Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Έκτακτο Δελτίο: Οι αντιδράσεις της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Έκτακτο Δελτίο: Οι αντιδράσεις της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Το Mentality10, πάντα πιστό στις αρχές του για έντιμη, άμεση και αμερόληπτη ενημέρωση, επικοινώνησε με τις πηγές του στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΕ και όχι μόνο, και σας μεταφέρει τις πρώτες αντιδράσεις ανώτατων στελεχών από την καρδιά της Ευρώπης σχετικά με την «αυθόρμητη» μετακίνηση πληθυσμών από κάθε γωνιά της γης, στις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.
Έκτακτο Δελτίο: Οι αντιδράσεις της ΕΕ για το μεταναστευτικό
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Mentality10, έρευνες ειδικών κλιμακίων της ΕΕ επιβεβαιώνουν, πως το 120% των ανθρώπων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω φτώχειας, πολέμου, πείνας, ανέχειας κτλ, έχουν σαν όνειρο της ζωής τους να έλθουν στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας για να ζήσουν το όνειρο της παραμονής σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Κύκλοι, τετράγωνα και ρόμβοι των Βρυξελλών, με το που πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, δήλωσαν στη σελίδα μας την ευαρέσκειά τους για την προνοητικότητα της Ευρωπαίκής Ένωσης, η οποία με τη Συνθήκη Δουβλίνο 2, εξασφάλισε πως χιλιάδες άνθρωποι θα κάνουν επιτέλους το όνειρό τους πραγματικότητα.

Όπως επισημαίνουν τα ίδια γεωμετρικά σχήματα (κύκλοι, τετράγωνα, ρόμβοι κτλ), οι διατάξεις της Συνθήκης που προβλέπουν ότι η χώρα υποδοχής είναι υπεύθυνη για την κράτηση μέχρι την απέλαση τους (και την επιστροφή στη φτώχεια, τον πόλεμο, την πείνα, την ανέχεια κτλ) των «τυχερών» αυτών ανθρώπων, καθώς και η μη προώθηση τους σε "υποανάπτυκτες" χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που διέπουν διαχρονικά την Ένωση, καθώς και τον πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ένα ισοσκελές τρίγωνο μάλιστα δήλωσε, πως η αρτιότητα της Συνθήκης φαίνεται ξεκάθαρα, από την πρόνοια που υπάρχει, ώστε εάν κάποιος από τους «ταξιδιώτες» χάσει το δρόμο του και βρεθεί μέσω Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Ισπανίας κτλ, σε κάποια από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, τότε αυτομάτως κινούνται οι διαδικασίες για να επανέλθει στο «σωστό τόπο», ώστε να ζήσει μαζί με άλλους 200 σαν αυτόν σε ένα δωμάτιο 15 τετραγωνικών και έτσι να ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος.
Σύμφωνα τωρα με άλλες πηγές του Μentality10, υπάρχουν και φωνές μέσα στους κόλπους της ΕΕ, που αντιτίθεται σε όλο αυτό και υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια Συνθήκη έκτρωμα η οποία δημιουργεί «νεκροταφεία» ζωντανών ανθρώπων στην Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, καθώς επίσης και ότι ευνοεί την εκδήλωση ρατσιστικών συμπεριφορών στις περιοχές αυτές. Τονίζουν επίσης (οι φωνές) πως οι εμπνευστές της δε θα έπρεπε να ανοίκουν στο ανθρώπινο είδος.
Σε απάντηση των παραπάνω, αναμένεται δήλωση της αγαπημένης μας καγκελαρίου και μεγάλης φιλανθρώπου κας Άνγκελα Μέρκελ, στην οποία θα επισημαίνεται με αυστηρό τόνο, πώς αυτοί που αντιδρούν είναι μια μικρή... πλειοψηφία και στην Ευρώπη των λαών και της Δημοκρατίας οι πλειοψηφίες δεν θα εμποδίσουν το δρόμο της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (βλέπε δημοψήφισμα στην Ελλάδα).
Όπως επισημαίνεται από την καγκελαρία, θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι να καταλάβουν, πως οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες και εταιρίες όπλων, σε συνεργασία με αμερικανικές της ιδία συνομοταξίας και άλλες πολυεθνικές, έχουν και αυτές ψυχή και ο κύκλος εργασιών που έχουν αναπτύξει στις χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, βοηθούν τους κατοίκους των χωρών αυτών στο να βρεθούν στον τόπο των ονείρων τους (Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία κτλ) μια ώρα γρηγορότερα.
Πηγές:
Wout Piette (European Parliament Canteen Manager)
Lotte De Smet (1st Class Desk Cleaner of the Eurogroup hall)
Stan De Bakker (European Central Bank Ashtray Depletion Expert)
Günter Klein (1st Cousin of the Wife of the Brother of the Chanchellery Doorman)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα