Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Είναι ο "Σεπτέμβριος" ευκαιρία για νέα χειραγώγηση της ανθρωπότητας;



Η περίοδος 15 με 28 Σεπτέμβριο 2015, έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης προσοχής, δίνοντας ανησυχία και... προβλέψεις, ανάμικτα με εντυπωσιασμούς, βιβλικές προφητείες και άλλες τρομερές προειδοποιήσεις. Παρ 'όλα αυτά, πρέπει να αναρωτηθούμε αν τα παγκόσμια γεγονότα που συνδέονται με τον Σεπτέμβριο, αν είναι η απάντηση από την ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης κόντρα στην  ραγδαία αυξανόμενη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας.

Αυτή η αυξανόμενη συνείδηση ​​είναι συναρπαστική, γρήγορη και προφανής. Μπορείτε να αισθανθείτε την επιτάχυνση της ενέργειας, καθώς άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να αφυπνίζονται, να ερευνούν, να σκέπτονται για πράγματα που ποτέ πριν δεν είχαν σκεφτεί και να ανακαλύπτουν πράγματα ανεπηρέαστοι από την προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενημέρωσης  τα οποία χειραγωγούν τους ανθρώπους, σε απαθείς ή αδιάφορους, ώστε να ελέγξουν τα γεγονότα. Ττα παραδείγματα είναι αρκετά και έχουν αναλυθεί σε πολλά άρθρα.

Οι Ελίτ έχουν αρχίσει να απελπίζονται για την αναπτυσσόμενη συνείδηση του κόσμου;



Υπό το φως αυτής της απτά ανερχόμενης συνειδητότητας, είναι πιθανό  οι ελίτ να ανησυχούν και να φοβούνται τη δύναμη του "εμείς οι άνθρωποι ", αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν αμαχητί. Αν αισθάνονται ότι απειλούνται ή ότι θα βρεθούν στη γωνία, γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, είναι πιθανό να δράσουν με περισσότερη επιθετικότητα και με επιτάχυνση στα καθημερινά του σχέδια. Πιθανώς για το  λόγο ότι δεν μπορούν να επιταχύνουν την ανθρωπότητα προς τον μετανθρωπισμό, σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά και  μικροτσίπ για τον πληθυσμό στο χρόνο που προγραμματίζουν, έχουν αρκετή δύναμη για να καταστείλουν κάθε εξέγερση την άνοδο της συνειδητότητας μέσω ηλεκτρομαγνητικού ελέγχου του νου. Η τελευταία κίνησή τους στην Καλιφόρνια όπου πίεσαν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς  κρύβει απόγνωση.

 Το ερώτημα που εκφράζουν πολλοί ερευνητές, είναι αν οι εκδηλώσεις που είναι στα σκαριά για τον ταχέως ερχόμενο Σεπτέμβριο σχεδιάστηκαν επίσης προκειμένου να αμβλύνουν την αυξανόμενη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας, προτού αυτή γίνει ακαταμάχητη; Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι οι ελίτ δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, για να δουν τη βάση τη δύναμή τους να διαβρώνεται. Θα αποσπάσουν την προσοχή, θα επιφέρουν εκτροπές, και θα συντονισθούν σε μια προσπάθεια να επιτύχουν το δικό τους.


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα