Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο Λευκός και ο Σκοτεινός Ήρωας


Ο δρόμος των Λευκών Ηρώων να ξέρετε ότι είναι πάντα δύσκολος. Δεν έλεγε τυχαία ο μύθος στον Ηρακλή ότι είναι δρόμος στενός και ανηφορικός. Ο Λευκός Αντιπρόσωπος δεν πιέζει, ούτε εκβιάζει, ούτε επιβάλλει τη θέληση του σε κανέναν. Δουλεύει ομαδικά, επιδιώκει τη συναίνεση και την ομοφωνία και πρέπει να έχει γερό στομάχι και μεγάλη υπομονή να περιμένει, να περιμένει και να περιμένει μέχρι να γίνει σε όλους συνείδηση αυτό που ο ίδιος θεωρεί αυτονόητο. Η προσπάθεια να εκβιάσουμε ένα αποτέλεσμα, να πιέσουμε για την ολοκλήρωση του, να παρέμβουμε στις αποφάσεις άλλων χωρίς την άδεια τους και να θεωρήσουμε δεδομένη τη στάση τους είναι όλα στοιχεία που μας παρασύρουν στη Σκοτεινή Πλευρά. Γι' αυτό όσοι έχετε διαλέξει το Λευκό Δρόμο, μην παραπονιέστε. Αν ήταν εύκολος, θα τον διάλεγαν όλοι. Αναρωτηθείτε, αν εσείς έχετε τη δύναμη να τον αντέξετε κι όχι, αν οι άλλοι είναι κατάλληλοι να σας βοηθήσουν.


Ο Λευκος αντιπροσωπος, δεν μπορει να λειτουργησει με αποκλεισμους, γιατι τοτε αρνειται την ιδια τη νοτα του. Αυτο που λες συμβαινει μονο, οταν ο Σκοτεινος παραβιασει το πρωτοκολλο αμοιβαιοτητας και παρει περισσοτερα απο οσα θα δωσει. Ολοι γνωριζουμε οτι θα φτασει εκει, ομως δεν μπορουμε να παρουμε μετρα παρα μονο οταν πραγματικα το κανει. Αυτη ειναι η φυση του φωτεινου, να δινει ευκαιριες. Οπως στο δικαστηριο, δεν μπορεις να καταδικασεις καποιον παρα μονο, αφου γινει το εγκλημα. Οσο παραμενει προθεση, εισαι υποχρεωμενος να αναγνωρισεις το τεκμηριο της αθωοτητας. Παρολο που ποναει. Παρολο που φωναζει ¨αδικια¨. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι όσο συνεργαζεσαι με ενα σκοτεινο, δεν πρεπει παντα να προστατευεις τους αμαχους και τους ανθρωπους σου.

Αξίζει να διευκρινίσουμε όμως τι σημαίνει "να περιμένει". Το "να περιμενει" λοιπόν υποδηλωνει νοημοσυνη στην αναγνωριση του καταλληλου χρονου κι οχι προσκολληση. Η αναμονή δε σημαίνει δειλία ή αποφυγή της σύγκρουσης. Η αποψη οτι ο λευκος ειναι ¨καποιου επιπεδου¨ και δεν πρεπει να καταδεχεται τη συγκρουση ειναι μαλλον ελιτιστικη και στο βαθος της καθολου λευκη. Αν όπως λεγεται οτι στο πρωτο ηλιακο συστημα οι εκπεσωντες αγγελοι ηταν οι κορυφες της μυησης, που ομως ηταν τοσο απορροφημενοι απο τα δημιουργηματα τους που την ωρα που το θειο τους ζητησε να τα παρατησουν αρνηθηκαν, τότε σε αυτο το ηλιακο συστημα οι εκπεσωντες θα ειναι οσοι δεν μπορεσουν να αποχωριστουν την ιδια την ομορφια αυτου που πετυχαν. Υπηρετουμε γενικά ενα σκοπο κι ενα στοχο, δεν ειμαστε λευκοι απο ωραιοπαθεια η ναρκισσισμο. Εκτιμουμε και δεν υποτιμουμε τους σκοτεινους, γιατι ειναι αδερφοι μας, που ομως διαλεξαν την αλλη πλευρα, αλλα υπηρετουν εξισου το θειο σχεδιο εστω κι αν δεν το ξερουν. Αν πιστεψουμε οτι ειμαστε καλυτεροι κανουμε το λαθος, αντι να υπηρετουμε, να θαυμαζουμε τον εαυτο μας στον καθρεφτη.

Ο Σκοτεινός Ήρωας διακρίνεται από την άλλη εύκολα από 2-3 σημεία... Συνήθως δεν πιστεύει στη Συλλογικότητα, όμως έχει πάντα δίπλα του ένα Βοηθό, τον οποίο συνήθως πιέζει ασφυκτικά σε Πειθαρχία. Και τον οποίο συνήθως χρησιμοποιεί και ως Ασπίδα απέναντι στους αντιπάλους. Τον οποίο όμως παράλληλα είναι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή να αναλώσει, για να τον αντικαταστήσει από άλλον καλύτερο. Όταν διακρίνετε τέτοιες μορφές, να προσέχετε τις πράξεις τους κι όχι τα λόγια τους. Η Σκοτεινή Πλευρά χειρίζεται το Νοητικό με τέλειο τρόπο και μπορεί εύκολα να ξεγελάσει. Οι Πράξεις μόνο θα αναδείξουν το Χρώμα της, όχι τα Λόγια της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα