Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Και αν σου λέω συνεχώς...



Και αν σου λέω συνεχώς σκέψου θετικά, δεν είναι γιατί θα λυθούν ως δια μαγείας όλα και θα γίνουν τότε καλύτερα! Στο λέω γιατί έτσι δεν θα βραχυκυκλώνεις τη σκέψη σου και θα ρίχνεις καλύτερη ματιά γύρω σου.

Και αν σου λέω συνεχώς για το χαμόγελο, δεν είναι γιατί έτσι θα σου χαμογελάσει τελικά η ζωή, αλλά γιατί έτσι θα μάθεις να της χαμογελάς εσύ.


Και αν για την αγάπη σου μιλώ, δεν είναι γιατί στα σίγουρα θα τη βρεις, αλλά στα σίγουρα όταν τη νοιώσεις, θα μπορέσεις να τη δώσεις εσύ.


Και αν από τους φόβους σου ζητώ να σε αποτρέψω, δεν είναι γιατί έτσι θα μειώσεις τους κινδύνους και τα αναπάντεχα αυτής της ζωής, αλλά γιατί έχεις το ελεύθερο της επιλογής της στάσης που θα κρατάς απέναντί τους.



Και αν σου μιλάω συνεχώς για τους στόχους σου, όχι, δεν θα σου εγγυηθώ ποτέ πως θα τους φτάσεις, αλλά θα έχεις τη μαγκιά να χαμογελάς για τη διαδρομή που έκανες.


Και αν νοιώθεις όποτε σο
υ μιλάω, με έχεις καλύψει, δεν θέλω κάτι άλλο, γιατί τα λόγια που δεν θα μείνουν στα αυτιά, αλλά θα κατέβουν στην καρδιά, είναι αυτά που μας κάνουν ανθρώπους.

Και αν για την ομορφιά σου μιλώ, είναι γιατί δεν μπορώ να στη δείξω, δεν ξέρω που να τη δω γύρω μας για να τη δεις και εσύ. Έμαθα όμορφα να κοιτώ, και γι αυτό σου μιλάω.

Και αν σου πω να κοιτάξεις το εκτελεστικό σου απόσπασμα στα μάτια, δεν είναι γιατί θα αλλάξουν πορεία οι σφαίρες τους. Είναι γιατί έτσι θα τους προκαλέσεις εφιάλτες στον ύπνο τους και ίσως το ξανασκεφτούν για τον επόμενο.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα