Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Αυξήστε το στήθος σας με... βότανα!

Αυξήστε το στήθος σας με... βότανα!Το στήθος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του γυναικείου σώματος. Τις περισσότερες φορές καμιά γυναίκα δεν είναι ευχαριστημένη με το στήθος της. Πολλές το θεωρούν μικρό, άλλες υπερβολικά μεγάλο. Οι γυναίκες με μικρό ή μεσαίο μέγεθος στήθους συχνά καταφεύγουν στο... νυστέρι. Εμείς σας παρουσιάζουμε κάποιους πιο φυσικούς τρόπους που μπορούν να αυξήσουν το στήθος σας χωρίς την παρέμβαση γιατρού. Δοκιμάστε αυτά τα φυσικά βότανα που λειτουργούν ως οιστρογόνα ορμονών και αν ακόμα το μέγεθος του δεν φτάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε κάντε ένα τηλέφωνο στον... γιατρό σας!
Για όσες από εσάς θα θέλατε να αυξήσετε το στήθος σας αλλά φοβάστε το... νυστέρι, δεν έχετε τα χρήματα ή ψάχνετε φυσικούς τρόπους που μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί, σας παρουσιάζουμε κάποια «μαγικά» βότανα που μπορούν να φέρουν την διαφορά στο μπούστο σας!
Βότανα που αυξάνουν το στήθος με φυσικό τρόπο:

Σπόροι από κύμινο
Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι το κύμινο εκτός από νόστιμα σουτζουκάκια μπορεί να προσφέρει και μεγαλύτερο μέγεθος στο σουτιέν μας! Το κύμινο λοιπόν, είναι ένα βότανο που βοηθάει στην αύξηση του στήθους. Επιστημονικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε πειραματόζωα, έδειξαν ότι αυτοί οι σπόροι αυξάνουν τα κύτταρα του μαστού. Οι δοκιμές δεν έχουν γίνει ακόμα σε ανθρώπους αλλά περιμένουν τα ίδια αποτελέσματα. Εσείς αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε λίγους σπόρους στο φαγητό σας.
Άχυρο
Το άχυρο περιέχει μεγάλο ποσοστό διοσγενίνης, ενός φυτοοιστρογόνου που μπορεί να μετατραπεί με την χημεία σε μια ορμόνη που λέγεται προγεστερόνη. Το φυτό αυτό το βρίσκετε είτε σε υγρή μορφή είτε σε ταμπλέτες. Το απλώνετε στο στήθος σας μαζί με λίγο ελαιόλαδο κάνοντας απαλές μαλάξεις.
Wild Yam
Το wild yam μπορείτε να το προμηθευτείτε από καταστήματα με φυτικά προιόντα. Θα το βρείτε σε μορφή ταμπλέτας ή λαδιού το οποίο το αλείφετε στο στήθος σας κάνοντας μασάζ και περιμένοντας να απορροφηθεί. Το βότανο αυτό έχει ιαματικές ιδιότητες, αλλά και άλλες που προσφέρουν ένα όμορφο μεγαλύτερο μπούστο.
Serenoa Repens
Το φυτό Serenoa είναι ένας κοντός φοίνικας που ευδοκιμεί κυρίως στην Αμερική. Το βρίσκετε σαν συμπλήρωμα διατροφής σε ειδικά καταστήματα. Το serenoa repens αποτελεί έναν καταπληκτικό συστατικό του φυτού Serenoa που βοηθά και αυτό στην αύξηση του στήθους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα