Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ρόλος του Θεού και η καλλιτεχνία της κατασκοπείας



"Ο ρόλος του Θεού είχε το ακριβές του αντίστοιχο στις γήινες υποθέσεις, μέσα σε αυτό που ονομάζεται τεχνική δηλητηρίασης. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διαδικασία παραπληροφόρησης, εξεζητημένη και ειδικά επεξεργασμένη ώστε να κάνει τους άλλους να πιστέψουν αυτό που θέλεις εσύ. 

Μ' άλλα λόγια, είναι η καλλιτεχνία της κατασκοπείας. Οι κλασικοί του είδους πιστεύουν ότι το ζωτικό κέντρο της κατασκοπείας είναι να γνωρίζεις πολλά για τους αντιπάλους σου, ενώ εκείνοι αγνοούν ότι τα ξέρεις. Σφάλλουν οι κλασικοί. Τα σπουδαιότερα παιχνίδια, τα μεγαλύτερα ντέρμπυ της κατασκοπείας παίζονται στη δηλητηρίαση. 



Πρέπει να ξέρουν οι αντίπαλοι αυτό που εσύ θέλεις να ξέρουν, είτε αυτό είναι αληθές είτε ψευδές. Πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τις πληροφορίες που εσύ τους παρέχεις, η σχέση τους με την πραγματικότητα να γίνεται με τη μεσολάβηση μαύρων γιαλιών που εσύ τους τα φοράς.

Ο Άλεξ πίστευε ότι ο Θεός μάλλον ασχολήθηκε με το θέμα όταν έγραφε τη Βίβλο και η κυριότερη απόδειξη γι' αυτό είναι η απόκρυφη περιγραφή του Παραδείσου. Ο Άλεξ σκεφτόταν ότι ο Θεός ήταν ένας παραπληροφοριοδότης δεύτερης κατηγορίας".


 Paco Ignacio Taibo II - Με τέσσερα χέρια


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα