Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Εξωγήινοι έχουν απενεργοποιήσει πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ και στο ΗΒ

Σύμφωνα με δηλώσεις πολλών στρατιωτικών αξιωματούχων, οι εξωγήινοι έχουν απενεργοποιήσει  πυρηνικά όπλα  στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 

Φαίνεται ότι οι εξωγήινοι μισούν πραγματικά τα πυρηνικά όπλα. Σύμφωνα με αμερικανικές στρατιωτικές πηγές, πιλότοι, εξωγήινα όντα έχουν προσγειωθεί και έχουν διεισδύσει σε σταθμούς πυρηνικών πυραύλων  και απενεργοποιούν τα όπλα.

Πολυάριθμοι υψηλοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι από το 1948, εξωγήινα όντα έχουν επισκεφτεί χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και απενεργοποιούν πυρηνικούς πυραύλους. Σύμφωνα με έναν ανώτερο αεροπόρο των ΗΠΑ, εξωγήινα όντα προσεδαφίστηκαν, ακόμη και σε μια βρετανική βάση.

Μυστηριωδώς, οι κυβερνήσεις μας έχουν εργαστεί σταθερά για να καλύψουν αυτές τις πληροφορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.






Ο Captain Robert Salas και άλλο στρατιωτικό προσωπικό μίλησαν για τους εξωγήινους και τα UFO : «Μιλάμε για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, τόσο απλά. Είναι συχνά γνωστά ως UFO, θα μπορούσε να τα αποκαλέσω έτσι".

Ο Capt. Salas ήταν αυτόπτης μάρτυρας ακόμα σε μια θέαση UFO στην Malmstrom Air Force Base στην Μοντάνα , όταν, στις 16 Μαρτίου 1967, ένα μυστηριώδες UFO εμφανίστηκε στον ουρανό.

 "Ήμουν υπηρεσία  όταν ένα αντικείμενο ήρθε και αιωρούνταν πάνω ακριβώς από την περιοχή. Και το ίδιο πράγμα συνέβη σε μια άλλη περιοχή μια εβδομάδα αργότερα. Υπάρχει ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τους πυραύλους μας από αυτά τα αντικείμενα, απ' όπου και αν προέρχονται. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι από τον πλανήτη Γη. "

Αλλά έχουν δει UFO και σε πολλές άλλες στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο. Το Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να είναι ένα από αυτά τα θερμά σημεία στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Charles Αλτ, πριν από 30 χρόνια, είδε ένα UFO σε επίσκεψη του στην πρώην στρατιωτική βάση της RAF Bentwaters, κοντά στο Ίπσουιτς, όταν ένα όχημα με απόκοσμη φωτιά σαν "ακτίνες του φωτός» βρέθηκε μέσα στη βάση, Εκείνη τη στιγμή έγινε θέμα στο ραδιόφωνο,καθώς το εν λόγω στρατιωτικό προσωπικό έλεγε ότι «εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί μέσα στην περιοχή αποθήκευσης των πυρηνικών καυσίμων."

Ο Col Αλτ, δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν προσπαθήσει - και τότε και τώρα - για να ανατρέψουν τη σημασία του τι συνέβη στο RAF Bentwaters με τη χρήση καλά-ασκημένων μεθόδψν παραπληροφόρησης."

Ο Robert Hastigs έιναι ένας από τους ερευνητές που σχολίασαν και έγραψαν γι αυτό το περίεργο θέμα και αναφέρει ότι αυτά τα «απόκοσμα» όντα αυτή τη στιγμή, ενδιαφέρονται για «απλή επιτήρηση», αλλά προειδοποιεί ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα σε αρκετές περιπτώσεις.

Γράφει: «Επιτέλους, όλοι αυτοί οι μάρτυρες βγαίνουν μπροστά για να πουν ότι, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται σε κάποιους, τα UFO μας παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό και μερικές φορές απενεργοποιούν τα πυρηνικά μας.»

Έχουν οι εξωγήινοι στραμμένη την προσοχή τους πάνω μας; μας παρακολουθούν, για να μην καταστρέψουμε τον πλανήτης Γη και ότι υπάρχει πάνω σ' αυτόν; έχουν οι άνθρωποι πάει ένα βήμα παραπάνω, όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα; Και αν είναι έτσι, μπορούν οι εξωγήινοι να τα σταματήσουν, αν πράγματι υπάρχουν εξωγήινοι;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ζητήσει και μέχρι στιγμής, καμμία από αυτές δεν έχει απαντηθεί από την κυβέρνηση.


kavalarissa
ewao

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα