Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Υπάρχει Θεραπεία! Το Αβοκάντο Καταστρέφει Την Λευχαιμία!

Αποτέλεσμα εικόνας για There Is a Cure! Avocado Destroys Leukemia!

Πολλές θεραπείες για μερικές από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες βρίσκονται στη φύση.

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι το αβοκάντο, εκτός από το γεγονός ότι είναι νόστιμο, περιέχει επίσης ένα κλειδί για την καταπολέμηση της οξείας μυελογενούς λευχαιμίας.

Τα μόρια που βρίσκονται στο αβοκάντο καταστρέφουν τα βλαστικά κύτταρα της οξείας μυελογενούς λευχαιμίας (AML), αναφέρει η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Cancer Research", γράφει το περιοδικό "Time".

Σε γενικές γραμμές, η AML είναι μια επιθετική μορφή καρκίνου που σκοτώνει το 90% των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών.

Τα φάρμακα που εργάζονται πάνω στα βλαστικά κύτταρα είναι τα πιο αποτελεσματικά στη θεραπεία της νόσου και τα λιπίδια που βρέθηκαν στο αβοκάντο υπάρχουν μόνο σε μερικά από τα διαθέσιμα φάρμακα που καταστρέφουν άμεσα τα κύτταρα της λευχαιμίας, αφήνοντας τα υγιή κύτταρα πίσω.

Τα βλαστικά κύτταρα είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την ανάπτυξη της ίδιας της νόσου και αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί ασθενείς πεθαίνουν από λευχαιμία - λέει ο καθηγητής Pol Spagnuolo, ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Waterloo.

Παρά το γεγονός ότι η θεραπεία πρέπει να διανύσει μεγάλο διάστημα για να εγκριθεί, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αγορά, ο Spagnuolo ήδη προετοιμάζεται για την πρώτη φάση της κλινικής δοκιμής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα