Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

8 τροφές που δεν πρέπει να καταναλώνετε πριν τον βραδινό ύπνο!

οκτώ συστατικά-you-να-μην-καταναλώνουν-πριν-κρεβάτι-χρόνου
Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση προκαλεί προβλήματα σε πολλούς κατά την διάρκεια της ημέρας, και μπορεί να σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα πριν από το κρεβάτι. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να προσέχετε τι καταναλώνετε το βράδυ. Τώρα θα παρουσιάσουμε μια λίστα τροφών που πρέπει να αποφεύγετε να καταναλώνετε στο δείπνο, προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο.

1. Ανθρακούχα ποτά
Τα ανθρακούχα αναψυκτικά ανήκουν στην ομάδα των τροφών που περιέχουν περισσότερο οξύ από οποιαδήποτε φυσικά συστατικά που μπορούμε να βρούμε στη φύση. Το διοξείδιο του άνθρακα στα ανθρακούχα ποτά αυξάνει την πίεση στο στομάχι.
2. Αλκοόλ
Το αλκοόλ χαλαρώνει τις βαλβίδες που συνδέουν το στομάχι με τον οισοφάγο. Όταν αυτό συμβεί, το σώμα δεν μπορεί να κρατήσει οξύ που ανήκει στο στομάχι.
3. Σοκολάτα
Η σοκολάτα περιέχει τεράστια ποσότητα λίπους καθώς και καφεΐνης, η οποία βρίσκεται στο κακάο, και διεγείρουν την γαστρική παλινδρόμηση.
4. Λιπαρά τρόφιμα
Αποφεύγεται την κατανάλωση παγωτού, μπισκότων, χάμπουργκερ και όλων των τροφών με υψηλό ποσοστό λίπους, επειδή επηρεάζουν δυσμενώς το στομάχι. Το αλκοόλ και τα αναψυκτικά ανήκουν, επίσης, σε αυτόν τον κατάλογο των τροφών.
5. Τυρί
Αποφεύγετε τα μαλακά είδη τυριών, όπως τη φέτα και την μοτσαρέλα. Αν σας αρέσει η γεύση του τυριού πριν τον ύπνο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μικρές ποσότητες σκληρών τυριών, όπως παρμεζάνα.
6. Καφές
Εκτός από το ότι δεν θα είστε σε θέση να κοιμηθείτε εξαιτίας της καφεΐνης, περισσότερο οξύ θα αποβληθεί στο στομάχι.
7. Εσπεριδοειδή
Αυτά τα φρούτα είναι εύγευστα και αναζωογονητικά, όταν καταναλώνονται όλη την ημέρα, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να τα αποφεύγετε το βράδυ, διότι περιέχουν μεγάλες ποσότητες οξέων.
8. Ξηροί καρποί
Οι ξηροί καρποί περιέχουν κορεσμένα και ακόρεστα λίπη, αλλά το λίπος παραμένει λίπος και είναι πάντα μειονεκτικό για το στομάχι, ειδικά όταν καταναλώνονται πριν τον ύπνο. Γι 'αυτό μην καταναλώνετε ξηρούς καρπούς πριν από τον ύπνο, ειδικά καρύδια, φιστίκια και κάσιους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα