Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!



Το κορίτσι ξενοπηδιέται. Παντρεμένη είναι, με παιδιά, και κάποια στιγμή αποφάσισε να περάσει με κόκκινο. Τι συμβαίνει; Δεν ήταν δύσκολο να διαπιστώσει ότι της αρέσει περισσότερο το σεξ κι όχι μόνον! Θέλει και περισσότερο σεξ. Πιο συχνά.
 
Επόμενο, όπως συμφωνούν οι ειδικοί. Ένα σωρό ειδικοί διαφόρων.. ειδικοτήτων σχετικά με το σεξ, που τους ξέρασε ο τελευταίος αιώνας. Που ερευνούν και μελετούν, που πειραματίζονται και συμπερασματολογούν σχετικά με την ερωτική και σεξιστική συμπεριφορά μας.
 
Επί του θέματος. Γιατί άρχισε να πηγαίνει μ' άλλον η παντρεμένη; Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το γεγονός είναι ότι το γαμήσι το φχαριστιέται περισσότερο η κυρία απ' όσο με τον σύζυγο. Καρατσεκαρισμένο. Επειδή η παράνομη σχέση προκαλεί αυξημένο ερωτισμό. Επειδή η αμαρτία διεγείρει από την εποχή του Αβραάμ και του Ισαάκ.
 
Και όταν η γυναίκα είναι άπιστη, τότε από... σπόντα οφελείται και ο κερατάς σύζυγος! «Προπονημένη» και σε καλύτερη φόρμα είναι η σύζυγος από τις επαφές της με τον εραστή κι έτσι αποδίδει σεξουαλικά καλύτερα και με τον σύζυγο.
 
Κάτι άλλο, ίσως σχετικό. Οι ειδικοί που λέγαμε, συνιστούν στη χωρισμένη γυναίκα, μάλιστα εάν αυτή είναι και νεαρής ηλικίας και μητέρα, να βρει οπωσδήποτε σύντροφο. Έναν μόνιμο γκόμενο. Το ζευγάρωμα της λειτουργεί διδακτικά στο παιδί της, στα παιδιά της. Μαθαίνουν αυτά πως να συμπεριφέρονται αύριο στον έρωτα, στην κοινή ζωή με το άλλο φύλο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα