Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μνημόνιο Αρ. 69, Σε Λα Ελάσσονα

nof
Σκηνές έντασης διαδραματίστηκαν στο Κοινοβούλιο όταν ο πρωθυπουργός της χώρας μίλησε για την αναγκαιότητα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
«Αναγνωρίζουμε τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός», ξεκίνησε να λέει. «Όμως τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Αυτός είναι ο τελευταίος κάβος, αυτά θα είναι, και δεσμεύομαι προσωπικά για αυτό, τα τελευταία επώδυνα μέτρα… Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να αποφασίσουμε σήμερα: Μνημόνιο ή χρεοκοπία;»
Ο πρωθυπουργός, κύριος Αντρέας Γ. Παπανδρέου, ο νεότερος, καταφέρθηκε ενάντια σε «λαϊκιστές δημοσιογράφους» που υποστήριξαν ότι η Άννα Βίσση έχει κάνει λίφτινγκ.
«Από τότε που μπήκαμε στο μνημόνιο», είπε, «πριν σαράντα χρόνια, μόνο κατηγορίες εναντίον της ακούγονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει! Η Άννα δεν έχει πάει ποτέ σε πλαστικό χειρουργό.»
Τα κοινοβουλευτικά μέλη του Ν.Π. (Νέο Πασόκ) σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον ΑΓΠ.
Μετά τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και πρόεδρος της Ν.Ν.Δ. (Νέα Νέα Δημοκρατία), κύριος Τάκης Κ. Καραμανλής, ο οποίος υπεραμύνθηκε της στάσης του πρωθυπουργού.
«Έχουμε κάνει λάθη», παραδέχτηκε ο κύριος Καραμανλής, «αλλά προχωράμε μπροστά και σύντομα θα βγούμε από την ύφεση, για να επανέλθουμε δριμύτεροι στις αγορές… Ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά που αποσκοπούν τα σχόλια για την κυρία Βίσση: Στην επιστροφή μας στη δραχμή.»

Τότε τον διέκοψε η πάντα μάχιμη και άλκιμη και ακμαιότατη Γ.Γ. του ΚΚΕ, κυρία Αλέκα Παπαρήγα, η οποία χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για τη Βίσση. Και κάλεσε τον ελληνικό λαό σε εκστρατεία χαμομηλιού.
Η προτροπή της προκάλεσε τη γενική θυμηδία στους αντιπροσώπους του έθνους.
Η υπουργός οικονομικών, Ελευθερία Ε. Βενιζέλου, θύμισε στην κυρία Παπαρήγα ότι η κατανάλωση χαμομηλιού είναι παράνομη.
Στο βήμα ανέβηκε μετά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κύριος Ερνέστο Τσίπρας, ο οποίος έβγαλε έναν πύρινο λόγο ενάντια στα ντόπια και ξένα συμφέροντα, τα οποία δεν επιτρέπουν στον ελληνικό λαό να συλλέγει και να καταναλώνει το χαμομήλι.
«Και δεν είναι καθόλου αστείο», συνέχισε, «να μιλάμε για την κυρία Βίσση τη στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Αυτόν ποιος τον νοιάστηκε; Ποιος έμεινε δίπλα του;»
Οι βουλευτές του Σύριζα Ν.Ε.Κ.Μ (Νέο κτλ κτλ) χειροκρότησαν.
«Κι ας μην ξεχνάμε», είπε ο κύριος Τσίπρας, «τι συνέβη την τελευταία φορά που ο κύριος Ρουβάς ασθένησε… Το πραξικόπημα του Μιχαλολιάκου… Ίσως εσείς να το έχετε ξεχάσει, κύριοι», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ν.Π. και της Ν.Ν.Δ. «αλλά εγώ δεν ξεχνάω. Γιατί πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές στο Παρίσι, όπου έκανα τον αντιστασιακό μου αγώνα για να ελευθερωθεί η πατρίδα.»
«Δεν ήταν πραξικόπημα, ήταν επανάσταση», φώναξε τότε από τα έδρανα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Δ.Ε.Ν (Δεν Είμαστε Νεοναζί), κύριος Νίκος Η. Κασιδιάρης.
Κι επειδή ο κύριος Τσίπρας δεν τον άκουσε, λόγω προχωρημένου γήρατος, ο κύριος Κασιδιάρης προσπάθησε να σηκωθεί όρθιος για να επαναλάβει.
Δυστυχώς το κράνος που φορούσε του έπεσε στο πόδι και του έσπασε τα κόκαλα των δάχτυλων, τα οποία –λόγω προχωρημένου γήρατος- ήταν ιδιαίτερα εύθραυστα.
Ο πρωθυπουργός της χώρας ΑΓΠ κατηγόρησε τον κύριο Τσίπρα για δολοφονική επίθεση, αλλά εκείνος πάλι δεν άκουσε –λόγω προχωρημένου γήρατος.
Προτού επεκταθούν τα επεισόδια χτύπησε το κουδούνι που σήμανε το τέλος της συνεδρίας.
Οι νοσοκόμοι μπήκαν στην αίθουσα και ξεκίνησαν να μαζεύουν τους «βουλευτές».
Όταν ο ΑΓΠ άρχισε να διαμαρτύρεται ότι πρόκειται για κατάλυση της δημοκρατίας και πραξικόπημα ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού, ο οποίος είχε εκλέξει κυβέρνηση πριν λίγους μήνες, τον πλησίασε η δρ. Πολιτάκου-Smidt (η υπεύθυνη του προγράμματος βιωματικής gestalt ψυχοθεραπείας) και του είπε ήρεμα:
«Κύριε Παπανδρέου, ξεχάσατε πάλι; Δεν υπάρχει ελληνικός λαός.»
Έπειτα οι 300 πήραν τα φάρμακα τους και επέστρεψαν ήρεμα στα δωμάτια τους.
Έξω από τη Βουλή, ένας ποντικός διέσχιζε τον έρημο δρόμο.
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2072,
Γελωτοποιός-Sanejoker…
 ~~~~~~~~~~~~
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα