Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Άσε το facebook και ζήσε την στιγμή!!!!


mother-and-daughter-smiling

Μεγάλωσα την δεκαετία του 80!! τι ωραία χρόνια.... Κινητά δεν υπήρχαν και οταν άρχισαν να κυκλοφορούν στις αρχές της δεκαετίας του 90 ηταν τοσο ακριβά που ελάχιστοι αγόραζαν! Δεν τα χρειαζόμασταν άλλωστε!

Κάναμε βόλτες με τα ποδήλατά μας στους άδειους δρόμους, παίζαμε μήλα στην μέση του δρόμου, κρυφτό, φτιάχναμε τα δικά μας σπίτια απο τούβλα στα χωράφια, κάναμε συλλογή από σελίδες αλληλογραφίας τις οποίες ανταλλάσσαμε αν τις είχαμε διπλές...

Την έχω ακόμα αυτή την συλλογή,να μου θυμίσει μια εποχή αθώα, μια εποχή χωρίς εγληματικότητα, μια εποχή που αφήναμε τα κλειδιά μας πίσω από τις πόρτες του σπιτιού μας χωρίς να φοβόμαστε.

Οι νέοι , επικοινωνούσαν με γράμματα.....Πόση χαρά ένιωθα όταν γύριζα από το σχολείο και μου έλεγε η μαμά μου '' έχεις γράμμα''!!!

Βγάζαμε φωτογραφίες και περιμέναμε πως και πως να εμφανίσουμε το φιλμ για να τις δούμε!!! μας έτρωγε η αγωνία!!!!

Στο τηλέφωνο μιλούσαμε ελάχιστα αφού ήταν προτιμότερη η οπτική επαφή! Και όταν μας μιλούσαν οι φίλοι μας, τους κοιτούσαμε στα μάτια με προσοχή χωρίς να αποσπά τίποτα την προσοχή μας.


Σήμερα όλα έχουν αλλάξει..... Τα φλερτ στις καφετέριες αντικαταστάθηκαν απο το facebook. H οπτική επαφή απο το skype. Tώρα οι νέοι δεν λένε πάμε για καφέ αλλά '' θα τα πούμε Online''

Mε στεναχωρεί οταν βλέπω ανθρώπους κάθε ηλικίας στις καφετέριες αντί να συζητάνε μεταξύ τους να είναι ο καθένας χαμένος στο κινητό του, να απαντάει στα μυνηματα του στο facebook και να χάνει την κάθε στιγμή!! ναι την χάνει!!!!!

Όταν βρίσκεστε έξω αφήστε το κινητό στην άκρη ή ακόμα καλύτερα κλείστε το ζήστε την στιγμή!!! απολαύστε την υπέροχη θέα, μιλήστε στον φίλο , στην φίλη σας που βρίσκετε δίπλα σας..... Ο χρόνος κυλάει γρήγορα, και είναι μικρές στιγμές..... Γιαυτο λοιπόν να τις ζείτε!!!! Αφήστε το internet για το σπίτι όταν θα είστε μόνοι. Φλερτάρετε στα κλαμπ , γνωρίστε κόσμο μέσω φίλων σας, χωρίς να σας αποσπά την προσοχή το κινητό σας.....

Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα και το μόνο που θα θυμάστε είναι οι ώρες που ξοδέψατε μπροστά σε μια οθόνη.

Βγείτε έξω!!!!!!!!!!!!! ζήστε!!!!!!!!!! διασκεδάστε!!!!!!!!!!!!!!!

Αρφαρά Μαρία


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα