεται τυχαια...δεν ειναι εμποδιο αυτο στην διαδρομη του..ειναι μερος και αυτο της διαδρομης του..επομενως σεβασμο στον καθενα..και δεν εχει σημασια ποιος εχει δικιο και ποιος ειναι ο καλος και κακος..
Κανεις δεν γνωριζει ποιο ειναι το καλο και το κακο του αλλου...εχουμε δρομο μπροστα μας ολοι μεγαλο..
Ο Χριστος διδαξε την αγαπη..ας μεινουμε σε αυτο λοιπον...και ας δουμε εμεις τι εχουμε μεσα μας να λυσσουμε γιατι τα εγω κρυβονται στα πιο απιθανα σημεια..
Και η επαρση και η αλλαζονεια ειτε αυτων που γειωνουν τον Αγιο Γερμανο ειτε γειωνουν τον Χριστο η Την Αθηνα κτλ ειναι μεγαλη παγιδα που θα το βρουν ουτως η αλλως μπροστα τους ..
Εαν και εφοσον τα κινητρα δεν ειναι προσφορα και υπηρεσια για το κοινο καλο..επομενως τι σημασια εχει?Εμεις θα κρινουμε τα οργανα του Θεου?οποια και μορφη να εχουν? αυτη ειναι η δουλεια μας τελικα?
Επιγνωση ειναι η δουλεια μας και η αυτογνωσια....στην Αμερικη ο Παπας...αυτη την στιγμη ειναι ο Θεος....αυτο τι σημαινει οτι ολοι οι Αμερικανοι που τον ακουμπανε γινονται και καλα ή οτι ολοι αυτοι εκει ειναι παραμυθιασμενοι και τελικα ειναι κοροιδα ?
ΜΗΠΩΣ τελικα οταν δεν εχεις επιγνωση..βαπτιζεσαι Ανδρομεδα?επειδη σου ηρθε μια αναγνωριση το χαρισμα σου και επιλεγεις να το διαχειριστεις με επαρση αντι να το προσφερεις? Μηπως τελικα χωρις επιγνωση και αυτογνωσια γινεσαι ερμαιο του νου προγραμματος της Διαβολης που κυβερναει το πλανητη?...
Μηπως οταν δεν εχεις διακριση και επαφη με το πνευμα να μην τα ψαχνεις αυτα γιατι ανοιγεις και αλλες τρυπες χαοτικες που δεν μπορεις να ελεγξεις?? μηπως ειναι μερος και αυτο της μαθητειας που εχει ο καθενας να αντιμετωπισει σε αυτο το ευχαριστο διαλλειμα που λεγεται ΖΩΗ?


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα