Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Τι ορίζουμε ως αληθινό και ως αλήθεια;




Τι ορίζουμε ως αληθινό και ως αλήθεια;
Η αλήθεια έχει σχέση με τον δικό μας κραδασμό στις δονήσεις των συχνοτήτων γύρω μας, διότι όλα γύρω μας είναι ενέργεια, και εξαρτάται πως αντιλαμβανόμαστε την ενέργεια από τον τρόπο που την διαβάζουμε.

Αν κάνουμε ένα zoom στον εαυτό μας, θα δούμε κάποια στιγμή τα κύτταρα, και αν συνεχίσουμε θα δούμε στο τέλος μια θάλασσα ενέργειας, όπου κινούμαστε ως νοητή ενεργειακή οντότητα μέσα σε αυτή την θάλασσα που πληρεί τα πάντα!πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών..

Άρα αποδεικνύεται ότι ζούμε σε έναν χώρο που πληρείται από ενέργεια, και αυτό που αντιλαμβάνεται ο Νους μας ως πραγματικότητα, είναι το σύνολο του χώρου που κινείται μέσα στην ενέργεια, και διαβάζει το περιβάλλον το οποίο οπτικοποιείται και γίνεται αισθητό μέσα από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, τα οποία είναι κι αυτά πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο που κινείται ο Νους η νοητή οντότητα, που εμείς μας βλέπουμε από εδώ ως άνθρωπο, και τον πλανήτη Γη μαζί με το ουράνιο στερέωμα, αλλά στην ουσία κινούμαστε μέσα σε έναν μικρό χώρο, αφού μόνον βλέπουμε το σύνολο του χώρου, χωρίς να κινούμαστε σε αυτόν.






Αλήθεια λοιπόν, είναι το σύνολο των πληροφοριών που διαβάζει μια νοητή οντότητα, κινούμενη στην ενέργεια, και όταν περάσει μέσα από μια πύκνωση ενέργειας, δηλαδή έναν χώρο με αρχή και τέλος, ζει την γέννηση μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο, την ζωή κινούμενη μέσα στην καμπύλλωση, και τον "θάνατο" βγαίνοντας από την καμπύλλωση, και αναλόγως με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ζωή μέσα στην πυκνωση ενέργειας, μπορεί να την εξουσιάσει, η να εξουσιαστεί, και για τον λόγο αυτόν πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα όμορφα στην ζωή μας και ποτέ αρνητικά.

.......................

Όταν ρωτήθηκε ο Απολλώνιος ο Τυανεύς που λίγο πριν είχε αναστήσει μια νέα νεκρή γυναίκα, πως είναι δυνατόν να γίνει εφικτή η ανάσταση μιας νεκρής γυναίκας, εκείνος απάντησε....
Δεν υπάρχει θάνατος σε τίποτα, παρά μόνον στην εμφάνιση, αυτό που περνά από την ουσία στην φύση μοιάζει να είναι γέννηση, ενώ εκείνο που περνά από την φύση στην ουσία μοιάζει να είναι θάνατος.
Στην πραγματικότητα τίποτα δεν γεννιέται και τίποτα δεν πεθαίνει, αλλά μόνον εμφανίζεται την μια στιγμή, και την άλλη εξαφανίζεται.
Εμφανίζεται λόγω της πυκνότητας της ύλης, και εξαφανίζεται λόγω της λεπτότητας της ουσίας.
Αλλά είναι πάντα το ίδιο, διαφέροντας μόνο σε κίνηση και κατάσταση.
Απολλώνιος Τυανεύς

......................



















morfeas sky


oneirosky

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα