Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θα συμβεί αν πίνετε ζεστό νερό με αλάτι για 7 ημέρες;



Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι απλά και μόνο ένα ποτήρι αλμυρό νερό έχει θετική επίδραση. Συγκεκριμένα, αποτελεί μία γρήγορη αποτοξίνωση που βοηθά στην αναγέννηση όλων των κυττάρων του σώματος. Ρύθμιση του σακχάρου του αίματος στο σώμα, ενδυνάμωση των οστών, ρύθμιση του μεταβολισμού, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτίωση των κιρσών είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της πόσης αλμυρού νερού για 7 ημέρες.
Ένα ποτήρι αλμυρό νερό έχει αρκετά θρεπτικά συστατικά και είναι πλούσιο σε μέταλλα που ο οργανισμός αναγνωρίζει και αποδέχεται πολύ γρήγορα. Θετικά ιόντα στο σώμα δεσμεύονται με τα αρνητικά ιόντα στο νερό και το αντίστροφο.
Τι-θα-συμβεί-Is-You-Ποτά-Warm-Νερό-με-Sea-Salt-Για-7-Ημέρες-600x334
Πώς να το πιείτε:
Πάρτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και προσθέστε λίγο αγνό θαλασσινό αλάτι (προσθέστε όση ποσότητα νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε). 

Μετρήστε την ποσότητα του αλατιού που χρησιμοποιείτε και χρησιμοποιήσετε αυτήν κάθε πρωί.
Η μέτρηση αυτή είναι ατομική, που είναι και το πλεονέκτημα αυτού του ροφήματος. 

Πίνετε κάθε πρωί για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα για μια εβδομάδα. 

Μπορείτε να επαναλάβετε τον κύκλο όσο θέλετε.
Γιατί πρέπει να πίνετε αλμυρό νερό;
Ενυδάτωση: Εάν ένα ποτήρι νερού παρέχει επαρκή ενυδάτωση, γιατί να μην επωφεληθείτε από όλα τα ορυκτά στο αλάτι και να αυξήσετε τη θετική επίδραση;
Πέψη: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την πέψη σας, το αλμυρό νερό θα βάλει ένα τέλος σε αυτό. Διεγείρει τα ένζυμα που επιταχύνουν την πεπτική οδό.
Αϋπνία: Τα ανόργανα άλατα καταπραΰνουν το νευρικό σύστημα.
Αποτοξίνωση: Ένα ποτήρι αλμυρό νερό έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Σε μόλις μία εβδομάδα, το αλμυρό νερό μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλα τα βακτήρια και τις τοξίνες του σώματός σας.
Υγιή οστά: Τα αλκαλικά μεταλλικά άλατα έχουν ευεργετική επίδραση στα προβλήματα των οστών, ειδικά σε άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση.
Θετική επίδραση στο δέρμα: Αν θέλετε λαμπερό και καθαρό δέρμα, μην διστάσετε να πίνετε αλμυρό νερό.
Μια πλούσια πηγή μεταλλικών στοιχείων: Όλα τα πράγματα που αναφέρονται παραπάνω είναι το τελικό αποτέλεσμα των ορυκτών στα οποία το αλμυρό νερό είναι πλούσιο. Αποτελούν το θεμέλιο μιας υγιεινής διατροφής, γι 'αυτό προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το ρόφημα.. Δεν θα χάσετε τίποτα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα