Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΜΗΛΟΞΥΔΟ : ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ !

50



Κάθε σπίτι με σκύλους θα πρέπει να έχει πάντα διαθέσιμο μηλόξυδο.
Το μηλόξυδο είναι ένα θεραπευτικό προϊόν με πολλαπλές χρήσεις για τους σκύλους. Ανακουφίζει από τις αλλεργίες, από τις αρθρίτιδες ενώ παράλληλα εξισορροπεί το PH του δέρματος.
Όπως γράφτηκε σε ένα εξαιρετικό άρθρο το 1997 από την Wendy Volhard, «αν ο σκύλος σας έχει φαγούρες, αν μόλις ξεκινάει να εμφανίζεται ένα hot spot στο δέρμα του, αν συνεχώς γλύφει τα πόδια του ή αν έχει αφτιά που μυρίζουν, τότε η χρήση του μηλόξυδου μπορεί να αλλάξει τελείως τα πράγματα».
Για ανορεκτικούς σκύλους, χρησιμοποιήστε μέσα στο φαγητό μηλόξυδο βάζοντας ένα κουταλι της σούπας δύο φορές τη μέρα για ένα σκύλο περίπου 20 κιλών.

Για φαγούρες στο δέρμα, ή για άλλες δερματικές αλλοιώσεις όπως hot spots βάλτε μηλόξυδο μέσα σε ένα μπουκάλι και ψεκάστε στο τρίχωμα. Κάθε εξάνθημα θα στεγνώσει μέσα σε 24 ώρες και θα γλυτώσετε το ξύρισμα του σκύλου. Αν το δέρμα έχει ήδη αφυδατωθεί πολύ, αραιώστε μηλόξυδο με ίση ποσότητα νερού και ψεκάστε.
Αν έχετε σκύλο με εμφανές πρόβλημα στα μάτια, καταρροή ή και βήχα με υγρή κατάληξη, χρησιμοποιείστε το μηλόξυδο στο φαγητό του. Ένα κουταλάκι του γλυκού δύο φορές την ημέρα για ένα σκύλο περίπου 20 κιλών, θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Αν θέλετε καθαρά αφτάκια χωρίς μολύνσεις, ρίξτε λίγες σταγονίτσες μετά τον καθαρισμό και θα αποφύγετε τα χειρότερα.
Άλλες χρήσεις του μηλόξυδου είναι για την αδυναμία, υποθερμίες, κάλους στους αγκώνες, προβλήματα στις αρθρώσεις, δυσκοιλιότητα, εξανθήματα, ευαισθησία από τσιμπήματα ψύλλων.
Είναι επίσης καλό για την πρόληψη των προβλημάτων στην ουροδόχο κύστη και των λίθων των νεφρών.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα