Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Το ανατριχιαστικό “πεφωτισμένο” μήνυμα της πολιτείας της Ν. Υόρκης στους πολίτες



Δεν έχουν αφήσει πλέον τίποτα όρθιο, δεν έχουν αφήσει τίποτα αμόλυντο και δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην το ανακατέψουν, παρερμηνεύσουν και χρησιμοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο στις σκοτεινές τους τελετές

Το avatar του Android Jones στο facebook
Το avatar του Android Jones στο facebook
Η πολιτεία της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της μεγαλούπολης για την επερχόμενη καταστροφή της Μητέρας Φύσης και όλων των έμβιων όντων. Είναι μέσα στα πλαίσια προπαγάνδας της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής, που βάζοντας τελευταία και το επίθετο «ανθρωπογενής» προσπαθεί να ενοχοποιήσει τους λαούς και όχι την πολιτική και οικονομική ελίτ που κάνει κουμάντο τον πλανήτη και τον αλλάζει κατά πως θέλει.
Προσέλαβε, λοιπόν, τον εντελώς “Σκοτεινάτο” καλλιτέχνη Android Jones κι εκείνος έκανε μια digital προβολή στο Empire State Building, η οποία περιείχε το πιασάρικο θέμα του λιονταριού Cecil που σκότωσε ένας ανόητος Αμερικάνος κυνηγός και στο show τέλειωσε με την μορφή της Θεάς Maha Kali στα χειρότερα της, αφήνοντας τους Νεοϋορκέζους κάγκελο και τις Χριστιανικές οργανώσεις να ωρύονται για σατανισμό! Η απειλή της για την μόλυνση και την εξαφάνιση των ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα