Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η επιθετική αγωγή για τον Καρκίνο του μαστού δεν επιφέρει καλύτερο προσδόκιμο ζωής...


"Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (In Situ) 
ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ"

Φίλοι & φίλες!
Μόλις δημοσιεύτηκε μια ακόμη έρευνα που έγινε σε 108.000 γυναίκες από την εντελεχή, έγκριτη ιατρική κοινότητα στις ΗΠΑ, που αργά αλλά σταθερά "κατεδαφίζει" τον ογκόλιθο της πεπαλαιωμένης νοοτροπίας πως για τους καρκίνους του μαστού (in situ Ductal carcinoma) η επιθετική αγωγή για την "θεραπεία" αυτού (με εγχείρηση, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία), όχι μόνο δεν βοηθεί αλλά ακόμη χειρότερα, δεν προσδίδει μεγαλύτερη προσδοκιμότητα ζωής πόσο μάλλον της ποιότητας.

Θα χρειαστούν δυστυχώς αρκετά χρόνια, πολλές έρευνες και εκατομμύρια θύματα στον Μολώχ της "επιστήμης" για να κατανοήσουμε το αυτονόητο..
οτι δηλαδή ΑΝ.. ο ίδιος ο ασθενής δεν προβεί σε ΑΛΛΑΓΕΣ στον τρόπο της ζωής του.. θα θεωρείτο ουτοπία και αφέλεια να πιστεύει πως μπορεί να γίνει καλά απλά με την επιθετική και τις πλείστες φορές τοξικότατη αγωγή της ιατρικής επιστήμης..

Εδώ και χρόνια ήδη η παραδοχή είναι δεδομένη πως "χάνεται η μάχη με τον καρκίνο" (WHY we loose the battle to cancer- (Lancet, 2014; 383: 558–63).)



Παρολαυτά η εθελοτυφλία των ειδικών αφενός, και η απερισκεψία και ετσιθελισμός του ιδίου του ασθενούς που, "βολεύεται" με την αυταρέσκεια ότι ο "ειδικός" είναι "υπεύθυνος" για την υγεία του ασθενούς(!) έχει επιφέρει τον κατακρημνισμό αυτό στην υγεία, σε αδιάρρηκτο συνδυασμό και συγκερασμό με τον τελείως , λανθασμένο και καταστρεπτικό τρόπο ζωής..
Επειδή λοιπόν οι λύσεις υπάρχουν και μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα και χωρίς επενέργειες, αυτό που απαιτείται είναι η προσωπική, υπεύθυνη βουλή του κάθε ατόμου ξεχωριστά..
Ευχόμαστε ότι στον αγώνα τούτο, θα βρεθείτε συμπορευτές μαζί μας..
Με εκτίμηση,
Δρ.Κων/νος Μουρούτης


olazoi

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα