Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, Πρόβλεψη Αποτελέσματος, Πάμε και για τρίτες βουλευτικές εκλογές μέσα στο 2015;


Καλημέρα, είναι μερικές ώρες που η παραίτηση του κ Τσιπρα από την θέση της Ελληνικής πρωθυπουργίας επισημοποιήθηκε αυτοπροσώπως και στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το θέμα της παραίτησης είναι ο κ Λαφαζανης, η επιστροφή στην Δραχμή και η Ζωή· επίσημα.

Ανεπίσημα· πραγματική αλήθεια, είναι η ομιλία της Κ Πολυξένης Πλαβούκου την 1η Φεβρουάριου 2015 στα γενέθλια της Ελλάδας. Η Ομιλία αυτή είναι επτά μέρες μετά την εκλογή αριστερής, (όπως θέλουν να διαδίδουν οι λύκοι ντυμένοι με πρόβια αρνιού), κυβέρνησης. Από το διάγγελμα του κ Τσιπρα, πρωθυπουργού που παραιτήθηκε, για όλα φταίνε οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αφηνουν το ΣΥΡΙΖΑ να πάει στην σωστή του πορεία, την δεξιά καπιταλιστική. Ό,τι και να πει κανείς, ό,τι και να σκεφτεί … άβυσσος η κάθε ψυχή και η Λίστα Λαγκαρτ. Η τελευταία δεν θα ανοιχτεί και δεν θα πληρώσει ποτέ κανείς τίποτα!

Και τώρα η αριστερά είναι και πάλι διασπασμένη, πάλι προδομένη· μαζί και η Ελλάδα που «παρασύρθηκε» από ηγέτες που δεν γνώριζαν αλλά «πάλεψαν» για το καλό της. Αλήθεια πάλεψαν; Ή κόβανε βόλτες με τα χέρια στις τσέπες στα μπαράκια της αλλοδαπής και ημεδαπής. 

Ό,τι και να πούμε για το θάρρος της Κ Πολυξένης Πλαβούκου στην αστρολογική της ομιλία για το θερινό ηλιοστάσιο είναι πολύ λίγο. Από αυτήν, αστρολογικά πάντα, μάθαμε ότι στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 (θα) έχουμε εκλογές!  Τελικά έχουμε μέσα στο Σεπτέμβριο σύμφωνα με τις διατεταγμένες αποφάσεις και σχέδιο που εκτελέστηκε από τους κ Τσιπρα και Λαφαζανη. Όπως όλα δείχνουν πρώτη επιλογή είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2015. Επτά μέρες πριν από την πρόβλεψη της Πολυξένης. Μια πρόβλεψη που έχει ειπωθεί πρώτα από αυτήν υποστηρίζοντας ότι έχει δυναμική ο αστρολογικός χάρτης του π. πρωθυπουργού Κ Κωνσταντίνου Καραμανλή. Και μετά ακολουθούν οι φωτοτυπίες …

Όλοι την χλεύασαν! Στην ομιλία τις 1ης Φεβρουάριου 2015 τα γεγονότα που προβλέπει και οι ημερομηνίες που δίνει είναι με εκπληκτική ακρίβεια.

Όπου ξεκινάει την ομιλία της με:


«Η φετινή χρονιά, δηλ. το έτος 2015 μας επιφυλάσσει πολλά γεγονότα. Είναι η χρονιά πού θα έρθουμε αντιμέτωποι με το γίγνεσθαι δηλ, με τις ίδιες μας τις πράξεις σαν λαός, αλλά και σαν κράτος. Μία από τις αιτίες είναι ότι η Ελλάδα αλλάζει το πεπρωμένο της για εντεκάτη φορά.
Αυτό γίνεται στις 10 Οκτωβρίου 2015 γιατί ο Βόρειος Δεσμός επανέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου.
Άλλο ένα γεγονός που επηρεάζει τον Ελλαδικό χώρο είναι ότι στις 24 Νοεμβρίου 2014 είχαμε την πλήρη πολική αντίθεση από τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος βάση του ηλιακού της τόξου. Είναι κομβική η ημερομηνία διότι αλλάζει ολοκληρωτικά ο χάρτης της Ελλάδος.»

Δηλαδή μιλάει για εκλογές με άλλη φρασεολογία … ενώ υπάρχει μια διάχυτη ατμόσφαιρα κατατρόπωσης της Ανατολικογερμανίδας Θεοσεβούμενης Ληθουριαννης Κομουνίστριας Αγγελικής Μερκελ και όλου του καπιταλιστικού συστήματος!!!

Ακριβώς έτσι συνεχίστηκε και στην ομιλία της για το θερινό Ηλιοστάσιο του 2015, βίντεο εδώ, όπου και προγνωριζει για τις εποικημένες εκλογές που κανείς δεν μπορούσε να τις φανταστεί τότε, σίγουρες όμως εδώ και λίγες ώρες· θα δούμε αν τελικά γίνουν στις 20 ή στις 27 Σεπτεμβρίου. Επτά μέρες διάφορα δεν κάνουν την διαφορά. Την διαφορά την κάνουν οι ψεύτες αστρολόγοι που παραποιούν οι ίδιοι τα λεγόμενα τους. Ό,τι δήθεν και τάχα έχουν πει και αυτοί προβλέψεις με εκλογές το φθινόπωρο του 2014. Μόνο που ποτέ δεν έχουν μπει στο κόπο να το αποδείξουν· απλά το υποστηρίζουν. Άλλοι βέβαια με φουρνιές από προβλέψεις θέλουν να το έχουν πει ότι έχουν προβλέψει(!)  νωρίτερα, αν μπορούν ας το αποδείξουν!

Καθώς οι «μεγάλοι αστρολόγοι» δεν είναι και σε θέση να σχολιάσουν από τις πρώτες στιγμές τα αποτελέσματα από την ανακοίνωση για το δημοψήφισμα όπως το έχει ερμηνεύσει η Πολυξένη στις 29 Ιουνίου 2014 πριν την εφαρμογή των capital controlεδώ.

Και μην αρχίζουν το: Βλέπαμε προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ που τα έχουμε γράψει άρα προβλέψαμε τις εκλογές που δεν … βλέπαμε. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο;!

Και να σεβαστούν αν θέλουν την εργασία, την επιτυχία και το κόπο από συνάδελφο τους όπως έχουν γράψει και θέλουν να έχουν πει σε τοίχους του ΦΒ.

Άλλωστε έχουν πει ότι η 20η Σεπτεμβρίου είναι πολύ καλή μέρα για εκλογές ώστε να νικήσει άνετα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια από τις πολλές που βγάζουν για να έχουν οι αυλικοί σερμαγιά για να παραπλανούν.

Είναι φανερό ότι εν μέσω θέρους δεν πρέπει, οι συμφεροντολόγοι αστρολόγοι, να κάνουν προβλέψεις διότι η ζεστή είναι στο φόρτε της και το μυαλό τους δεν σκέφτεται σωστά και δίνουν λάθος συμβουλές στον Πρωθυπουργό.

Η άποψη της Πολυξένης και άποψη μου είναι ότι αν πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 20/9ου  θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι από τα αποτελέσματα, ο δε ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα είναι αν θα φτάσει το 15% ή το 10%, καλό είναι να κάνει και τούμπες από την μοναδική νίκη που θα έχουν πετύχει οι δημοκρατικές δυνάμεις. Αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει! Να δω τι θα λέει στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν μέσα στο 2015. Διότι αν, λέμε αν, σχηματιστεί κυβέρνηση από τις εκλογές που προκήρυξε ο κ Τσίπρας και που θα πραγματοποιηθούν στο Σεπτέμβριο του 2015, ζήτημα είναι αν θα έχει ένα μήνα ζωής η κυβέρνηση που θα βγει από την 20η ή 27η/9ου.

Και θα έχουμε και τρίτες βουλευτικές εκλογές μέσα στο 2015. Έτσι ώστε να γίνει ιστορική χρόνια και ορόσημο στην Ελληνική Ιστορία σαν την χρόνια των τριών εκλογικών αναμετρήσεων και του ενός δημοψηφίσματος με την καταχρέωση του Ελληνικού κράτους κατά 180 χρόνια μαζί με την καταλήστευση του Γεωλογικού της Πλούτου! 

Οποίος δεν με πιστεύει ας δει τον χάρτη της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 λίγο πριν την Φθινοπωρινή ισημερία. Θα μένει έκπληκτος και θα πειστεί ότι 20η Σεπτεμβρίου επιλέχτηκε από αστρολόγο. Η πρώτη άποψη είναι ότι ο αστρολόγος, άγνωστος σε μένα, είναι «γάτα με πέταλα» για να έχει «επιτυχία» ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταστροφή του κ Τσιπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για μένα και την Πολυξένη.  

Επίσης ο υποφαινόμενος έχει τονίσει από την αρχή του καλοκαιριού του 2014 (22/6/2014)  Το ζητούμενο είναι να μειωθεί η εκλογική δυναμική του Συριζα, θα τα καταφέρουν; Τελικά το κατάφεραν οι λύκοι με πρόβια αρνιού. Η ανάρτηση Το ζητούμενο είναι να μειωθεί η εκλογική δυναμική του Συριζα, θα τα καταφέρουν; Δεν άλλαξε καθόλου ακόμα και με την προκήρυξη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015· δεν υπήρχε άλλωστε κανένας λόγος να αλλάξει. Αντίθετα, άλλοι αστρολόγοι λέγανε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου 2015, είναι σίγουρη με αυτοδυναμία.  Μερικοί που είδαν ότι δεν έχω αλλάξει τίποτα από την πρόβλεψη της 22ας Ιουνίου 2014 τα «μάζεψαν» λίγο και είναι «αλάθανστοι» καθώς αντιγράφουν τον υποφαινόμενο.

Με την ανακήρυξη του δημοψηφίσματος, εκεί που άλλοι αστρολόγοι βλέπανε ότι θα μπούμε στο αντίπαλο τραπεζικό δέος της Ρωσίας και άλλων (BRICS) και ότι ο πρώην Πρωθυπουργός κ Τσιπρας έχει στον πάγκο την Κωνσταντόπουλου για μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποφαινόμενος έλεγε αλλά!

Πρώτα: Στο περιοδικό Αστρολόγος στην στήλη για το χρηματιστήριο λέγαμε για τα Ιουλιανά του 2015, έχοντας αποσταλεί στο περιοδικό από τις 24 Απριλίου 2015 εδώ, ή Confirmed ... Ο αστρολόγος του Ιουλίου 2015. Από τον Απρίλιο 2015 και μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους, έγκυροι αστρολόγοι διατυμπανίζανε τις μοναδικές επιτυχίες του κ Βαρουφακη και άλλων κομπογιαννιτών. 

Μετά: Στο Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015Όπου τόνιζε χωρίς πολλά λόγια το: «Ένδειξη ή σημείο αρνητικό ως προς τα τελικά σχέδια του κ Πρωθυπουργού που εκτείνονται και πέραν της μέρας του δημοψηφίσματος. Δηλαδή, και στην τελική έκβαση του σχεδίου του δεν θα του βγει όπως το έχει σχεδίαση ή σχεδίασε και τον συμβούλεψε το επιτελείο του. Μάλλον είχαν λάθος στρατηγική οι σύμβουλοι του. Η Κυβέρνηση του κ Πρωθυπουργού προτείνει το «ΟΧΙ» σαν ψήφο. Από πλευράς μου το ορίζω σαν «πρόταση της Κυβέρνησης» διότι αυτή η πρώτη πρόταση που είναι το ΟΧΙ ενδέχεται να αλλάξει ή να ουδετεροποιηθεί!!»

Δηλαδή: Ό,τι ακριβώς έπραξε στην πραγματικότητα και είπε ο ίδιος ο κ Τσίπρας σαν πρωθυπουργός προτού παραιτηθεί. Είπε ότι θα είχε καλύτερη συμφωνία με το ΟΧΙ από το δημοψήφισμα και έφερε το αριστερό μνημόνιο πολύ χειρότερο από τα υπόλοιπα. Δηλαδή ό,τι ακριβώς έλεγε ο υποφαινόμενος στο: Για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Για να μην αποδοκιμαστώ σαν υπερβολικός από κάποιους, δήθεν, μεγάλους αστρολόγους και πρόεδρους, έχει ασχοληθεί και μας έχει γράψει κανονικά και η εφημερίδα των συντακτών με ειρωνικό σχόλιο για την πρόβλεψη του δημοψηφίσματος Δημοψήφισμα 2015 - Οργισμένοι κατά φοβισμένων στις κάλπες.

Αυτή είναι η άποψη μου για τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2014. Προσωπικά έχω πρόθεση για να τα πούμε, ξανά, μόλις θα οριστεί και επίσημα η τελική ημερομηνία των εκλογών αρκεί να έχουμε βέβαια κάτι σημαντικό να πούμε!

Μπαρδόπουλος Ιωάννης

Υ.Γ. είναι σίγουρο ότι άλλοι αστρολόγοι, εγκυρότατοι, αυτό δεν θα το διαβάσουν και δεν θα το εκλάβουν ως πρόβλεψη! 

astroprogr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα