Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;


Μετά από μια θεραπευτική συνεδρία ΘΗΤΑ σε ένα υπέροχο πλάσμα, έναν άνδρα 32 χρονών , έχω την ανάγκη να μιλήσουμε λίγο για την ‘’ΑΓΑΠΗ’’ και συγκεκριμένα για την ‘’ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ’’. Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην συνεδρία, γιατί είναι άσκοπο,  απλά αυτή αποτέλεσε το έναυσμα να κάτσω και να γράψω τις σκέψεις μου.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που αποτελείται την πνευματική μου οικογένεια, αγαπημένοι μου φίλοι και κυρίως στους αγαπημένους μου εναλλακτικούς θεραπευτές, σε όλους αυτούς που με πολύ αγάπη και φροντίδα δίνουν θεραπείες σε όσους την χρειαστούν. Απευθύνομαι σε όλους τους ‘’πνευματικούς’’ ανθρώπους, που μέσα από τα μέσα που διαθέτει το διαδίκτυο σπεύδουν (και μέσα σε αυτούς και εγώ), να μοιραστούν τα πιο σοφά, ποιο έξυπνα λόγια, βίντεο, εικόνες, τα οποία που δηλώνουν για το μεγαλείο της ‘’ΑΓΑΠΗΣ’’. Γίνεται ένας επικοινωνιακός χαμός… για την εικόνα του spiritual person, και επαναλαμβάνονται τα πράγματα ξανά και ξανά. Καλά κάνει και συμβαίνει αυτό, αλλά η σημερινή θεραπεία με τον άνδρα αυτό με έβαλε σε σκέψεις και μου δημιούργησε την ανάγκη να μιλήσουμε για αυτή την ….ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ. 

Πολλές φορές στο όνομα της αγάπης γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα και τις περισσότερες προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Στο βωμό της αγάπης δικαιολογούμε πολλά πράγματα που τα αποτελέσματα της είναι αρνητικά στις ζωές μας και στις ζωές των άλλων. Η κοινωνία μας δίδαξε, ότι είναι εγωισμός να αγαπάμε και να εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον εαυτό μας. Προσωπικά θυμάμαι φίλους που κορόιδευαν ανθρώπους που μιλούσαν στο σώμα τους και λέγανε τρυφερές κουβέντες σε αυτό. Η έκφραση της αγάπης προς τον εαυτό μας θεωρείται εγωισμός και αυταρέσκεια. Το σώμα μας όμως αποτελείται από κύτταρα και όλοι γνωρίζουμε πια ότι αυτά τα κύτταρα έχουν την ύψιστη νοημοσύνη, ακούνε, αντιδρούν, σκέφτονται και κυρίως ανταποκρίνονται σε ότι εμείς τους επικοινωνήσουμε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

ΑΓΑΠΗ λοιπόν…..τι σημαίνει ΑΓΑΠΗ; Θα μπορούσαμε να δώσουμε χιλιάδες έννοιες. Για μένα είναι η ενέργεια της αρχικής ΠΗΓΗΣ από την οποία ερχόμαστε. Εκφράζεται μέσα από την φροντίδα  προς τα άλλα πλάσματα, προς τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μέσα από την μεγαλοσύνη, την συμπόνια προς τους άστεγους, τους πεινασμένους, τους απελπισμένους. Εκφράζεται με ένα λόγο παρηγοριάς σε έναν απελπισμένο, μια αγκαλιά σε ένα πονεμένο….. Αγάπη είναι να δίνεις, να δίνεις χωρίς να περιμένεις επιστροφή και αυτό το ονομάσαμε ανιδιοτελή αγάπη. Ναι, όλα αυτά και άλλα χίλια είναι αγάπη!

 Όμως από πού ξεκινάει αυτή η αγάπη; Δεν θα έπρεπε η πηγή της να ήταν αστείρευτη; Και εφόσον είναι αστείρευτη, γιατί οι άνθρωποι υποφέρουν όταν η αγάπη δεν επιστρέφεται πίσω σε αυτούς; 

Εδώ λοιπόν είναι και η ευθύνη μας. Μιλάμε για την ανιδιοτελή αγάπη αλλά είναι καιρός να την βιώσουμε στην πραγματική της διάσταση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτήν, την στιγμή που δεν βιώσαμε την δόνηση της.  Δεν μπορούμε να αγαπάμε κανένα σε αυτό τον πλανήτη με αληθινή αγάπη, ακόμη και τα ίδια μας τα παιδιά, όταν δεν γνωρίσαμε, δεν αγαπήσαμε και δεν φροντίσαμε ποτέ το εσωτερικό μας παιδί. Η αγάπη δεν θα έπρεπε να είναι θεωρίες και λόγια. Είναι κάτι που το βιώνεις και αν είσαι γενναίος και την συναντήσεις μέσα σου και τυχερός να τη βιώσεις, τότε δεν χρειάζεται να γίνεσαι θύμα στον βωμό της. Γιατί η ενέργεια της  θα τρέχει αβίαστα από μέσα σου και θα απλώνεται γύρω σου, στηρίζοντας και θεραπεύοντας το περιβάλλον σου, μετουσιώνοντας τα πάντα γύρω σου.

Καιρός λοιπόν για πράξεις και όχι για θεωρίες. Τόλμησε αγαπημένε μου συνοδοιπόρε να μείνεις με τον εαυτό σου, μόνος σου, στην δική σου σιωπή, μείνε βουβός, άδειασε, πήγαινε στο κέντρο σου, αφουγκράσου τον εαυτό σου.Ρώτησε απλά ….αγαπώ πραγματικά τον εαυτό μου; Είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου;  Σας ακούγεται εγωιστικό;  Το θέμα είναι να μπορείς να απαντήσεις ειλικρινά, μέσα από την ύψιστη αλήθεια σου. Αν απάντησες ναι, τότε βγες εκεί έξω και δώσε από αυτόν τον έρωτα, στα παιδιά σου, στον σύντροφο σου, στους φίλους σου, στους αρρώστους, στο σύμπαν όλο. Γιατί αυτό θα είναι αστείρευτο χωρίς τελειωμό και χωρίς την προσδοκία της επιστροφής. Χωρίς να υποφέρεις, χωρίς να δυστυχείς, χωρίς να αναρωτιέσαι για το πόσο αχάριστος είναι ο κόσμος.

 Αν όχι, γίνε γενναίος και αληθινός με τον εαυτό σου, βρες τους λόγους που πρόδωσες τον εαυτό σου, που τον κορόιδεψες, που τον άφησες αφρόντιστο, τρέχοντας να φροντίζεις όλους τους άλλους, για να επαιτείς έμμεσα λίγη αγάπη και μάλιστα ασυνείδητα. Που τον εγκατέλειψες έρμαιο στα χέρια και στις πεποιθήσεις των άλλων, που πίστεψες ότι αξίζεις ψίχουλα, ενώ άξιζες το σύμπαν ολόκληρο. Βρες τις αιτίες που κάλυψες την δική σου ΑΛΗΘΕΙΑ από φόβο και έψαχνες τις αλήθειες έξω από εσένα για να σταθείς στα πόδια σου. Βρες τις αιτίες που έχεις καμουφλάρει την αγάπη, που την στόλισες με τους φόβους σου και την ονόμασες ανιδιοτελή αγάπη για να την δώσεις στους άλλους γενναιόδωρα, γιατί  δεν τολμούσες να την δώσεις σε σένα, επειδή σε έκαναν να πιστέψεις ότι δεν την άξιζες. Δες γιατί πρόδωσες τον εαυτό σου, γιατί έψαχνες να δώσεις αγάπη, για να μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο να αγαπήσεις και εσύ τον εαυτό σου. ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. Και αν έχεις την δύναμη να την ξεγυμνώσεις, τότε θεράπευσε τον εαυτό σου, άρχισε να τον αγαπάς από μέσα προς τα έξω, να τον φροντίζεις, να  τον τιμάς, να μην τον χαρίζεις σε κανέναν και σε τίποτε. Αν ενωθείς με το κέντρο σου τότε θα αντικρίσεις την ΠΗΓΗ σου, θα δεις την πληρότητα σου, θα δεις πως η ΠΗΓΗ είσαι εσύ ο ίδιος. Εσύ είσαι η ΑΓΑΠΗ. Και δεν θα χρειάζεται πια να τρέχεις έξω από εσένα για να την βρεις.  Δεν θα είναι απαραίτητο για εσένα να την μοιράζεσαι, γιατί αυτοί που θα χρειάζονται αγάπη, θα έρχονται σε εσένα και θα παίρνουν, γιατί έγινες μια αστείρευτη πηγή αγάπης.

Δεν είναι εγωισμός να είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου, αφού απλά εσύ είσαι η ΠΗΓΗ.
 Το να ερωτευτείς αυτό που είσαι είναι σαν να ομολογείς ότι ένιωσες, είδες, άγγιξες, αισθάνθηκες, άκουσες, μύρισες, βίωσες την ίδια την ενέργεια της Δημιουργίας. Και αν αυτό συμβεί, τότε αυτή η ενέργεια διασπείρεται αβίαστα γύρω από το πεδίο σου, δημιουργώντας θαύματα πρώτα για εσένα και μετά για τους άλλους, παίρνουν όλοι από αυτήν, την αναπνέουν σαν τον ζωογόνο αέρα που μας περιβάλλει.

Ανιδιοτελή αγάπη δεν σημαίνει γίνομαι θύμα και δίνω αλόγιστα. Σημαίνει ότι είμαι ερωτευμένος με τον θεϊκό εαυτό μου, και έτσι συντονισμένος με την ΠΗΓΗ, είμαι η ίδια η ΠΗΓΗ και ως τέτοια μπορώ και τροφοδοτώ και το σύμπαν. Μπαίνω πλέον στην ροή της ενέργειας του σύμπαντος, ρέοντας αβίαστα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σήμερα μπορώ και δηλώνω σε όλους εσάς αγαπημένη μου πνευματική οικογένεια ότι: Ναι, είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Εσείς είστε; Θέλω να σας ακούσω να το δηλώνετε!!! 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα