Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Λεπτή σιλουέτα – 7 Τρόποι να την αποκτήσεις

λεπτή σιλουέτα
Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να έχουν μια πιο λεπτή σιλουέτα. Ακόμα και οι αδύνατες γυναίκες κατά βάθος θέλουν μια άλλη σιλουέτα μια σιλουέτα που θα δείχνει πιο λεπτή. Η λέξη λεπτή έχει μια διαφορετική έννοια, όταν μιλάμε για σιλουέτα, από αυτή που πιθανώς να νομίζεις,. Το να έχεις μια λεπτή σιλουέτα δεν έχει να κάνει τόσο με το συνολικό βάρος όσο με την εξωτερική εμφάνιση της σιλουέτας σου. Για παράδειγμα γυναίκες που γυμνάζονται πολύ πολλές φορές δεν έχουν λεπτή σιλουέτα ενώ κάποιες  άλλες γυναίκες  που δεν γυμνάζονται καθημερινά αλλά προσέχουν την διατροφή τους απολαμβάνουν μια λεπτή σιλουέτα. Η αλήθεια είναι ότι για να αποκτήσεις μια λεπτή σιλουέτα χρειάζεται σωστός συνδυασμός όλων των παραγόντων. Από την διατροφή, την άσκηση μέχρι τις συνήθειες μας, όλα συντελούν στο να έχουμε ή να μην έχουμε μια λεπτή σιλουέτα. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου πούμε πως μπορείς να αποκτήσεις πιο λεπτή σιλουέτα μέσα από τους επτά τρόπους που θα σου παρουσιάσουμε. Ακολουθώντας τους θα δεις άμεσα διαφορά στην σιλουέτα σου.

  1. Ξεκαθάρισε τα ντουλάπια σου
Εάν θέλεις πραγματικά να αποκτήσεις πιο λεπτή σιλουέτα τότε θα πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις ξεκινώντας με ένα ξεκαθάρισμα από τα ντουλάπια της κουζίνας σου αλλά και τα ράφια του ψυγείου σου. Βάλε σε ένα ωραίο και μεγάλο κουτί όλα τα ανθυγιεινά τρόφιμα που υπάρχουν στο σπίτι σου και ξέρεις ότι σε παχαίνουν αλλά πρωτίστως κάνουν κακό στην υγεία σου με αποτέλεσμα να μην σε αφήνουν να αποκτήσεις μια λεπτή σιλουέτα και πολύ απλά πήγαινε το έξω από τον κάδο της γειτονιάς σου ή δώστα στην αδύνατη φίλη σου ή δώστα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.  Είναι πολύ σημαντικό ειδικά τις πρώτες μέρες που κάνεις την προσπάθεια σου να αποκτήσεις μια λεπτή σιλουέτα να μην έχεις πειρασμούς κοντά σου γιατί είναι πολύ πιθανό να ενδώσεις κάποια στιγμή που θα είσαι ευάλωτη ψυχολογικά.
  1. Μην κάθεσαι βλέποντας τηλεόραση
Όταν βλέπεις τηλεόραση δεν είναι ανάγκη να κάθεσαι βυθισμένη στον καναπέ του σπιτιού σου μιας και αυτή η συνήθεια σου όσο και εάν δεν θες να το πιστέψεις δεν σε αφήνει να αποκτήσεις πιο λεπτή σιλουέτα. Μπορείς πολύ απλά και εύκολα να κάνεις γυμναστική συνδυάζοντας την ώρα που βλέπεις μια ταινία ή την αγαπημένη σου σειρά. Στο ηλεκτρονικό μας περιοδικό Δυναμική Γυναίκαθα βρεις αρκετά άρθρα με ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι. Αυτή η τακτική του να κάνεις γυμναστική όταν παρακολουθείς τηλεόραση είναι πολύ καλή γιατί δίνει εντολή στον εγκέφαλο σου να αλλάξει συνήθειες. Έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς να το καταλάβεις θα αντικαταστήσεις στο μυαλό σου την συνήθεια για τσιμπολόγημα με την συνήθεια για γυμναστική.
  1. Ξεκίνα την ημέρα σου με γυμναστική
Εάν θέλεις πραγματικά να γίνεις πιο αδύνατη και να αποκτήσεις έτσι μια πιο λεπτή σιλουέτα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στην ζωή σου την γυμναστική. Ειδικά η πρωινή γυμναστική είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου μιας και με αυτό τον τρόπο θα αυξήσεις τον μεταβολισμό σου με το καλημέρα θα διώξεις τις τοξίνες που το πρωί είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα ρυθμίσεις την όρεξή σου ενώ παράλληλα θα κάνεις και περισσότερες καύσεις  και έτσι είναι σίγουρο ότι θα γίνεις πιο λεπτή.
  1. Δώσε έμφαση στην ποιότητα των τροφών
Για να γίνεις πιο λεπτή δεν αρκεί να τρως σωστά αλλά θα πρέπει να τρως ποιοτικά. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα των τροφών είναι το μυστικό για να μείνεις αδύνατη μια για πάντα. Αρχικά λοιπόν για να αποκτήσεις πιο λεπτή σιλουέτα θα πρέπει να αντικαταστήσεις όλες τις τροφές που καταναλώνεις με τις αντίστοιχες και πιο ποιοτικές τροφές. Για παράδειγμα εάν τρως λευκό ψωμί ή λευκά μακαρόνια η λύση δεν είναι να μειώσεις την ποσότητα αλλά να τα αντικαταστήσεις με τα αντίστοιχα προϊόντα ολικής αλέσεως που είναι πιο ποιοτικά και καλύτερα για την υγεία αλλά και την σιλουέτα σου. Σταδιακά και μαθαίνοντας να αντικαταστείς τις τροφές με ποιοτικότερες θα ανακαλύψεις ότι ακόμα και γλυκά μπορείς να καταναλώσεις αρκεί να μην έχουν ζάχαρη! Αντικατάσταση και ποιότητα λοιπόν για πιο λεπτή σιλουέτα.
  1. Ακολούθησε το χόμπι σου
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι οι κοπέλες που έχουν κάποιο χόμπι έχουν και πιο αδύνατη και λεπτή σιλουέτα. Ο λόγος είναι απλός. Ακλουθώντας το χόμπι σου είσαι σε εγρήγορση και κίνηση δεν επαναπαύεσαι. Έχεις περισσότερη διάθεση, νιώθεις δημιουργική και φυσικά δεν είσαι μέσα στο σπίτι που όλες μας ξέρουμε πόσο επιβαρυντικό είναι αυτό για την σιλουέτα μας. Στην περίπτωση τώρα που το αγαπημένο σου χόμπι έχει να κάνει με κάποιο άθλημα τότε ακόμα καλύτερα. Μην αργείς λοιπόν και ξεκίνα άμεσα το χόμπι που αγαπάς για να δεις μέρα με την ημέρα την σιλουέτα σου να γίνεται πιο λεπτή και πιο όμορφη από ποτέ!
  1. Πιες περισσότερο νερό
Η ενυδάτωση του οργανισμού μας είναι το Α και το Ω τόσο όσο αφορά στο θέμα της εσωτερικής υγείας του όσο και στην εξωτερική του ομορφιά. Έτσι εάν θέλεις πιο λεπτή σιλουέτα, πιο λαμπερό δέρμα αλλά και πιο σφριγηλή επιδερμίδα ξεκίνα από τώρα κιόλας να καταναλώνεις περισσότερο νερό από ότι συνηθίζεις. Στόχος σου πρέπει να είναι να καταναλώνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα και φυσικά θα πρέπει σταδιακά και καθημερινά να αυξάνεις συνεχώς την κατανάλωσή του. Το νερό εκτός του ότι θα σε ενυδατώσει, θα διώξει τις τοξίνες και θα κάνεις την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή παράλληλα θα σου κόψει την όρεξη. Άλλωστε όλο και περισσότερες έρευνες τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι οι άνθρωποι τείνουν να μπερδεύουν την δίψα με την πείνα. Για να αποκτήσεις λοιπόν πιο λεπτή σιλουέτα χρειάζεται απλώς να πίνεις πολύ νερό.
  1. Ακολούθησε μια διατροφή που σου ταιριάζει
Το μυστικό για να επιτύχει η προσπάθεια σου για πιο λεπτή σιλουέτα δεν είναι απλώς να κάνεις μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή αλλά είναι να κάνεις μια διατροφή η οποία ταιριάζει στις διατροφικές σου προτιμήσεις και που θα την ακολουθήσεις ακόμα και μετά την απόκτηση μιας πιο λεπτής σιλουέτας. Έτσι θα πρέπει να καταγράψεις ποιες τροφές σου αρέσουν και να τις συμπεριλήψεις στο διατροφολόγιο σου είτε αντικαθιστώντας τες με πιο υγιεινές επιλογές είτε πολύ απλά καταναλώνοντας τες λιγότερο συχνά. Σε ένα σωστό διαιτολόγιο δεν υπάρχουν κακές και καλές τροφές όλα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο και επίγνωση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα