Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αμύθητα κέρδη στην Κω για παραδοσιακό αυγοπωλείο!


b7-1421153671
Κέρδη εκατομμυρίων ευρώ από τον πρώτο μόλις μήνα της λειτουργίας του καταγράφει παραδοσιακό αυγοπωλείο που έχει ως έδρα του το γνωστό νησί του Αιγαίου.
Ο 50χρονος ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης που είχε την φαεινή ιδέα να την ανοίξει τον περασμένο Αύγουστο έχει κυριολεκτικά εκπλαγεί από την τεράστια ζήτηση που έχουν τα προϊόντα του.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών του είναι κάτοικοι του νησιού που επιθυμούν να είναι πλήρως προετοιμασμένοι κάθε φορά που καταφθάνει κάποιος Έλληνας πολιτικός για επίσκεψη.

Ενθουσιασμένος με την κερδοφορία της επιχείρησής του, ο 50χρονος πατέρας δύο παιδιών δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα τοπικού καναλιού:
«Με το που άνοιξα το μαγαζί πίστευα ότι τα περισσότερα λεφτά θα τα έβγαζα το Πάσχα λόγω των παραδοσιακών εθίμων της συγκεκριμένης γιορτής.
Τελικά, διαψεύστηκα πανηγυρικά, αφού δεν υπολόγισα καθόλου τον τεράστιο θυμό των πολιτών εναντίον των πολιτικών
Καλοκαίρι ακόμη, και δεν προλαβαίνω να ξεπουλάω.Ειδικά τις ημέρες που ήρθαν στο νησί Καμμένος και Αβραμόπουλος έγινε ο χαμός.
Οι εργαζόμενες κότες μου έχουν λιώσει κυριολεκτικά στις υπερωρίες. Αφού να φανταστείτε μου σήμερα μου ζήτησαν επιτακτικά να τους αυξήσω τον μισθό.
Η επιλογή μου να στήσω την επιχείρηση σε ένα νησί που λόγω του προσφυγικού δέχεται επισκέψεις πολιτικών προσώπων ήταν τελικά κίνηση-ματ.
Κάποιοι πελάτες μου ζητάνε χαριστικά να τους τα βράζω προκειμένου να τους τα πετάνε μαγειρεμένα.
Έχω φτιάξει ειδική κατηγορία δίπλα από τα αυγά ελευθέρας βοσκής. Λέγονται αυγά ελευθέρας ρίψης». 
Την ίδια στιγμή, έντονες ενστάσεις για την λειτουργία του παραδοσιακού αυγοπωλείου έχουν εκφράσει οι τοπικές αρχές του νησιού, με τον δήμαρχο να απειλεί ακόμη και με λουκέτο την επιχείρηση σε περίπτωση που οι ρίψεις αυγών σε πολιτικά πρόσωπα συνεχιστούν με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα