Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Όσο πιο συνειδητοί είστε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε πάνω στη ζωή σας

Αποτέλεσμα εικόνας για Όσο πιο συνειδητοί είστε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε πάνω στη ζωή σας

Οι άνθρωποι ψάχνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις για να βρουν τις λύσεις στα προβλήματά τους. Εάν έχετε οικονομικά προβλήματα λέτε ότι είναι λόγω του χρηματιστηρίου και πολλούς άλλους λόγους. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει μία αιτία. Δεν ήσασταν συνειδητοί. Δεν έχετε τα αίτια της αποτυχίας στο χέρι σας και δεν έχετε μάθει πώς να ελέγξετε, πως να χειριστείτε αυτά τα αίτια, έτσι ώστε να δημιουργήσετε αποτελέσματα που πραγματικά περιμένετε.

Στην ατομική ζωή σας αν δείτε ότι δεν είστε επιτυχής, αν δείτε ότι δεν έχετε τελειώσει το πανεπιστήμιο, τη σχολή σας, αν δείτε ότι η οικογενειακή ζωή σας είναι χάλια, μην κατηγορείτε τίποτα. Κατηγορείστε τον εαυτό σας ότι δεν έχετε επεκτείνει τη συνειδητότητά σας μέσα και έξω. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνατε "συν". Γίνατε "μείον".



Για παράδειγμα, ανοίγετε μια επιχείρηση και εν τω μεταξύ παίρνετε ναρκωτικά, πίνετε, σπαταλάτε την ενέργειά σας. Όλα αυτά σημαίνουν μείωση της συνειδητότητας. Ό, τι μειώνει τη συνειδητότητά σας, σημαίνει ότι χάνετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας, της ζωής σας, της οικογένειάς σας, και των γεγονότων του πλανήτη. Όσο πιο συνειδητοί είστε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε πάνω στην επιχείρησή σας, στη ζωή σας, στην οικογένειά σας. Όσο λιγότερη συνειδητότητα έχετε, τόσο λιγότερο έλεγχο έχετε στη ζωή σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα