Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μαγικό Ρόφημα- Ένα ποτήρι ζεστό αλατούχο νερό (θαλασσόνερο) καταργεί όλες τις τοξίνες από το σώμα σας



θαλασσινό νερό
Τα θετικά ιόντα από το άλας ''δένουν'' με τα αρνητικά ιόντα του μορίου του νερού και το αντίστροφο. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα δομή που απορροφάται θαυμάσια από τον οργανισμό. Έτσι, το νερό δεν είναι καθαρό πια και το άλας δεν είναι μόνο αλάτι. Αυτός ο συνδυασμός είναι ευεργετικός για την υγεία σας.
Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι μόνο ένα ποτήρι αλατισμένο νερό έχει μεγάλη επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό είναι ένα καθαρό αποτοξινωτικό που βοηθά το σώμα να αναγεννηθεί. Στην Ινδία, η πρακτική αυτή, η κατανάλωση θαλασσινού νερού το πρωί είναι γνωστή για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ, αντίθετα, ο δυτικός κόσμος την απέρριψε, με την παραδοχή ότι το αλάτι είναι επιβλαβές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το «θέμα» είναι ότι το νερό θα πρέπει να αλατίζεται με φυσικό, καθαρό, αλάτι της θάλασσας. Σε αυτή την περίπτωση η υγιή επίδραση του είναι εγγυημένη.
Μερικά από τα πολλά οφέλη από την κατανάλωση αλατισμένου νερού είναι ισορροπία σακχάρου στον οργανισμό, ανθεκτικότερα οστά, ρύθμιση του μεταβολισμού, ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, πιο ισχυρή ορμονική σύνθεση, καλό αποτέλεσμα για τους κιρσούς και πολλά άλλα. Ένα ποτήρι αλατισμένο νερό έχει θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε ορυκτά που το σώμα αναγνωρίζει γρήγορα και αποδέχεται. Τα θετικά ιόντα στο σώμα ''δένουν'' με τα αρνητικά ιόντα από τα μόρια από το νερό και το αντίστροφο. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα δομή που απορροφά το σώμα. Έτσι, το νερό δεν είναι καθαρό πια και το άλας δεν είναι μόνο αλάτι. Αυτός ο συνδυασμός είναι ευεργετικός για την υγεία σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα ποτήρι καθαρό ζεστό νερό και να προσθέσετε μια κουταλιά του γλυκού αλάτι της θάλασσας. 

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να το κάνετε αυτό:
Ενυδάτωση 

Ο διατροφολόγος Matt Stone επισημαίνει ότι, αν πίνετε μόνο νερό για την ενυδάτωση του σώματος σας μπορεί να μείνετε χωρίς επιπλέον υγρά. Αντί για καθαρό νερό, σας συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε το θαλασσόνερο, μία φορά την ημέρα.
Πέψη 

Αν έχετε προβλήματα με την πέψη, με ένα ποτήρι θαλασσόνερου θα δώσετε ένα τέλος σε αυτά. Το αλατισμένο νερό διεγείρει ένζυμα τα οποία επιταχύνουν την πεπτική οδό. Αν πίνετε ένα ποτήρι αλατόνερο κάθε πρωί θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές και θα ρυθμίσετε την πέψη σας πολύ γρήγορα.
Αϋπνία 

Τα μεταλλικά άλατα ηρεμούν το νευρικό σύστημα. Έτσι, εάν έχετε προβλήματα με την αϋπνία, με αυτό το ποτήρι με αλατόνερο θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτό το πρόβλημα. Θα κοιμηθείτε καλύτερα.
Αποτοξίνωση 

Αυτό το ποτήρι με αλατισμένο νερό έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Όπως αναφέρθηκε πριν, το αλατισμένο νερό ρίχνει τις τοξίνες από το σώμα και ασχολείται με επιπλέον βακτήρια που βλάπτουν το σώμα σας.
Υγιή οστά 

Θεωρείται ότι τα μεταλλικά αλκαλικά από το αλάτι έχουν ευεργετική επίδραση στα προβλήματα με τα οστά, ιδίως σε άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση.
Επίσης έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα 

Αν θέλετε μια ωραία λάμψη καθαρής επιδερμίδας μην διστάζετε να ρίχνετε αλάτι στο νερό σας. Η αποτοξίνωση σχετίζεται με αυτό και χάρη σε αυτό το δέρμα σας θα λάμπει.
Πλούσια πηγή μεταλλικών 

Όλα τα παραπάνω αναφέρουν πληροφορίες σχετικά με το πώς το αλάτι είναι πλούσιο σε ορυκτά και την θετική τους επίδραση. Τα ορυκτά αποτελούν το θεμέλιο της διατροφής και της υγείας, γι' αυτό λοιπόν μην διστάσετε και χρησιμοποιήστε αυτή τη συνταγή που δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ζημιά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα