Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο Ον και η απορρόφηση του Μη Ον

ΕΝΑ!! ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΩΝ



Καλώς ήρθατε στον κόσμο του τίποτα!..ζούμε στον κόσμο της ανυπαρξίας, διότι ότι σας φαίνεται ως πραγματικότητα δεν υπάρχει!
Είμαστε άνθρωποι που στα φωτεινά πεδία είμαστε Όλον Άνθρωπος, Ομοούσιος με τον Λόγο και Πατέρα Νου (Θεό) Υπάρχων από Ζωή και Φως!~

Το αντίθετο της ζωής είναι ο Μη Όν, ο αντινούς.
Ζωή και Φως Υπάρχων είναι ο Νους, ο Όν.
Το αντίθετο του, ο Μη Ον είναι η ανυπαρξία, ο Αντινούς.

Ο Νους Ζωή και Φως Υπάρχων ο Όν, αποφάσισε να αφομοιώσει τον Μη Ον, δημιουργώντας την ζωή στην ανυπαρξία.

Έτσι ήρθε η στιγμή της "σύγκρουσης" Ζωής και Ανυπαρξίας.

Ο Όν γέννησε τον Άνθρωπο Όλον, Ομοούσιο με αυτόν κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν, και αφού κατανόησε ο Άνθρωπος και έζησε τα Φωτεινά Πεδία που είναι Φως και Ζωή, και αφού άρχισε πλέον κι αυτός να δημιουργεί και να γεννά την ζωή από φως, ήρθε η ώρα να συγκρουστεί με τον Μη Όν.

Ενώθηκαν τα δύο ΑΝΤΙΘΕΤΑ σε μία νέα δημιουργία, όπου ο Μη Ον μισογέννησε την σκοτεινή ύλη, και ο Όν γέννησε την Ζωή μέσα σε αυτήν και της έδωσε μορφή.

Ο Άνθρωπος διασπάστηκε μέσα στην ανυπαρξία, και διείσδυσε στα πιο σκοτεινά μέρη της ανυπαρξίας, την ύλη!~! διότι είναι ότι πιο αργή σε κίνηση και ζωή, και ότι δεν κινείται δεν υπάρχει ζωή αλλά βαίνει προς την ανυπαρξία.

Και ο άνθρωπος ενδύθηκε το σκότος πάνω του φορώντας το σκοτάδι ως σώμα, και του έδωσε ζωή!

Η τελική νίκη επί του σκότους θα είναι όταν ενώ φοράμε το σκότος επάνω μας ως σώμα, να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, και αμέσως θα διασπάσουμε την ύλη και θα επικρατήσει η ζωή πάνω στην σκοτεινή ύλη δίχως να επιφέρουμε μόνοι μας την καταστροφή και τον θάνατο.
Το Φως και Ζωή θα απορροφήσει το αντίθετο του και αμέσως μετά θα επανεννωθούμε ως Όλον, και μετέπειτα θα ενωθούμε με το Όλον του Πατέρα Νου Θεό και θα γίνουμε Ένα!! Φως και Ζωή  Παντού Υπάρχων!~!
morfeas sky



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα