Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Έξι υπάλληλοι του ΙΚΑ, παρακολουθούν την «εύρυθμη λειτουργία» του Α. Μητρόπουλου!

Επιτροπή από έξι μέλη (τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά) συγκρότησε με απόφασή της η διευθύντρια του ΙΚΑ περιοχής Κουμουνδούρου, για να προσέχουν τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής, μην κάνει καμιά τρέλα

Το έγγραφο που αποκαλύπτει την απίστευτη απόφαση της διοικητού του ΙΚΑ

Το έγγραφο που αποκαλύπτει την απίστευτη απόφαση της διοικητού του ΙΚΑ

Εμβρόντητο έχει μείνει το panel-ήνιο (δηλαδή οι έλληνες που παρακολουθούν πάνελ στην τηλεόραση), από το έγγραφο απόφασης που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» και δείχνει ανάγλυφα τον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου τομέα αλλά και των εκπροσώπων του, όπως ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος.

Παρόμοια διοικητική απόφαση, είχε έρθει στο φως και την προηγούμενη ημέρα, μόνο που αφορούσε την παρακολούθηση ενός φωτοτυπικού που επειδή είχε αφηνιάσει (ήταν της κατηγορίας των Αγριοφωτοτυπικών), χρειάζονταν διαρκή παρακολούθηση από 6μελή ομάδα ασφαλείας.
Σύμφωνα με την απόφαση της διοικητού, η δυσλειτουργία που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Μητρόπουλος λόγω των κατηγοριών για φοροδιαφυγή, έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στην υπηρεσία.
Τα μέλη της επιτροπής, θα είναι επιφορτισμένα με την υποχρέωση να έχουν μπροστά του μόνιμα μια φωτογραφία του Γιώργου Αυτιά (δουλεύει καλύτερα όταν τον βλέπει) ενώ κάθε φορά που απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, θα αλλάζουν κανάλι, αν η τηλεόραση δείχνει Mega.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. η γελοιότητα δεν ειναι σάτιρα και η μαλακια δεν παραγει σωστη εμπνευση .οσο για τον μητροπουλο να παει να πληρωσει πρωτα τους φορους και μετα να κανει οτι θελει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα