Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

2J Jump Chaos (Random Edition) - Γιατί τα καλύτερα παιχνίδια είναι και απλά!

Το 2J Jump Chaos (Random Edition) είναι ένα νέο, δωρεάν και εθιστικό παιχνίδι για Android και iOS συσκευές για κάποιον που θέλει και έχει το πάθος να αναρριχηθεί στο πίνακα των κορυφαίων!

Το παιχνίδι και ο χειρισμός του δεν θα μπορούσε να ήταν απλούστερος. Έχετε στην διάθεσή σας την μπάλα 2J, η οποία τρέχει στο Platform περιβάλλον του παιχνιδιού σταθερά αλλά με αυξημένη ταχύτητα. Εσείς, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε τα μαύρα σχήματα, αγγίζοντας στην οθόνη της συσκευής σας όπου έτσι αναπηδάει η μπάλα. Σκοπός σας, να κάνετε το μεγαλύτερο σκορ!




Η ονομασία 2J δεν είναι άσχετη και προέρχεται από τον διασημότερο  youtuber σε Ελλάδα και Κύπρο (Γιώργο Ιωάννου, aka 2J), αφού στο παιχνίδι όλα τα ηχητικά που ακούτε είναι από αυτόν.

Ακόμα ένας λόγος που κάνει το παιχνίδι ελκυστικό, είναι τα δεκάδες τυχαία επίπεδα που αλλάζουν σε κάθε νέο παιχνίδι (δεν θα βαρεθείτε ποτέ)!


Τέλος, να αναφέρουμε ότι το 2J Jump Chaos είναι φτιαγμένο από μια νέα Ελληνική εταιρεία, την WC Games, όπου το σενάριο και τον προγραμματισμό του παιχνιδιού έγινε από έναν "δικό μας", τον Αντώνη Πανώρη, όπου έφτιαξε και την δική μας εφαρμογή του dwrean.net.



Εναλλακτικά, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω των QR Codes:

QR code για Android
QR code για iOS

Έκδοση: 2.1.0
Μέγεθος: 8.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω / iOS 6.0 και άνω
Κατασκευαστής: WC Games
Πηγή: wc-games.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα