Michelle-Williams-1
Έτσι λέει το τραγούδι του Καρβέλα, αλλά πρέπει να πούμε ότι οι άντρες γενικώς τρελαίνονται για τα εσώρουχα. Προτιμούν να δουν μια γυναίκα με εσώρουχα παρά γυμνή. Περισσότερο τους φτιάχνει…..
Και δεν έχει σημασία το χρώμα. Το εσώρουχα, αυτό καθ’ αυτό μετράει. Σύμφωνα με έρευνες τα αρσενικά ερεθίζονται περισσότερο με την εικόνα μιας γυναίκας με λίγα ρούχα ή εσώρουχα. Η συντριπτική πλειοψηφία τόσο των ανδρών που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν την σύντροφό τους, με πάνω από το ήμισυ των ανδρών να λέει ότι κρίνει αρκετά μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.
Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα το επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρεί. Τώρα ποια εσώρουχα είναι εκείνα που “ανάβουν” άνδρες, διαβάστε για να καταλάβετε. Οι άνδρες κορίτσια, προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο) συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες (τα τακούνια είναι προαιρετικά).
Επίσης στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ότι το stringείναι ελκυστικό, ενώ μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί “σέξι” το babydoll. Κάτι άλλο στο οποίο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμφωνούν είναι ότι τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου “μπόξερ” δεν είναι αποδεκτά, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα φοράει κάτι τέτοιο και το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών. Λίγοι επίσης απήντησαν ότι τους αρέσει να βλέπουν την κοπέλα τους να φοράει το δικό τους εσώρουχο. Σ’ αυτό το άρθρο, σας διάλεξα και μερικές πολύ γνωστές κυρίες με τα εσώρουχα τους, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και τι εννοούμε!
Monica-Bellucci_M
Η Monica Bellucci είναι η all time classic γκόμενα που της ταιριάζουν τα εσώρουχα. Χυμώδης, μεσογειακή και Ιταλίδα. Τι άλλο θέλεις;
Carmen Electra
Η Carmen Electra φωτιά και λαύρα…
1Z_M
Η Laetitia Casta πολύ σέξυ με αντρικό εσώρουχο και δεξιά η Eva Mendesχωρίς περαιτέρω σχόλια…
Όπως λένε οι άντρες μια γυναίκα ημίγυμνη, μόνο με τα εσώρουχά της μπορεί να φαίνεται πιο θελκτική και σέξι.
Angelina-Jolie_M
Η Angelina Jolie πιτσιρίκα, όταν έκανε φωτογραφήσεις με εσώρουχα παραμίλαγε το Hollywood
1F_M
Η Michelle Williams με αθώο, σχεδόν παιδικό στιλ με τα εσώρουχα της είναι κόλαση. Είναι ο συνδυασμός που «σκοτώνει» έναν άντρα: Σέξι παιδικότητα…
1A_M
Ο Χριστός κι’ η Παναγία κούκλες μου!!! Η Hale Berry και η Kelly Brook σε όλο τους το μεγαλείο
1_M
Jennifer Lawrence και Scarlett Johansson. Παρακαλώ ποιος μίλησε;
Οι άντρες προτιμάνε τα string και ταBrazilian, τα διάφανα και τα δαντελωτά…
1G_M
Η Cameron Diaz και η Rita Ora. Διαλέξτε….
1C_M
Η αγαπημένη Jennifer Aniston και η Mila Kunis που φέτος έγινε και μανούλα
Rihanna-for-Armani-Jeans-Underwear-Campaign-2-620x375
Καλά, έτσι κι΄ αλλιώς πάντα στα κάγκελα! Κυρίες και κύριοι η Rihana
Σημαντικότατο ρόλο στη σεξουαλικότητα της γυναίκας είναι η επιλογή των εσωρούχων της.
Zoe-Saldana-540_M
Η Zoe Zaldana έχει τρελάνει κόσμο και με το δίκιο της…
1X2_M
H Dakota Johnson μπρος, πίσω και πλαγίως
megan-fox-armani-1
Η Megan Fox είναι γνωστή κορμάρα στο Hollywood
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ