Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Επιβεβαιώθηκε - επικείμενη καταστροφή μπροστά! Περιμένετε μέχρι να δείτε τι πρόκειται να κάνει τον επόμενο μήνα ο Πρόεδρος Ομπάμα ! Αυτό που πρόκειται να γεννηθεί σημαίνει την έναρξη της κόλασης στη γη! (Βίντεο)






Το μυστήριο συνεχίζεται γύρω από το Σεπτέμβριο, ιδιαίτερα με την 23η Σεπτεμβρίου 2015.

 Τι θα συμβεί; 

Θα είναι ο Σεπτέμβριος η αρχή του τέλους, όπως το γνωρίζουμε;

Είναι όλα αυτά τα πράγματα συμπτώσεις;

Θα μπορούσε να είναι, αλλά εγώ δεν σκέφτομαι έτσι.

Ρίξτε μια ματιά, για παράδειγμα, στην παρακάτω προφητεία που δόθηκε από την Patricia Green. 

Η προφητεία της επιβεβαιώνει ότι είμαστε μπροστά σε σοβαρό πρόβλημα! 


« Η 23η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που ο Ομπάμα θα κάνει μια συμφωνία με το διάβολο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πάπας και ο Ομπάμα θα συναντηθούν την Ημέρα της Εξιλέωσης (23η Σεπτεμβρίου 2015). 

Θα κάνουν μια συμφωνία η οποία θα σφραγίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Εκδίκηση μου θα ξεσπάσει (23 Σεπτεμβρίου). Δεν υπάρχει καμία επιστροφή.

Πες στους ανθρώπους μου να επιστρέψουν κοντά μου σε αυτές τις τελευταίες ημέρες. Πες τους να καθαρίσουν την καρδιά τους από το νερό του Λόγου Μου. Πες τους να ζητήσουν από το Πνεύμα Μου να εκθέσει οποιαδήποτε κακία μέσα τους, ώστε να μπορούν να μετανοήσουν και να είναι καθαροί.

Επιστρέφω για τη νύφη μου, χωρίς κηλίδα ή ρυτίδα. Έρχομαι για μία καθαρή νύφη. Μόνο όσοι έχουν εξαγνιστεί από το Πνεύμα Μου και το Λόγο μου θα είναι η νύφη μου. Δεν θα υπάρξει καμία πρόφαση όταν επιστρέψω. 

Πολλοί θα πουν, "Κύριε, Κύριε, εγώ δεν προφητεύω στο όνομά σου,  θεραπεύω τους άρρωστους,  διώχνω τα δαιμόνια, και φέρνω ανθρώπους εν τη βασιλεία σου;" 

Και εγώ θα πω σε όσους είχαν ακάθαρτες καρδιές, "Μακριά από μένα, εγώ Ποτέ δεν σας γνώρισα. "

Αυτή είναι η στιγμή για εσωτερικό στοχασμό. Αν κρίνετε τον εαυτό σας σε αυτή την εποχή και μετανοήσετε από την κρυμμένη αμαρτία σας, η αμαρτία σας δεν θα εκτεθεί στην ντροπή σας.

Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσετε τις δικές σας καρδιές. Τώρα είναι η ώρα, πριν η εκδίκηση μου ξεσπάσει. "

-Μήνυμα Από τον Κύριο στην Patricia Green στις 29 Ιούλη 2015.


September Events That Are Going To Happen-The Chilling Truth!



Στο ακόλουθο από την ιστοσελίδα του Michael Snyder, το τέλος του αμερικανικού ονείρου, καθαρή σύμπτωση;

23η Σεπτεμβρίου - Ο Πάπας Francis φτάνει στον Λευκό Οίκο για να συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα. Μερικοί πιστεύουν ότι η χρονική στιγμή της εκδήλωσης αυτής είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη ...

Ο Francis είναι ο  266ος πάπας ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ομπάμα την 266η ημέρα του έτους, κάνοντας έναν ιεροκήρυκα στο Internet να αναρωτηθεί αν «κάτι γεννιέται" εκείνη την ημέρα, δεδομένου ότι 266 ημέρες είναι η τυπική ανθρώπινη περίοδος κύησης από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση .

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο και δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε ότι τα πάντα φαίνεται να ''δείχνουν'' αυτήν την ημέρα!


September 23, 2015 WARNING The Beginning of Judgment


September 23, 2015 .. end times?

September 23 “The Convergence” – Passion for Truth Ministries


Και τι γίνεται με αυτήν την προειδοποίηση σύμφωνα με τη οποία θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένη μια γεμάτη δεξαμενή βενζίνης; Ή η πρόσφατη επείγουσα και ισχυρή ανακοίνωση από τον Ραβίνο Jonathan Cahn;


JUST A SUGGESTION: KEEP A FULL GAS TANK



MESSAGE FROM JONATHAN CAHN: AUGUST 2015


September Just Got Even Worse! Wait Until You See What’s On the Agenda NOW!


Mid-East Prophecy Update – August 16th, 2015


Μην φοβάστε! Όλα βρίσκονται στα χέρια του Θεού, τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο! 


beforeitsnews

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

1 σχόλιο:

  1. Πώς να συνεχίσω να ακούω και να πιστέψω αυτούς που ακόμα ισχυρίζονται ότι κάποιοι 'αλλοι' έξω από την Αμερική έριξαν τους πύργους τους; Η σιωνιστική ατζέντα σε όλο της το μεγαλείο για τη διασπορά του φόβου, προσπαθώντας να θέσουν τα θεμέλια του αποτρόπαιου εγκλήματος ενάντια στην ανθρωπότητα, κόντρα στο σχέδιο του Θεού που βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Και όπως ξέρουμε, ΚΑΝΕΙΣ δε νικάει τον ΘΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα