Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!! Πως και γιατί ο πατέρας του Πούτιν ήταν συνεργάτης των Γερμανών!!! Δείτε ακόμη πως ο γιος του "Γερμανοτσολιά" συνεχίζει να βαδίζει στα χνάρια του!!!


Το Πολωνικό περιοδικό "Αγκύρας" στο τεύχος  31, στις 3/8/2003 στο καφάλαιο : 
"Η Μυστική Ιστορία", σελ 11.  Δημοσίευσε ένα άρθρο από τον Joseph Zanyavskogo με τίτλο: «ο πατέρας του Ρώσου Προέδρου στην καταστολή της εξέγερσης της Βαρσοβίας»:


Ζώντας στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Viktor Suvorov (το πραγματικό του όνομα Bogdan Rezun), πρώην κάτοικος της σοβιετικής στρατιωτικής GRU  στην Ελβετία, ο οποίος το 1978 αυτομόλησε στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, εξαιτίας ότι ερήμην του καταδικάστηκε σε θάνατο,  συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο : "Ενυδρείο" ,  αλλά και άλλων μπεστ σέλερ.

Συλλέγοντας, λοιπόν, υλικό  προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τον στρατάρχη Γκεόργκι Ζούκοφ, από τα αρχεία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών  ανακάλυψε τυχαία μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία.





 Η φωτογραφία δείχνει έξι αξιωματικούς. Τρεις ένστολους Κοζάκους, δύο με την Γερμανική στολή  και μία με τη μορφή των ενιαίων μονάδων της ROA.

Ο Suvorov εξηγεί ότι οι αστυνομικοί με στολή Κοζάκου  είναι οι Ρώσοι, που υπηρέτησαν στους σχηματισμούς των Κοζάκων του στρατού της Γενικής Vlasov, αλλά  αυτομόλησαν μετέπειτα στους Ναζί.

 Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 1944 την ώρα που γίνονταν η επιχείρηση για την καταστολή της εξέγερσης της Βαρσοβίας.



Όπως προκύπτει είναι σαφές ότι ο πρώτος αριστερά  είναι ο υπολοχαγός  Πούτιν. Ο πατέρας του σημερινού προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ήτο αξιωματικός της NKVD  μέχρι το 1941. Έπειτα παραδόθηκε στους Γερμανούς οικειοθελώς και εντάχθηκε στις δυνάμεις  Vlasov. Ως μέρος των δυνάμεων Vlasov με τους Γερμανούς έλαβε μέρος στις ποινικές κυρώσεις κατά του πολωνικού πληθυσμού. 



Το 1945 ο πατέρας του  Πούτιν συνελήφθη από τους Βρετανούς. Έγγραφα  που ανακάλυψε ο Viktor Suvorov από τα  αρχεία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω.

Το 1945, ο πατέρας του  Πούτιν, μαζί με τους υπόλοιπους της  Vlasov, εκδόθηκε από την Βρετανία προς τη Σοβιετική Ένωση. 

Ο γιος του,  σημερινός πρόεδρος της Ρωσίας, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του. Μετά από  18 χρόνια που υπηρέτησε στην KGB (KGB - διάδοχος της NKVD), πήρε την  υψηλή θέση του συνταγματάρχη.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  κατέχεται από  φιλογερμανική πολιτική, σύμφωνα με το πνεύμα της Συνθήκης Ρίμπεντροπ - Μολότοφ του 1939.


Κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του στην Πολωνία το 2002, υπήρξε  διπλωματικό επεισόδιο.

 Ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε, μαζί με  τους εκπροσώπους του, την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των αγωνιστών της πολωνικής αντίστασης.

Ύστερα από το σκάνδαλο που προκλήθηκε σ΄όλο τον τύπο τελικά έγινε μια κατάθεση "δέσμης" χρωμάτων χωρίς καμία τελετή.


iokh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα