Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μνημονιακός, μνημονιακότερος, μνημονιακότατος

Αποτέλεσμα εικόνας για Μνημονιακός, μνημονιακότερος, μνημονιακότατος
Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, όμως οι δυνάμεις του «μνημονιακού τόξου» (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) επιχειρούν να καταστήσουν το ερώτημα «Ποιος θα υλοποιήσει το 3ο μνημόνιο;», κυρίαρχο σ΄ αυτή την αναμέτρηση.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του, προσδιόρισε το «διακύβευμα» των εκλογών: «Ποιος και πως μπορεί να προχωρήσει με σίγουρο και σταθερό βηματισμό στις αναγκαίες, βαθιές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».
Στο ερώτημα λοιπόν σχετικά με το ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής του νέου μνημονίου, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ απαντούν: «Εμείς! Γιατί εμείς το διαπραγματευθήκαμε και το υπογράψαμε». 

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δίνουν τη δική τους απάντηση:«Εμείς! Γιατί εμείς ψηφίσαμε και εφαρμόσαμε τα δύο προηγούμενα και γιατί υπήρξαμε ένθερμοι υποστηρικτές και του τρίτου, χωρίς κωλυσιεργίες». 
Τέλος, είναι και το ΠΟΤΑΜΙ, που απαντά: «Εμείς! Γιατί είπαμε εξ αρχής ότι θα συμπράξουμε με οποιοδήποτε, αρκεί να εφαρμοσθεί το νέο μνημόνιο».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα