Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ" ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΠΑΛΜΟΣ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Όλες οι προσπάθειες του Κινήματος Αντίστασης που αγωνίζονται μαζί με τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις να απελευθερώσουν τον πλανήτη από την "Χίμαιρα" και την Cabal, έχουν αποτύχει, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στους εργάτες του Φωτός του πλανήτη.
Η Cabal αντεπιτίθεται, εξακολουθεί να απειλεί με παγκόσμιο πόλεμο και έχει παραλύσει τους BRICS, αφού διείσδυσε σε τρεις από τις χώρες ελέγχοντας σχεδόν πλήρως την μια και επιτίθεται σε οικονομικό επίπεδο ανελέητα εναντίον της Κίνας με απώλειες δισεκατομμυρίων για τον οικονομικό γίγαντα.
ΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΥΠΕΡΚΥΜΑΤΑ
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα αποτελούνται από "δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας" τα οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές αλλαγές. Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία εξέλιξη σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία, είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul LaViolette και πρόβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. Το 2006 στο βιβλίο του "Αποκωδικοποίηση του μηνύματος των Pulsars", ο Dr LaViolette περιγράφει τα Pulsars ως τοποθετημένα στρατηγικά στον Γαλαξία, τα οποία μεταδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα Υπερκύματα που παράγονται από τον γαλαξιακό πυρήνα, με κύκλους που εκτείνονται από 10.000 έως 16.000 χρόνια. O LaViolette εικάζει ότι αυτά τα Pulsars δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο τύπου ΙΙΙ εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένας Γαλαξιακός Υπερπαλμός, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. Ένας πολιτισμός τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev, είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός τύπου ΙΙ μπορεί να κάνει το ίδιο μόνον σε αστρικό επίπεδο, ενώ ένας πολιτισμός τύπου Ι μπορεί να ενεργήσει ομοίως σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι των Γιγαντιαίων Σφαιρών (Αστροπολιτειών) στο Ηλιακό μας Σύστημα (Sphere Being Alliance), είναι εξωγήινος πολιτισμός τύπου ΙΙΙ.
Οι Γιγαντιαίες Σφαίρες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν σε στάση αναμονής μέχρι το 2011, οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται. Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία. Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού του Γαλαξιακού Υπερκύματος, τόσο για τον Ήλιο, όσο και την Ανθρωπότητα.
Αν συσχετίσουμε τις αποκαλύψεις του Corey Goode με τα λεγόμενα του Cobra, αυτό που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα είναι το εξής:
Οι αστροπολιτείες του υπερπολιτισμού της "Spere Being Alliane", έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία του Ηλιακού Συστήματος για να κατευθύνουν τον Γαλαξιακό Υπερπαλμό προς τον Ήλιο και την Γη με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να καταστεί δυνατόν το ενεργειακό υπερπλάσμα που αγκαλιάζει τον πλανήτη όπως το οχταπόδι φορτωμένο με βόμβες βαρέων quarks "strangelet", να διαλυθεί και ακολούθως να εξουδετερωθούν οι βόμβες!
- Αυτές οι βόμβες είναι που δίνουν την δυνατότητα στην "Χίμαιρα" να εξακολουθεί να κρατά όμηρο την ανθρωπότητα, και αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί η επέμβαση των Γαλαξιακών Δυνάμεων!
Σύμφωνα με ένα υπερεξελιγμένο μοντέλο υπολογιστή που διαθέτουν οι Φωτεινές Δυνάμεις της επιφάνειας, ο Γαλαξιακός Υπερπαλμός θα χτυπήσει το Ηλιακό μας Σύστημα κατά το διάστημα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2015. Εάν επιτύχει η επιχείρηση της "Sphere Being Alliance" και απαλλάξει τον πλανήτη από το σφιχταγκάλιασμα του χταποδιού της "Χίμαιρας",τότε πράγματι η αποστολή των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" τελειώνει και θα φύγουν, θα συνεχίσουν όμως την αποστολή απελευθέρωσης του πλανήτη πολιτισμοί τύπου ΙΙ και Ι που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις.
- Ας είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα