Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Το έλαιο που θεραπεύει τα πάντα εκτός τον θάνατο: Ανακαλύψτε αυτή την καταπληκτική εφεύρεση της φύσης!

Το Nigella sativa (επίσης γνωστό και ως κύμινο, μαύρο κύμινο, μαύρος σπόρος) είναι ένα φυτό ετήσιας ανθοφορίας, της οικογένειας Ranunculaceae. Είναι διάσημο για τον καρπό του - τους μαύρους σπόρους που ονομάζονται μαύρο κύμινο (δεν πρέπει να συγχέεται με το βότανο κύμινο , Cumunum cyminum, το οποίο βρίσκεται σε πολλά μανάβικα).
Το λάδι που θεραπεύει τα πάντα αλλά ο θάνατος - Ελέγξτε έξω αυτό το καταπληκτικό Εφεύρεση της φύσης!
Μαύρο κύμινο
... Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς φαρμακευτικούς σπόρους στην ιστορία. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για την βελτίωση της πέψης, των κρυολογημάτων, των πονοκεφάλων, των λοιμώξεων και του πονόδοντου. 
Μαύρο κύμινο βρέθηκε στον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών. Αναφέρεται επίσης στην Αγία Γραφή και στην Χαντίθ. Ο προφήτης Μωάμεθ λέει: "Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει τα πάντα εκτός τον θάνατο."

Πανάκεια - '' Παγκόσμια Θεραπεία''
Το μαύρο κύμινο, κύμινο ή Nigella sativa χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, και σήμερα είναι γνωστό ως ένας από τα πιο αποτελεσματικούς σπόρους για την πρόληψη και τη θεραπεία μιας σειράς προβλημάτων υγείας. 
Πολλοί το αποκάλεσαν πανάκεια, που σημαίνει αυτό που θεραπεύει όλες σχεδόν τις ασθένειες. 
Έχουν διεξαχθεί πάνω από 200 μελέτες από διάφορα πανεπιστήμια, οι οποίες έδειξαν ότι είναι ευεργετικό για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών, ιδιαίτερα των αυτοάνοσων νόσων - όπως της σκλήρυνσης κατά πλάκας, της ρευματοειδής αρθρίτιδας, της ψωρίασης, του άσθματος, της αλλεργίας, της αλλεργικής ρινίτιδας. 
Επιπλέον, μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, μειώνει τον διαβήτη, την υψηλή πίεση του αίματος, το έκζεμα, την ακμή, την βρογχίτιδα, την πνευμονία και την ιγμορίτιδα, την γαστρίτιδα, το έλκος, την μόλυνση ελικοβακτηρίου.
 Βοηθά στην ηπατική νόσο, στην χρόνια κόπωση, στην κακή κυκλοφορία, στον καρκίνο, και βοηθάει στην χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία.
Το μαύρο κύμινο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανακουφίζει τα συμπτώματα των αλλεργιών, της αλλεργικής ρινίτιδας και του αλλεργικού άσθματος, και το έλαιο διευρύνει τις αεροφόρους οδούς και διευκολύνει την αναπνοή.
 Επιπλέον, οι αντιβιοτικές ιδιότητες του εμποδίζουν την ανάπτυξη των δευτερογενών βακτηριακών λοιμώξεων, οι οποίες συχνά εμφανίζονται μέσα στις εποχιακές αλλεργίες.
Είναι μια φυσική θεραπεία που προετοιμάζει το σώμα να αντιδράσει στα αλλεργιογόνα και σταδιακά αυξάνει την ανοχή του οργανισμού απέναντί τους.
Εξαιρετικό για την θεραπεία της καρδιάς
Το κύμινο ωφελεί το καρδιαγγειακό σύστημα.
 Ρυθμίζει την πίεση του αίματος, ενισχύοντας τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αυξάνοντας την ανθεκτικότητα τους.
 Μελέτες έχουν δείξει ότι το μαύρο έλαιο κύμινου μειώνει την ολική χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια, και τα λεγόμενα επίπεδα κακής (LDL) χοληστερόλης. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα διεγείροντας το πάγκρεας να παράγει περισσότερη ινσουλίνη και αυξάνοντας την περιφερική ευαισθησία. 
Ο σπόρος μαύρου κύμινου έχει τεράστια επιτυχία με τον διαβήτη τύπου 2. 
Τα τελευταία χρόνια, έχει αποδειχθεί ότι το μαύρο κύμινο έχει αντικαρκινική δράση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια φυσική θεραπεία για τη θεραπεία του καρκίνου επειδή δρα άμεσα στα καρκινικά κύτταρα και ενισχύει την αμυντική δύναμη του σώματος .
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.......... Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα