Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!


Το κορίτσι έχει πια γείρει στο κρεββάτι, ο άνδρας απλώνει το χέρι στο φουντωτό αιδοίο της, ένα θάμνο με καστανό και γυαλιστερό τρίχωμα, μονάκριβο θησαυρό. Τρυφερά ανοίγει τα ροδοπέταλα της εισόδου και πριν ακουμπήσει το κεφάλι του σκήπτρου του στο γουνάκι της, αρχίζει να χαϊδεύει κάθε χιλιοστό του μυρωδάτου κόλπου.
Το βλέπει στα μισόκλειστα μάτια της, ότι της χαρίζει ηδονικά ερεθίσματα στο ονειρεμένο γι' αυτόν ορεκτικό, η κλειτορίδα της ορθώνεται σα ρώγα του στήθους που σκληραίνει. Μπήκε μέσα στην κρυψώνα της και δεν άργησε να της ψιθυρίσει «Σ' αγαπώ»...
Πρόσεξε. Όχι «Σε θέλω», όχι «Μ' αρέσεις» αλλά την πιο βαρειά κουβέντα ανάμεσα σ' έναν άνδρα και μια γυναίκα. Το «Σ' αγαπώ» είναι υπογραφή ζωής. Συμβόλαιο. Δεν είναι αέρα πατέρα υπόσχεση, ελπίδα, όραμα.
Η γυναίκα δεν λέει εύκολα το «Σ' αγαπώ». Εκτός κι αν κουβαλάει μέσα της και τον άνδρα. Εκτός κι αν δεν φοβάται μήπως προδοθεί, όπως μια κανονική γυναίκα.

Επειδή σε σύγκριση με τον άνδρα νοιώθει πραγματικά ότι μειονεκτεί η γυναίκα, στον έρωτα είναι η υπολογίστρια. Αυτή είναι η φύση της. Έτσι την κατασκεύασε. Γι' αυτό όσο καψούρα κι αν είναι, δύσκολα να πει «Σ' αγαπώ» στον άλλον.
Συμφωνούν οι έρευνες. Ο άνδρας ερωτεύεται 3 φορές στη ζωή του. Εκτός λογαριασμού σε πόσες λέει «Σ' αγαπώ», και συνήθως θα το πει τη στιγμή της κορύφωσης της συνουσίας. Και το εννοεί, άλλο αν δεν συμβαίνει πραγματικά. Πολλοί, άλλωστε, είναι αυτοί που βρίσκονται σε πλάνη, ότι είναι ερωτευμένοι, ενώ κάποια στιγμή... ανακαλύπτουν ότι δεν είναι.
Η γυναίκα θα ερωτευθεί μία φορά. Και το πιθανότερο να μη ξεπεράσει την πρώτη της αγάπη, τη μοναδική, αυτό ισχύει και στον άνδρα.
Το άλλο. Μία στις δέκα γυναίκες θα ερωτευθεί κεραυνοβόλα. Οι περισσότερες αφού θα βγουν ραντεβού με τον λεγάμενο, αφού πρώτα τον τσεκάρουν για κάποιο διάστημα. Αντίθετα, ένας μόνον στους 5 άνδρες ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Και οι μισοί απ' αυτούς που θα ερωτευθούν γενικώς, όχι κεραυνοβόλα, θα την πατήσουν από το πρώτο κιόλας ραντεβού.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα