Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Θέλετε να ξέρετε πως μοιάζει ένα πραγματικό ''UFO''; Αυτές οι 7 καταπληκτικές φωτογραφίες θα σας δώσουν μια ιδέα!


UFO2
Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από τον ανακριτή / ερευνητή Alex Mistretta, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση:  mistretta1020@gmail.com .
 Προφανώς, είναι από ένα υποβρύχιο του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών , και ελήφθησαν το Μάρτιο του 1971. 
Το όνομά του ήταν USS Trepang (SSN 674) . Το υποβρύχιο ''έπεσε'' επάνω στο αντικείμενο από «ατύχημα», καθώς βρισκόταν στην περιοχή για κοινή στρατιωτική και επιστημονική αποστολή ρουτίνας Ο αξιωματικός John Klika ήταν αυτός που εντόπισε αρχικά το αντικείμενο με το περισκόπιο.
Δεν λέω ότι αυτές οι εικόνες είναι πραγματικές, στην πραγματικότητα, μπορεί να μην είναι. Το θέμα εδώ είναι να δώσουμε στους αναγνώστες μια γεύση του τι οι στρατιωτικοί πιλότοι συνήθως περιγράφουν, και τι συνήθως''συλλαμβάνεται'' από το στρατιωτικό ραντάρ. Γι 'αυτό ήθελα να δείξω αυτές τις φωτογραφίες, για να προκαλέσω τη φαντασία σας με το τι θα μπορούσε να είναι «ψεύτικες» φωτογραφίες, ή ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο, και για όσους δεν είχαν την εμπειρία να δουν κάτι σαν αυτό.
"Στο παρασκήνιο, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας ανησυχούν με νηφαλιότητα σχετικά με τα ΑΤΙΑ. Αλλά εξαιτίας του υπηρεσιακού απορρήτου και της γελοιοποίησης, πολλοί πολίτες οδηγούνται να πιστεύουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι ανοησίες ».  Ο πρώην επικεφαλής της CIA, Roscoe Hillenkoetter, 1960(πηγή)

UFO1
UFO2
UFO3
UFO4
UFO5
ufo6
UFO7
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα