Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.




Το ανθρώπινο Πνεύμα αποτελείτε από δύο μέρη, από τον ΝΟΥ και από την ΨΥΧΗ.
Ο ΝΟΥΣ δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο να Σκέφτεται, να Επικοινωνεί, να Δημιουργεί, να Οραματίζεται και να Φαντάζεται. Ο ΝΟΥΣ περιλαμβάνει λοιπόν την Σκέψη, την Νόηση και την Διάνοια.

Η ΨΥΧΗ είναι ο Ενεργειακός μας Φορέας, είναι η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!!!, καθώς μας συνδέει άμεσα με την Φωτεινή Ζοωποιό Ενέργεια της ΘΕΙΑΣ ΠΗΓΗΣ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ του ΘΕΟΥ!!!
Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ σχετίζονται με το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και επηρεάζουν άμεσα την ΨΥΧΗ ΜΑΣ, όπου τα ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (πχ Αγάπη, Χαρά, Ευτυχία, Πληρότητα, Αρμονία, Ισορροπία) φορτίζουν την ΨΥΧΗ ΜΑΣ με ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και έτσι βιώνουμε αισθήματα ευεξίας και ζωτικότητας, ενώ αντίστοιχα τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (πχ φόβος, φθόνος, θυμός, ζήλιες κλπ) την αποφορτίζουν, καθώς μας απορροφούν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ, την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, όπως βεβαίως και των συνανθρώπων μας όπου οι ίδιοι το επιτρέπουν αυτό να συμβαίνει.
Όπως όλα τα πράγματα στον πλανήτη μας χρειάζονται ΕΝΕΡΓΕΙΑ (πχ Ηλεκτρικό, Βενζίνη, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο κλπ), είτε για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, είτε για να ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, είτε για να ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ, έτσι την χρειαζόμαστε και εμείς ως Ανθρώπινα Όντα. Απλά η δική μας ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι άλλου τύπου Ενέργεια από τις Ενέργειες που υφίστανται στον υλικό κόσμο που ζούμε, καθώς είναι μια ΑΫΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
Ότι πηγάζει ουσιαστικά από τον ΝΟΥ και την ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, δηλαδή οι Σκέψεις μας, η Νόηση, η Διάνοια και τα Συναισθήματα μας, αποτελούν ΑΫΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και είναι άκρως απαραίτητα για να μπορούμε να ΖΟΥΜΕ και να ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. Αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ υπάρχουν μέσα μας, όπου ζούμε καθημερινά και σε κάθε μας στιγμή μαζί τους, τις έχουμε, τις νιώθουμε, και είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!!!, τα οποία όμως ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!, αλλά ούτε και υφίστανται κάπου σε κάποια ΥΛΙΚΗ-ΣΑΡΚΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, γιατί είναι απλά όπως είπαμε ΑΫΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Αυτά λοιπόν τα αναπόσπαστα στοιχεία της ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!!! αποτελούν, συνιστούν και αποδεικνύουν την ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, όπου για όσους από εμάς ασχολούμαστε με το υπέροχο πεδίο της, την ονομάζουμε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και η οποία περιλαμάνει βεβαίως και την ανθρώπινη αλλά και την μεταφυσική της διάσταση, δηλαδή το Ανθρώπινο Πνεύμα όπως και την Πίστη μας στην ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, στον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!
Τα στοιχεία αυτά της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ αναγνωρίζονται επίσης και από επιστήμες που ασχολούνται με την ΨΥΧΗ (πχ Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία, Ψυχιατρική) αλλά και από επιστήμες που ασχολούνται με το Ανθρώπινο Πνεύμα (πχ η Φιλοσοφία, οι Τέχνες και άλλες).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα