Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 3

Θα χρειαστείτε περίπου μία ουγγιά υψηλής ποιότητας κάνναβης για να φτιάξετε το λάδι για τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. 


Με αυτή την ποσότητα του αρχικού υλικού θα πρέπει να πάρετε 3 έως 4 γραμμάρια υψηλής ποιότητας λάδι κάνναβης. Θα εφαρμόσετε το λάδι κατευθείαν στον καρκίνο του δέρματος και θα καλύψετε το σημείο με ένα καθαρό επίδεσμο. 

Επαν-εφαρμόστε το φρέσκο ​​λάδι κάνναβης κάθε 1 ή 2 ημέρες, καθώς και ένα νέο επίδεσμο. 

Συνεχίστε τη θεραπεία μέχρι να εξαφανιστεί ο καρκίνος. Μόλις ο καρκίνος φύγει συνεχίστε να προσέχετε την ίδια περιοχή όπου βρισκόταν ο καρκίνος για περίπου δύο εβδομάδες ακριβώς όπως θα κάνατε αν υπήρχε ακόμη ο καρκίνος. 

Με αυτήν την πρακτική θα εξασφαλίσετε ότι όλα τα καρκινικά κύτταρα είνα νεκρά. Αν είχατε καρκίνο του δέρματος για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να τον θεραπεύσετε. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος, ο καρκίνος εξαφανίζεται σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Απλά εσείς να συνεχίσετε τη θεραπεία μέχρι ο καρκίνος να έχει φύγει. 

Η ταχύτητα της επούλωσης εξαρτάται από τον δικό σας ρυθμό θεραπείας και πόσο βαθιά είναι ο καρκίνος.  

Η φωτογραφία της ανάρτησης δείχνει ενα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα που έχει εξαλειφθεί πλήρως σε μόλις 35 ημέρες μόνο με τη χρήση ελαίου κάνναβης.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα